Ναι, είναι απολύτως δυνατό να μοιραστείτε το λογαριασμό σας, καθώς το Disney + προσφέρει 4 ταυτόχρονες ροές βίντεο, επιτρέποντας σε 4 συσκευές ή τηλεοράσεις να αναπαράγουν ταινίες ταυτόχρονα. Επομένως, μπορείτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας Disney + με άλλα 3 άτομα.

Η κοινή χρήση γίνεται με τη μετάδοση ενός κωδικού πρόσβασης, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης που δεν χρησιμοποιείτε πουθενά αλλού και να τον μεταδίδετε μόνο μέσω μιας ασφαλούς λύσης.

Πόσοκοστίζει το Disney+ και ποιες ειδικές προσφορές είναι διαθέσιμες;

Το Disney+ προσφέρει μια απλή συνδρομή στα 11,99 ευρώ το μήνα χωρίς καμία δέσμευση.

Ωστόσο, μπορείτε να πληρώσετε λιγότερα για το Disney+ και να επωφεληθείτε αν πληρώσετε απευθείας για την υπηρεσία ενός έτους, η οποία θα σας κοστίσει 119,90 € (αντί 143,88 € αν πληρώνετε τη συνδρομή κάθε μήνα).

Πόσα μπορώ να εξοικονομήσω με έναν κοινόχρηστο λογαριασμό;

Αν μοιραστείτε την υπηρεσία, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Μοιράζοντας το λογαριασμό σας με άλλα 3 άτομα, θα είστε 4 άτομα στη συνδρομή και ο καθένας σας θα εξακολουθεί να επωφελείται από μια ροή αφιερωμένη σε εσάς, εξοικονομώντας 108€ το χρόνο!

Αν δεν ξέρετε με ποιον να μοιραστείτε τις θέσεις σας, ο ιστότοπος Sharesub σας επιτρέπει να προσφέρετε τις θέσεις σας ή να βρείτε θέσεις σε εισιτήρια διαρκείας άλλων ατόμων και καθιστά τις συναλλαγές σας ασφαλείς.

Πώς μπορώ να μοιραστώ το κόστος της συνδρομής με τους συν-συνδρομητές μου;

Το Disney+ δεν προσφέρει τρόπο να μοιραστείτε το κόστος μεταξύ των μελών ενός προγράμματος, αλλά μπορείτε απλά να μοιραστείτε το κόστος αυτό κάνοντας εγγραφή στο Sharesub. Εισάγοντας μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη συνδρομή, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αγγελία, να μοιραστείτε τη συνδρομή και να συλλέγετε αυτόματα τις πληρωμές κάθε μήνα. Η ιδέα της Disney+ συνδρομή κοινής χρήσης συνδρομής δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και φιλική προς τον χρήστη, καθιστώντας την πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου της Disney πιο προσιτή και ευχάριστη για όλους. Με τη συμμετοχή τους σε μια κοινότητα κοινής χρήσης, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους σειρές και ταινίες βελτιστοποιώντας παράλληλα το κόστος.

Αφήστε τους φίλους και την οικογένειά σας να επωφεληθούν από αυτή την ευκαιρία να αποκτήσουν έναν λογαριασμό Disney+ σε πολύ χαμηλή τιμή, στέλνοντάς τους έναν σύνδεσμο κοινοποίησης Sharesub! Θα το λατρέψετε και θα λαμβάνετε έως και 6,75 ευρώ κάθε μήνα.

Σε πόσες οθόνες μπορώ να χρησιμοποιήσω το Disney+ με έναν λογαριασμό;

Με το Disney+, 4 από εσάς μπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα ένα διαφορετικό πρόγραμμα.

Η υπηρεσία εξακολουθεί να σας επιτρέπει να διαμορφώσετε έως και 7 διαφορετικά προφίλ, αλλά μετά την 5η ταυτόχρονη σύνδεση, το πρώτο συνδεδεμένο προφίλ θα απορρίπτεται!

Τέλος, θα μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα προγράμματα σε έως και 10 διαφορετικές συσκευές για τις συνεδρίες σας εκτός σύνδεσης.

Πώς να μοιραστείτε το λογαριασμό σας

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό προφίλ για κάθε νέο συνδρομητή:

  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Disney+
  • Στη σελίδα επιλογής προφίλ, θα βρείτε ένα κουμπί “Προσθήκη προφίλ” στο κάτω μέρος.
  • Επιλέξτε το avatar που μοιάζει περισσότερο με τον νέο συνδρομητή 🙂
  • Εισάγετε το όνομα του νέου σας συνδρομητή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Αποθήκευση”.
  • Επαναλάβετε τη λειτουργία όσες φορές χρειάζεται, πάντα με αποθηκευμένα το πολύ 7 προφίλ.

Όλες αυτές οι επιλογές δεν είναι οριστικές. Εσείς ή ο νέος συνδρομητής μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή. Ακόμα και αν όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει από τον νέο συνδρομητή, σας συμβουλεύουμε να την αναλάβετε ως ιδιοκτήτης του λογαριασμού, καθώς αυτό θα ενθαρρύνει το άτομο να κάνει κλικ στο όνομά σας και δεν θα χαλάσει το δικό σας προφίλ.

Απλά αποφύγετε τουςκινδύνους που συνδέονται με τη συν-συνδρομή

Δεν υπάρχουν κίνδυνοι ασφαλείας που σχετίζονται με την κοινή χρήση λογαριασμού, αν ακολουθήσετε αυτούς τους 2 χρυσούς κανόνες για να διασφαλίσετε ότι η κοινή χρήση του λογαριασμού σας στο Disney+ θα γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά:

  • Χρησιμοποιήστε έναν κωδικό πρόσβασης αποκλειστικά για αυτόν τον λογαριασμό, διαφορετικό από αυτόν που χρησιμοποιείτε συνήθως.
  • Μοιραστείτε το λογαριασμό σας μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε ή μέσω μιας πλατφόρμας που διασφαλίζει τις πληρωμές σας.

Ακόμα και αν έχετε πρόσβαση στη σύνδεσή σας, άλλος χρήστης δεν θα μπορεί να αλλάξει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό ή να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης, καθώς η Disney+ απαιτεί έναν κωδικό επικύρωσης για την εκτέλεση αυτών των ενεργειών, ο οποίος αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Τα πλεονεκτήματα της συνδρομής Disney +

Σε αυτή την τιμή, η υπηρεσία υπόσχεται :

  • Ροή υψηλής ευκρίνειας,
  • απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο,
  • καμία διαφήμιση
  • εγγενείς εφαρμογές σε όλες τις συσκευές σας (Android, iPhone & iPad, Amazon Fire TV, AppleTV, Chromecast, κονσόλες παιχνιδιών κ.λπ.)

Η Disney αναβαθμίζει επίσης την υπηρεσία της και πρόσφατα εγκαινίασε τη λειτουργία “GroupWatch”. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ένα πρόγραμμα με πολλά άτομα από απόσταση. Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε την αγαπημένη σας σειρά με τους φίλους σας ή τον αγαπημένο σας από απόσταση. Είναι απλό: κάντε κλικ στο κουμπί “GroupWatch” για να λάβετε έναν σύνδεσμο κοινής χρήσης που θα επιτρέψει στους φίλους σας να συμμετάσχουν στη συνεδρία. Ωραία, έτσι δεν είναι;

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις συνδρομές Disney +

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συνδρομή μου στο Disney+ για να παρακολουθήσω ταινίες και σειρές σε άλλες χώρες;

Ο κατάλογος Disney+ ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή. Ωστόσο, εάν ταξιδεύετε σε χώρα όπου διατίθεται το Disney+, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε προγράμματα που είναι διαθέσιμα στην περιοχή.

Πώς μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα των ταινιών στο Disney+;

Για να ρυθμίσετε τη γλώσσα του περιεχομένου της Disney+, επιλέξτε το πρόγραμμα ή την ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε και αλλάξτε τη γλώσσα χρησιμοποιώντας το μενού στο επάνω δεξί μέρος της σελίδας. Η Disney+ προσφέρει μεγάλη ποικιλία γλωσσών και υπότιτλων για πολλά από τα προγράμματά της. Αν θέλετε να αλλάξετε τη γλώσσα του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη, κάντε κλικ στο “Τροποποίηση προφίλ” στο μενού και, στη συνέχεια, ρυθμίστε τη γλώσσα.

Πώς μπορώ να αλλάξω την ηλικία μου στο Disney+;

Για να προσαρμόσετε την ηλικία σας στο Disney+, ακολουθήστε απλώς τις παρακάτω οδηγίες:

  • Συνδεθείτε στο προφίλ σας στο Disney+.
  • Επιλέξτε “Λογαριασμός” και, στη συνέχεια, “Λεπτομέρειες λογαριασμού”.
  • Εδώ μπορείτε να προσαρμόσετε την ηλικία σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τις αλλαγές σας πριν φύγετε από τη σελίδα.

Η Disney+ με λίγα λόγια

Η Disney+ είναι μια πλατφόρμα περιεχομένου SVOD που ξεκίνησε στη Γαλλία από τη Disney στις 07 Απριλίου 2020. Αυτή η υπηρεσία σας επιτρέπει να βρείτε ολόκληρο τον κατάλογο της Disney που περιέχει τα κινούμενα σχέδια των παιδικών σας χρόνων, καθώς και τις σειρές Pixar (Toy Story, Cars, Ratatouille κ.λπ.), Marvel (Iron Man, Avengers, Black Panther κ.λπ.), Star Wars και National Geographic.

Categorized in: