Disney+ обяви редица вълнуващи оригинални сериали, които ще бъдат пуснати през март 2023 г. Ето някои от най-очакваните поредици:

Сезон 3 на “Мандалорианецът” най-накрая пристигна, за радост на феновете на “Междузвездни войни”!

Мандо е придружен от "Бебето Йода" на борда на кораба си. Изображение от поредицата "Мандалорианците" в Disney+.

На 1 март феновете на “Междузвездни войни” ще се радват да открият дългоочаквания сезон 3 на “Мандалорианецът“. Сезонът от осем епизода, режисиран от Рик Фамуива, ще се присъедини към предишните 16 епизода. По-специално, ще можем да продължим историята на мандалорианския ловец на глави и неговия любим спътник, “бебето Йода”.

Сезон 3 на “Мандалорианецът” ще бъде достъпен изключително в Disney+, като всяка седмица ще се излъчва по един епизод. Феновете ще могат да се насладят на завладяващо и пристрастяващо изживяване през целия сезон. Продуциран от също толкова талантлив екип от режисьори и със завладяващ сюжет, който вече зарадва феновете. Новият сезон обещава отново да зарадва зрителите с екшън, приключения и неочаквани обрати. Феновете на “Междузвездни войни” няма да искат да пропуснат новия сезон на “Мандалорианецът” в Disney+. А какъв по-добър начин да го направите от ниска цена благодарение на споделените абонаменти.

Abbott Elementary: награденият с “Еми” сериал се завръща за втори сезон по Disney+.

Главните герои в поредицата "Abbott Elementary" по Disney+.

Очакваният с нетърпение втори сезон на сериала “Елементарно семейство Абът” ще бъде достъпен ексклузивно в Disney+ от 1 март. Този комедиен сериал, носител на награди “Еми” и “Златен глобус”, проследява приключенията на група страстни учители и тяхната директорка в държавно училище във Филаделфия. Те се сблъскват с много пречки, включително недостиг на персонал и ресурси. Въпреки това те се стремят да помогнат на учениците си да успеят. Продуцент на сериала е Куинта Брансън, носителка на наградата “Златен глобус” за най-добра актриса в ситком или мюзикъл.

Завладяващият свят на “Bleach” идва в Disney+ с целия оригинален сериал и новата адаптация “Хилядолетна кървава война”.

Плакат, рекламиращ новата адаптация на "Bleach Thousand-Year Blood War" по Disney+.

Известното японско аниме, режисирано от Тагучи Томохиса и продуцирано от Студио Пиеро, е достъпно единствено в Disney+. Първите пет сезона са достъпни в платформата от 8 февруари. Сезони от 6 до 10 ще бъдат достъпни от 1 март, а сезони от 11 до 16 – от 29 март.

Поредицата проследява историята на ученик на име Ичиго Куросаки, който от дете вижда духове. Животът му се преобръща, когато среща Рукия – ловец на души в разгара на битка със зъл дух. Публикувана през 2001 г., мангата “Bleach” бързо става популярна благодарение на завладяващия си сюжет и епичните битки.

Оригиналният сериал е достъпен в своята цялост в Disney+. Първият сезон на “Bleach: Хилядолетна кървава война” също се появява ексклузивно в платформата от 29 март. Тази нова адаптация връща Ичиго Куросаки на бойното поле с неговия занпакуто, за да се бори с нов враг.

Феновете на култовата поредица “Bleach” ще могат да се потопят в епичната вселена, която е белязала младостта им. Новите зрители също ще могат да открият тази завладяваща история и нейните очарователни герои.

Потопете се в издирването на сериен убиец от Бостън със завладяващия трилър THE BOSTON STRANGLER

Снимка от филма трилър "Бостънският удушвач".

Нов трилър ще се появи в Disney+ на 17 март 2023 г. Отдаване на почит на журналистите, помогнали за разкриването на случая на серийния убиец “Бостънският странгер“.

Филмът проследява историята на Лорета Маклафлин, изиграна от Кийра Найтли, репортерка във вестник Record-American. Тя се опитва да установи връзка между ужасяващите убийства на жени в домовете им през последната година. Докато мистериозният убиец продължава да взима жертви и да разпространява психоза в Бостън, Лорета и колежката ѝ Джийн Коул се опитват да разследват заедно. Те обаче се сблъскват със сексизма на онова време.

Въпреки тези пречки Лорета и Жан продължават да търсят истината и рискуват живота си, за да разберат повече. Филмът изследва предизвикателствата, пред които са били изправени жените журналисти по онова време, и отдава почит на тяхната решимост да хвърлят светлина върху аферата.

“Бостънският стрелец” е завладяваща творба, която потапя зрителите в света на 60-те години на миналия век и издирването на сериен убиец. С първокласен актьорски състав, завладяващ сюжет и изпипана режисура този трилър със сигурност ще завладее публиката. Не пропускайте премиерата му в Disney+ на 17 март 2023 г.

“Кръвни връзки”, новият ексклузивен драматичен сериал на Disney+.

Плакат, популяризиращ новата поредица "Liens de sang" по Disney+.

На 29 март Disney+ ще пусне ексклузивно драматичния сериал “Кръвни връзки“, адаптиран по едноименния роман на Октавия Е. Бътлър. Историята разказва за Дана Джеймс, млада чернокожа жена, която се стреми да стане писателка и която мистериозно се връща назад във времето в плантация от XIX век, свързана с нея и семейството ѝ. Тя не може да контролира преместванията си между миналото и настоящето.

Тази поредица изследва връзките, които ни свързват, чрез завладяващата история на Дана. Тя трябва да се изправи пред предизвикателствата на миналото, като същевременно се стреми да разбере мястото си в настоящето. Издаването на “Liens de sang” обещава много за да ви пренесе в свят на научна фантастика, романтика, интриги и себепознание.

В заключение, март 2023 г. ще бъде вълнуващ месец за абонатите на Disney+ , тъй като ще излязат някои дългоочаквани поредици – от продължения на любими франчайзи до адаптации на любимите ви анимета. Фенове от всички възрасти и от всички сфери на живота ще могат да намерят какво да гледат в платформата за стрийминг през март.

Categorized in: