Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης σεζόν, οι οπαδοί του σύμπαντος της Marvel θα χαρούν να μάθουν ότι η σειρά Loki επιστρέφει για δεύτερη σεζόν. Η Disney+ ανακοίνωσε ότι αυτό το πολυαναμενόμενο σίκουελ θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο στην πλατφόρμα streaming της. Το τρέιλερ που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα υπόσχεται μια σεζόν ακόμα πιο παράξενη και πιο συναρπαστική από την πρώτη. Μεταξύ διαστατικών ταξιδιών, της Υπηρεσίας Μεταβολών Χρόνου (TVA) και ακόμη υψηλότερων διακυβευμάτων.

Λόκι και Μόμπιους: Μια απίθανη ομάδα για να σώσει το πολυσύμπαν

Στο τρέιλερ της 2ης σεζόν του Loki, συναντάμε τον αγαπημένο μας αντιήρωα, τον οποίο υποδύεται έξοχα ο Tom Hiddleston, μαζί με τον πράκτορα Mobius, τον οποίο υποδύεται ο Owen Wilson. Οι δύο χαρακτήρες θα συνεργαστούν ξανά για να προσπαθήσουν να σώσουν το πολυσύμπαν, απειλούμενοι από τον τρομερό σωσία του Kang, ο οποίος υπόσχεται να είναι ένας τρομερός αντίπαλος.

Trailer για τη σεζόν 2 του Loki – ©Disney+

Μια ανάσα φρέσκου αέρα στο σύμπαν της Marvel

Η πρώτη σεζόν του Loki χαρακτηρίστηκε από την Disney+ ως μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της Marvel. Έφερε μια ευπρόσδεκτη ανάσα φρέσκου αέρα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Σε αντίθεση με κάποιες προηγούμενες σειρές, η Loki ξεχωρίζει για την πρωτότυπη προσέγγιση και τη συναρπαστική αφήγηση. Ο χαρακτήρας του ίδιου του Λόκι ήταν βασικός παράγοντας για την επιτυχία της σειράς. Ο Tom Hiddleston έδωσε μια αριστουργηματική ερμηνεία ως θεός της αταξίας, προσδίδοντας χάρισμα, χιούμορ και βάθος σε αυτόν τον πολύπλοκο χαρακτήρα.

Οι θαυμαστές θα ενθουσιαστούν να ανακαλύψουν τι τους επιφυλάσσει το πολυσύμπαν από τις 6 Οκτωβρίου στο Disney+.

Categorized in: