След грандиозния успех на първия сезон феновете на вселената на Marvel с радост ще научат, че сериалът за Локи се завръща за втори сезон. Disney+ обяви, че това дългоочаквано продължение ще бъде достъпно от октомври в нейната стрийминг платформа. Трейлърът, представен в понеделник, обещава сезон, който е още по-странен и завладяващ от първия. Между пътуването в измеренията, Агенцията за вариации във времето (TVA) и още по-високи залози.

Локи и Мобиус: един малко вероятен екип за спасяване на мултивселената

В трейлъра за сезон 2 на “Локи” се срещаме с любимия ни антигерой, блестящо изигран от Том Хидълстън, заедно с агент Мобиус, изигран от Оуен Уилсън. Двамата герои отново ще се обединят, за да се опитат да спасят мултивселената, заплашена от страховития двойник на Канг, който обещава да бъде страховит противник.

Трейлър на Локи сезон 2 – ©Disney+

Глътка свеж въздух във вселената на Marvel

Първият сезон на “Локи” беше обявен за един от най-завършените сериали на Marvel от Disney+. Той внесе желана глътка свеж въздух във филмовата вселена на Marvel. За разлика от някои предишни поредици, Loki се отличава с оригинален подход и увлекателен разказ. Самият персонаж на Локи е ключов фактор за успеха на поредицата. Том Хидълстън изигра майсторски ролята на бога на пакостите, като придаде харизма, хумор и дълбочина на този сложен персонаж.

Феновете ще бъдат развълнувани да разберат какво ги очаква в мултивселената. от 6 октомври по Disney+.

Categorized in: