Θα θέλατε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Amazon Prime; Δείτε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τη διαδικασία απενεργοποίησης.

Αλλά πρώτα, πρέπει να σας πούμε για μια υπηρεσία που θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε τη συνδρομή σας μειώνοντας την τιμή της κατά 70%: χάρη στην πλατφόρμα Sharesub για τον διαμοιρασμό συνδρομών, μπορείτε να μειώσετε τα τέλη της συνδρομής σας, να τα μοιράσετε δια έξι και ακόμη και να τα επιστρέψετε σχεδόν εξ ολοκλήρου.

Μοιραστείτε τις δωρεάν θέσεις στο εισιτήριο διαρκείας σας 🤝

Αντί να ακυρώσετε αμέσως τη συνδρομή σας, γιατί να μην σκεφτείτε να πάρετε πίσω τα χρήματά σας επιλέγοντας να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με άλλους χρήστες του Sharesub;

Το πρόγραμμα Amazon Prime κοστίζει 6,99 ευρώ το μήνα, ενώ η κοινή χρήση από το Sharesub κοστίζει μόλις 2,42 ευρώ, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε έως και πέντε άτομα.

Δεν πείστηκες; Οπότε εδώ είναι ο τρόπος για να ακυρώσετε άμεσα.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο Amazon Prime; 🙋🏽‍♀️

Εάν, παρά τα οφέλη της κοινής χρήσης συνδρομής, εξακολουθείτε να επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Amazon Prime, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Amazon.

2. Κάντε κλικ στο “Ο λογαριασμός σας” στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας.

3. Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε “Οι ρυθμίσεις του Prime”.

4. Στην καρτέλα “Ρυθμίσεις”, κάντε κλικ στο “Διαχείριση συνδρομής Premium”.

Θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα που συνοψίζει τις λεπτομέρειες της συνδρομής σας στο Prime. Στη δεξιά πλευρά της σελίδας, θα δείτε τα τρέχοντα στοιχεία της συνδρομής σας.

5. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Λήξη της ιδιότητας μέλους και των παροχών” στο κάτω μέρος της σελίδας.

Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Θα ενημερωθείτε για τα οφέλη που θα χάσετε αν ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Prime, όπως η γρήγορη παράδοση, η πρόσβαση σε περιεχόμενο streaming κ.λπ.

6. Εάν είστε σίγουροι ότι θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, κάντε κλικ στο κουμπί “Συνέχεια για ακύρωση” για να οριστικοποιήσετε την ακύρωση.

7. Μόλις επιβεβαιώσετε την ακύρωση, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης από την Amazon για να επιβεβαιώσετε ότι η συνδρομή σας Prime έχει ακυρωθεί.

Πώς να ακυρώσετε το Amazon Prime κατά τη διάρκεια μιας δωρεάν δοκιμής 🧏🏼‍♀️

Για να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή του Amazon Prime, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ακυρώσει πριν από το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου για να αποφύγετε τη χρέωση.

Πώς να ακυρώσετε το Amazon Prime και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας 💰

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Amazon Prime και να λάβετε επιστροφή χρημάτων, αυτό θα εξαρτηθεί από την πολιτική επιστροφής χρημάτων της Amazon. Γενικά, αν ακυρώσετε τη συνδρομή σας αμέσως μετά τη χρέωση και δεν έχετε χρησιμοποιήσει τα οφέλη της συνδρομής, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων επικοινωνώντας με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Amazon.

Αυτόματη ανανέωση του Amazon Prime; 🤚🏽

Ναι, από προεπιλογή, οι συνδρομές Amazon Prime ανανεώνονται αυτόματα στο τέλος κάθε περιόδου συνδρομής, είτε πρόκειται για μηνιαία είτε για ετήσια συνδρομή. Ωστόσο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα και επιλέγοντας την κατάλληλη επιλογή κατά τη διαχείριση της συνδρομής σας στο Prime.