Наскоро Disney+ разкри вълнуващ списък с оригинални сериали и филми, които ще се излъчват през април 2023 г. Феновете ще се радват да открият новостите. Вижте най-очакваните серии:

Открийте мрачния свят на “Tengoku-Daimakyo”, новото японско аниме по Disney+.

Фенове на анимето, пригответе се да се пренесете в един футуристичен, антиутопичен свят, когато “Tengoku-Daimakyo” пристигне във Франция в събота, 1 април! Адаптиран по известната манга на Масаказу Ишигуро, този научнофантастичен сериал ни пренася в постапокалиптичен свят, изпълнен с мистерии и опасности.

Открийте Япония в руини, където по улиците бродят ужасяващи чудовища, а оцелелите се борят да намерят смисъл в живота си. Когато Кируко приема последното желание на една жена, тя се оказва принудена да отведе момче на име Мару на място, наречено “рай”. Мару е убеден, че ще намери момче, което прилича на него, и че това ще му помогне да открие истината за миналото си.

Затова се пригответе да се потопите в тъмния и мистериозен свят на “Tengoku-Daimakyo” от 1 април по Disney+.

А ако искате да се наслаждавате на любимите си сериали, не се колебайте да се включите в абонамент за Disney+ сега само за 2,74 евро на месец.

Можете също така да споделите абонамента си за Disney+, за да спестите пари!

“Добрите майки”: сериал, базиран на реални събития, за жените, които са се противопоставили на италианската мафия

Научете повече за оригиналния италиански сериал, базиран на истински събития, “Добрите майки”, който ще бъде достъпен от 5 април в Disney+. Тази вълнуваща и напрегната поредица проследява съдбата на три смели жени, които се осмеляват да се противопоставят на най-опасната италианска мафиотска организация.

Историята на три жени – Дениз, Мария Кончета и Джузепина, израснали в средите на “Ндрангета” – един от най-жестоките и убийствени мафиотски кланове в Италия. За да им помогне да победят престъпната организация, прокурор Анна Колас стига до идеята да използва жени, за да саботира структурата отвътре. “Добрите майки” разказва за това как Дениз, Джузепина и Мария Кончета се борят за свободата си и работят с властите, за да осигурят по-добро бъдеще за децата си.

Оригиналният френски сериал “Семейство в края на седмицата” се завръща в Disney+ със забавен втори сезон!

Оригиналният сериал “Week-End Family” се завръща с втори сезон ексклузивно в Disney+ от 5 април. След успеха на първия сезон известният актьор Ерик Юдор се превъплъщава отново в ролята на баща кокошка, претоварен от събитията в новия сезон, който е още по-забавен и нестандартен.

“Week-End Family” е първата оригинална френска продукция, която ще бъде пусната от Disney+ през февруари 2022 г. През декември миналата година това беше и първият френски сериал със специален коледен епизод.

Тази семейна комедия разказва за приключенията на голямо и симпатично семейство, което трябва да се справя с възходите и паденията на ежедневието. Между забавните ситуации и трогателните моменти зрителите не могат да не се усмихнат на приключенията на това лудо семейство.

Присъединете се към Ерик Джудор и цялото семейство за още повече смях в сезон 2 на “Семейство в края на седмицата”.

“Питър Пан и Уенди”: Приказното приключение се появява в Disney+ на 28 април!

От 28 април феновете на Disney могат да се потопят в едно необикновено приключение с ексклузивното издание на “Питър Пан и Уенди” в Disney+. Адаптиран по романа на Джей Ем Бари и базиран на класиката на Уолт Дисни, издадена през 1953 г.

Новият филм “Питър Пан и Уенди” разказва историята на Уенди Дарлинг – младо момиче, което среща Питър Пан – момче, което отказва да порасне. Заедно те се отправят към вълшебния свят на Невърленд, придружени от братята на Уенди и една малка фея на име Тинкърбел. Те се сблъскват с капитан Хук, зъл пират, и преживяват вълнуващи, но опасни приключения. Уенди е изправена пред труден избор, който ще я отведе далеч от семейството и дома ѝ.

“Питър Пан и Уенди” обещава да бъде нова епична адаптация на тази култова детска история. Намерете героите от детството си или ги открийте в тази модерна версия на приказката за Питър Пан, която е задължителна за феновете от всички възрасти.

Не пропускайте премиерата на “Питър Пан и Уенди” единствено в Disney+ от 28 април. Потопете се в Невърленд и се оставете да бъдете завладени от това фантастично приключение заедно с Уенди, Питър, Тинкърбел и всички останали емблематични герои от тази вечна приказка.

Categorized in: