Да, напълно възможно е да споделите акаунта си, тъй като Disney + предлага 4 едновременни видеопотока, което позволява на 4 устройства или телевизори да възпроизвеждат филми едновременно. Следователно можете да споделите акаунта си в Disney+ с още 3 души.

Споделянето се извършва чрез предаване на парола, така че е важно да изберете парола, която не използвате никъде другаде, и да я предавате само чрез сигурно решение.

Колкострува Disney+ и какви специални оферти се предлагат?

Disney+ предлага еднократен абонамент на цена 11,99 евро на месец без ангажимент.

Въпреки това можете да платите по-малко за Disney+ и да се възползвате от него, ако платите директно за годишна услуга, която ще ви струва 119,90 евро (вместо 143,88 евро, ако плащате абонамента месец за месец).

Колко мога да спестя с обща сметка?

Ако споделите услугата, можете да спестите много пари. Споделяйки акаунта си с още трима души, вие ще бъдете четирима в абонамента и всеки от вас ще се възползва от посветена на него емисия, което ви спестява 108 евро годишно!

Ако не знаете с кого да споделите, сайтът Sharesub ви позволява да предложите своите места или да намерите места в абонаментните карти на други хора, а транзакциите са сигурни.

Как мога да споделя разходите за абонамент с моите съабонати?

Disney+ не предлага начин за разделяне на разходите между членовете на плана, но можете просто да споделите тези разходи, като се регистрирате в Sharesub. Като въведете няколко детайла за абонамента, можете да създадете класифицирана обява, да споделите абонамента и да събирате плащания автоматично всеки месец. Идеята за споделяне на абонамент за Disney+ абонаментът е не само икономичен, но и удобен за ползване, което прави достъпа до огромната библиотека със съдържание на Disney по-достъпен и приятен за всички. Присъединявайки се към общност за споделяне, потребителите могат да се наслаждават на любимите си сериали и филми, като същевременно оптимизират разходите си.

Позволете на приятелите и семейството си да се възползват от тази възможност да получат акаунт в Disney+ на много ниска цена, като им изпратите връзка за споделяне в Sharesub! Ще ви хареса и ще получавате до €6,75 всеки месец.

На колко екрана мога да използвам Disney+ с един акаунт?

С Disney+ четирима от вас могат да гледат различни програми едновременно.

Услугата все още ви позволява да конфигурирате до 7 различни профила, но след петата едновременна връзка първият свързан профил ще бъде изхвърлен!

И накрая, ще можете да изтеглите всички програми на до 10 различни устройства за офлайн сесиите си.

Как да споделите профила си

Ето какви стъпки трябва да предприемете, за да създадете различен профил за всеки нов абонат:

  • Влезте в профила си в Disney+
  • На страницата за избор на профил в долната част ще намерите бутон “Добавяне на профил”.
  • Изберете аватара, който най-много прилича на новия абонат 🙂
  • Въведете името на новия си абонат, след което кликнете върху “Запази”.
  • Повторете операцията толкова пъти, колкото е необходимо, като винаги запазвате максимум 7 профила.

Всички тези избори не са окончателни; вие или новият абонат можете да промените тази информация по всяко време. Дори ако целият този процес може да бъде извършен от новия абонат, съветваме ви да се погрижите за това като собственик на профила, тъй като това ще насърчи лицето да кликне върху вашето име и няма да обърка собствения ви профил.

Просто избягвайтерисковете, свързани със съвместния абонамент

Няма рискове за сигурността, свързани със споделянето на акаунти, ако спазвате тези 2 златни правила, за да сте сигурни, че споделянето на акаунти в Disney+ ще премине възможно най-гладко:

  • Използвайте парола, предназначена за този акаунт, различна от тази, която използвате обикновено.
  • Споделяйте профила си само с хора, на които имате доверие, или чрез платформа, която защитава плащанията ви.

Дори да имате достъп до потребителския си профил, друг потребител няма да може да промени имейл адреса, свързан с профила, или да промени паролата, тъй като за извършване на тези действия Disney+ изисква код за валидиране, изпратен на вашия имейл адрес.

Предимства на абонамента Disney +

За тази цена услугата обещава :

  • Поточно предаване с висока разделителна способност,
  • неограничен достъп до съдържание,
  • без реклама
  • родни приложения на всички ваши устройства (Android, iPhone и iPad, Amazon Fire TV, AppleTV, Chromecast, конзоли за игри и др.)

Disney също подобрява услугата си и наскоро стартира функцията “GroupWatch”. Както подсказва името, това ви позволява да гледате програма с няколко души от разстояние. Така че можете да продължите да следите любимите си сериали с приятелите си или с половинката си от разстояние. Начинът на работа е прост: щракнете върху бутона “GroupWatch”, за да получите връзка за споделяне, която ще позволи на приятелите ви да се присъединят към сесията. Хубаво, нали?

Често задавани въпроси за абонаментите на Disney +

Мога ли да използвам абонамента си за Disney+, за да гледам филми и сериали в други държави?

Каталогът на Disney+ се различава в зависимост от региона. Ако обаче пътувате до страна, в която се предлага Disney+, можете да използвате акаунта си за достъп до програмите, предлагани на място.

Как мога да променя езика на филмите в Disney+?

За да настроите езика на съдържанието на Disney+, изберете програмата или филма, който искате да гледате, и променете езика с помощта на менюто в горния десен ъгъл на страницата. Disney+ предлага широк избор от езици и субтитри за много от своите програми. Ако искате да промените езика на потребителския интерфейс, щракнете върху “Modify Profile” (Промяна на профила) в менюто, след което настройте езика.

Как мога да променя възрастта си в Disney+?

За да коригирате възрастта си в Disney+, просто следвайте тези инструкции:

  • Влезте в профила си в Disney+.
  • Изберете “Акаунт”, след това “Подробности за акаунта”.
  • Тук можете да коригирате възрастта си.
  • Не забравяйте да запазите промените, преди да напуснете страницата.

Накратко за Disney+

Disney+ е платформа за SVOD съдържание, стартирана във Франция от Disney на 07 април 2020 г. Тази услуга ви позволява да намерите целия каталог на Disney, съдържащ анимационните филми от вашето детство, както и франчайзите на Pixar (Toy Story, Cars, Ratatouille и др.), Marvel (Iron Man, Avengers, Black Panther и др.), Star Wars и National Geographic.

Categorized in: