Γνωρίζατε ότι η τιμή αυτής της πλατφόρμας διαφέρει ανάλογα με τη χώρα στην οποία ζείτε; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις χώρες στις οποίες το Disney+ είναι φθηνότερο και αναλύουμε τον τρόπο πρόσβασης στο Disney+ από διάφορες χώρες.

Ποια χώρα να επιλέξετε για τη Disney+; 🤔

Αν θέλετε να απολαύσετε το Disney+ σε καλύτερη τιμή, δείτε μερικές χώρες όπου η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε ανταγωνιστικές τιμές:

1-Argentine🇦🇷: Η πιο συνιστώμενη χώρα, καθώς είναι η πιο προσιτή τιμή για το κοινό.Με μόνο 799 πέσος δολάρια το μήνα, που ισοδυναμεί με 1,55 ευρώ/μήνα, μπορείτε να απολαύσετε τη μαγεία της Disney+.

2-Τουρκία 🇹🇷: Η δεύτερη σύστασή μας είναι η Τουρκία. Με μόλις 34,99 TLS, που ισοδυναμεί με 1,63 €/μήνα, μπορείτε να παρακολουθείτε Disney+ από το σπίτι σας. Θα έχετε πρόσβαση σε μια ποικιλία ταινιών για να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας.

3-Inde🇮🇳: Τέλος, η Ινδία. Παρά τη μικρή καθυστέρηση στην άφιξή του στη χώρα, τελικά ξεκίνησε στην Ινδία με την ονομασία Disney + Hotstar. Η υπηρεσία παρέχει πρόσβαση σε παρόμοιο κατάλογο από τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά σε χαμηλότερη τιμή από ό,τι σε άλλες χώρες.

*Σημειώστε ότι το περιεχόμενο διαφέρει ανάλογα με την περιοχή sélectionnée👆🏼

Τιμές συνδρομής Disney+ Standard σε διάφορες χώρες💶

ΧΩΡΑΤΙΜΗ
France🇫🇷8,99/μήνα
Argentine🇦🇷1,55/μήνα
Turquie🇹🇷1,63/μήνα
Inde🇮🇳3,31/μήνα
Canada🇨🇦 8,30/μήνα
Belgique🇧🇪8,99/μήνα
Mexico🇲🇽8,99/μήνα
Brésil🇧🇷8,99/μήνα
Luxembourg🇱🇺8,99/μήνα
Suisse🇨🇭13.12 €/μήνα
Στάνταρ ναύλοι Disney+ στις φθηνότερες χώρες

Τιμές συνδρομής Disney+ Premium σε διάφορες χώρες 💶

ΧΩΡΑΤΙΜΗ
France🇫🇷13,99/μήνα
Argentine🇦🇷2.05/μήνα
Turquie🇹🇷2.16/μήνα
Inde🇮🇳4.39/μήνα
Canada🇨🇦 10,99/μήνα
Belgique🇧🇪13,99/μήνα
Mexico🇲🇽11,99/μήνα
Brésil🇧🇷11,99/μήνα
Luxembourg🇱🇺13,99/μήνα
Suisse🇨🇭16,99/μήνα
Τιμές Disney+ Premium στις φθηνότερες χώρες

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των συνδρομών Disney+ Standard και Disney+ Premium;

  • Disney+ Standard: Αυτή η συνδρομή σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του καταλόγου, να το παρακολουθείτε σε δύο οθόνες ταυτόχρονα και να κατεβάζετε περιεχόμενο. Η ανάλυση της εικόνας περιορίζεται σε Full HD (1080p ) και ο ήχος είναι 5.1 surround.
  • Disney+ Premium: Αυτή η συνδρομή προσφέρει σχεδόν τις ίδιες υπηρεσίες με τη συνδρομή Standard, αλλά με τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα και βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και ήχου. Η ανάλυση εικόνας είναι 4K, ο ήχος είναι Dolby Atmos και η ποιότητα εικόνας είναι HDR.

Πώς να αποκτήσετε το Disney+ σε άλλη χώρα; 🌎

Αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Disney+ από μια χώρα όπου η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λύση λογισμικού που ονομάζεται VPN για να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς.

Ακολουθούν τα γενικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

1- Επιλέξτε έναν αξιόπιστο πάροχο VPN και εγγραφείτε στην υπηρεσία του.

2- Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN στη συσκευή σας.

3- Χρησιμοποιήστε το εργαλείο για να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN που βρίσκεται σε μια χώρα όπου είναι διαθέσιμο το Disney+.

4- Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση VPN, επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο της Disney+ ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να κλείσετε μια συνδρομή.

5- Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στο Disney+ από τη χώρα σας χρησιμοποιώντας το VPN.

Ποιο VPN να χρησιμοποιήσω; 🧑🏽‍🔧

Μοιραζόμαστε μια λίστα με τις προτάσεις μας για VPN:

-PureVPN

NordVPN

-AtlasVPN

-ExpressVPN

-ProtonVPN

-CyberGhostVPN

Η εφαρμογή Tunnel Bear είναι ένα δωρεάν VPN για περιορισμένη χρήση.

Δεν ξέρω τι είναι το VPN! 🙋🏽‍♀️

Μην ανησυχείτε, αν νομίζετε ότι το VPN είναι πολύ περίπλοκο, το καταλαβαίνουμε και γι’ αυτό σας προσφέρουμε μια άλλη εναλλακτική λύση, όπως το Sharesub, το site όπου μπορείτε να μοιραστείτε τα δωρεάν εισιτήρια σας με άλλους ανθρώπους ή να γίνετε μέλος σε συνδρομές άλλων χρηστών, και φυσικά, είναι απολύτως νόμιμο!

Categorized in: