Θα θέλατε να εγγραφείτε στο Famileo για να ευχαριστήσετε τους παππούδες σας, αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε εσείς τα τέλη; Εδώ είναι η λύση για να μοιράσετε το κόστος της συνδρομής σας στο Famileo ισόποσα σε όλα τα μέλη της οικογένειας, μέσα σε λίγα λεπτά.

Μια μεγάλη εφημερίδα για ηλικιωμένους

Το Famileo είναι μια μηνιαία έντυπη εφημερίδα για παππούδες και γιαγιάδες ή προπάππους που δεν είναι τόσο συνδεδεμένοι όσο οι απόγονοί τους. Πρόκειται για μια λαμπρή ιδέα: η εφαρμογή επιτρέπει σε όλα τα μέλη της οικογένειας να στέλνουν φωτογραφίες και σημειώσεις από τα τηλέφωνά τους και η ομάδα Famileo φροντίζει να τα συγκεντρώσει όλα σε μια εφημερίδα που θα εκτυπωθεί και θα αναρτηθεί για να τα διαβάσουν οι ηλικιωμένοι με άνεση.

Πρόκειται για μια σπουδαία πρωτοβουλία που επανασυνδέει τις γενιές. Το εγκρίνουμε! ❤️

3 συνδρομές χαμηλού κόστους

Οι τιμές του Famileo είναι πολύ προσιτές, και όταν αναλογιστείτε το κόστος εκτύπωσης, βιβλιοδεσίας και ταχυδρομικών εξόδων, αντιλαμβάνεστε ότι η παρεχόμενη υπηρεσία αξίζει τον κόπο.

Εδώ είναι τα 3 πακέτα Famileo:

ΦόρμουλαΤιμέςΠεριγραφή υπηρεσίας
Μηνιαία5,90€Ένα μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο
Διμηνιαία9,90€Μια εφημερίδα κάθε 15 ημέρες
Εβδομαδιαία17,90€Μια εβδομαδιαία εφημερίδα
Τιμές και προσφορές για τη συνδρομή σας στο Famileo

Η σύστασή μας: Η διμηνιαία φόρμουλα είναι η καλύτερη, καθώς μας επιτρέπει να είμαστε πραγματικά σε επαφή, ενώ η μηνιαία εφημερίδα έχει καθυστερήσει πολύ. Από την άλλη πλευρά, η εβδομαδιαία εφημερίδα απαιτεί μεγάλη δραστηριότητα στην εφαρμογή και είναι καταλληλότερη για πολυμελείς οικογένειες.

Ποιος πληρώνει για την εφημερίδα;

Είναι ένα ερώτημα που είναι βέβαιο ότι θα προκύψει, διότι στην οικογένεια, όπως και στους φίλους, οι λογαριασμοί κάνουν καλούς φίλους. Το πρόβλημα είναι ότι η συμμετοχή στο κόστος δεν είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή! Έτσι, όποιος πάρει την πρωτοβουλία να δημιουργήσει την εφημερίδα θα πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα.

Το Famileo προσφέρει ένα σύστημα kitty, το οποίο επιτρέπει σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας να πιστώνει τον οικογενειακό λογαριασμό με ένα καθορισμένο ποσό. Αλλά αυτό δεν είναι ιδανικό, διότι θα πληρώνει μόνο για λίγους μήνες και ο δημιουργός θα είναι και πάλι ο μόνος που θα πληρώνει.

Μοιράστε την τιμή της συνδρομής εξίσου κάθε μήνα

Ναι, είναι δυνατόν να μοιράσετε την τιμή της συνδρομής εξίσου κάθε μήνα. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Sharesub: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια συνδρομή στον ιστότοπο, να εισαγάγετε την τιμή και στη συνέχεια να επιλέξετε τη μέθοδο δίκαιης κατανομής. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο που μπορείτε να στείλετε με email σε όλη την οικογένεια.

Η υπηρεσία υπολογίζει αυτόματα την τιμή ανά άτομο στο τέλος του μήνα, διαιρώντας την τιμή της συνδρομής με τον αριθμό των ενεργών συμμετεχόντων. Το κόστος κατανέμεται έτσι, και μπορεί να πέσει σε λίγα ευρώ, ή ακόμη και σε μερικά λεπτά του ευρώ ανά άτομο.

Αυτό σημαίνει ότι ο δημιουργός της συνδρομής Famileo λαμβάνει την επιστροφή χρημάτων αυτόματα στο λογαριασμό του κάθε μήνα, χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια. Ξεκινήστε, ο σύνδεσμος βρίσκεται παρακάτω.

Περισσότερα για τη Sharesub

Η Sharesub είναι μια γαλλική εταιρεία με έδρα το Παρίσι που ειδικεύεται στον διαμοιρασμό των συνδρομητικών τελών. Παρέχει μια εξαιρετικά ασφαλή λύση ομαδικών πληρωμών. Λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να μοιραστεί οποιοσδήποτε τύπος συνδρομής, με διαφορετικούς τρόπους επιμερισμού του κόστους για να ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες.

Categorized in: