Наскоро Disney+ разкри интересен списък с оригинални сериали и филми, които ще се излъчват през май 2023 г. Феновете ще се радват да открият новостите. Вижте най-очакваните серии:

Тайните на успеха на Ед Шийрън: документалната поредица, която разгадава генезиса на най-големите му хитове

Документалната поредица “Ед Шийрън: сумата на всичко”, продуцирана от Fulwell 73, ще разкрие невероятната история на музикалната суперзвезда – от скромното му начало до стремителния му възход. Всичките четири епизода на поредицата ще бъдат достъпни единствено в Disney+ от 3 май.

Поредицата предлага уникален поглед към живота на британския изпълнител, който преодолява заекването си, за да се превърне в една от най-големите музикални звезди на днешния ден. За първи път Ед Шийрън разказва с изумителна откровеност за събитията, които са белязали живота му, за изпитанията, с които се е сблъскал, и за триумфите, които са съпътствали кариерата му.

“Ед Шийрън: сборът на всичко” разкрива и генезиса на най-известните му песни, като се опира на непоказвани досега лични архиви, интервюта с най-близките му хора и много други материали! Почитателите на певеца ще могат да се запознаят с философията му за живота, както и с мислите му за самия него и песните му, които вече повече от десет години завладяват сърцата на милиони фенове по света.

Накратко, документалната поредица “Ед Шийрън: сборът на всичко” обещава да бъде увлекателно потапяне в живота и кариерата на една от най-големите музикални звезди на нашето време и уникална възможност да откриете изпълнителя от нов и неочакван ъгъл.

А ако искате да се наслаждавате на любимите си сериали, не се колебайте да се включите в абонамент за Disney+ сега само за 2,74 евро на месец.

Можете също така да споделите абонамента си за Disney+, за да спестите пари!

Miep Gies: малко известна героиня от Втората световна война

Минисериалът “A Glimmer of Hope” е достъпен в Disney+ от 2 май. Разказва истинската история на Миеп Гиес, смела млада секретарка, която рискува живота си, за да скрие Ане Франк и семейството ѝ в Амстердам по време на Втората световна война. Сериалът проследява Гиес и съпруга ѝ Ян, които в продължение на две години крият семействата Франк, ван Пелс и Пфефер в тайна пристройка на фирмата на Ото Франк. Миеп е и човекът, който открива дневника на Ане Франк и го съхранява, за да бъде публикуван със съгласието на бащата на момичето като свидетелство за бъдещите поколения.

Поредицата е пропита със съвременна чувствителност и показва как една безгрижна и волева млада жена се превръща в героиня, която рискува всичко, за да спаси едно семейство и да запази паметта на едно младо момиче, чието свидетелство е оставило отпечатък върху историята на човечеството.

“Документалната поредица “Ламбер срещу Ламбер: от името на Венсан” разказва историята на една съдебна и медийна сага, която разтърси Франция до основи.

През 2008 г. при пътнотранспортно произшествие Винсент Ламберт, 32-годишна медицинска сестра, получава сериозни увреждания. Животът му е в центъра на семейна, медицинска, юридическа, политическа и медийна сага, която завладява френското общество в продължение на повече от десет години. Документалната поредица “Lambert contre Lambert: au nom de Vincent” (Ламбер срещу Ламбер: в името на Винсент) проследява тази история, белязана от множество обрати, чак до трагичния епилог на смъртта на Винсент Ламбер през юли 2019 г. Като изследва този случай, поредицата разглежда как той е променил отношението на френското общество към живота и смъртта. Ожесточената борба между две жени и два семейни клана накрая достига до най-високите етажи на френската държава и дълбоко разделя страната. Тази история имаше голям отзвук във френското общество и накара властите да започнат национален дебат за нов закон относно края на живота.

Сезон 3 на “Кардашиянките” пристига в Disney+.


Disney+ обяви предстоящото пускане на третия сезон на хитовия си оригинален сериал “Кардашиянките”. От 25 май почитателите на най-известното семейство от риалити шоуто ще могат да гледат ексклузивни нови епизоди всеки четвъртък.

Крис, Кортни, Ким, Клои, Кендъл и Кайли отново отварят вратите на личния си живот и канят зрителите да споделят интимните им моменти между майчинството, съвместното родителство и професионалния успех.

Кардашиян” е феномен на риалити телевизията, който се превърна в задължителен за феновете на този жанр. Третият сезон отново обещава да бъде изпълнен с обрати и много вълнения за радост на зрителите.

Потопете се в завладяващия свят на китайските богове с оригиналната поредица на Disney+ “Американец от Китай”.

Disney+ ще пусне нов оригинален сериал, озаглавен “Американец от Китай”. Сериалът, който ще бъде достъпен ексклузивно в платформата от 24 май, е адаптация на известния графичен роман на Джийн Луен Янг “Американец, роден в Китай”.

Сериалът проследява историята на Джин Уанг – обикновен тийнейджър, който се опитва да намери своето място в света, като разделя времето си между семейството и приятелите си. Но всичко се променя, когато на първия учебен ден среща нов чуждестранен студент. Културният шок е огромен, но това е само началото на проблемите на Джин. Въпреки себе си той се оказва въвлечен в епична битка между китайски богове.

Categorized in: