Η κοινή χρήση του λογαριασμού Xbox One ή Xbox Series για την πληρωμή της συνδρομής Xbox Live Gold, Xbox Game Pass ή Xbox Game Pass ULTIMATE είναι ένας εξαιρετικός τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων .

Θα εξοικονομήσετε από 30 έως 60 ευρώ ετησίως και θα πληρώσετε τα μισά για τη συνδρομή σας.

Το σωστό σχέδιο! Σας λέμε πώς να το κάνετε και πώς να εξασφαλίσετε αυτόματη επιστροφή χρημάτων στον πληρωτή.

Συνδρομητικές υπηρεσίες Xbox

Η Microsoft προσφέρει 2 κύριες συνδρομές:

  • GAME PASS ULTIMATE από €14,99 το μήνα με τους 3 πρώτους μήνες να κοστίζουν €1. Αυτή η συνδρομή θα σας δώσει πρόσβαση σε 100 παιχνίδια που είναι διαθέσιμα σε κονσόλα, PC ή συσκευή Android, πρόσβαση σε παιχνίδια καθώς κυκλοφορούν και εκπτώσεις και προσφορές για τα παιχνίδια σας. Η συνδρομή Xbox Live Gold περιλαμβάνεται στο ULTIMATE για να μπορείτε να παίζετε σε λειτουργία πολλαπλών παικτών, καθώς και το EA Play για πρόσβαση σε παιχνίδια της Electronic Arts. Δέσμευση 12 μηνών.
  • XBOX LIVE GOLD από περίπου €6,99 για μηνιαία συνδρομή και €50 για συνδρομή 6 μηνών. Οι τιμές που μόλις αναφέραμε είναι οι τιμές που θα εμφανιστούν σύντομα. Προς το παρόν, η συνδρομή 1 μήνα είναι 6,99 € και η ετήσια συνδρομή 59,99 €. Στόχος της Microsoft είναι να μεταφέρει τους πελάτες από αυτή τη συνδρομή στην ULTIMATE. Το XBOX LIVE GOLD προσφέρει λειτουργία multiplayer, 2 δωρεάν παιχνίδια ανά μήνα και εκπτώσεις σε παιχνίδια.

Σε πόσες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω το λογαριασμό μου;

Όποιο πακέτο κι αν επιλέξετε, θα μπορείτε να μοιράζεστε το λογαριασμό σας μόνο σε 2 διαφορετικές κονσόλες Xbox. Επομένως, μπορείτε να τον μοιραστείτε μόνο με ένα άτομο.

Μην περιμένετε άλλο και εγγραφείτε για λογαριασμό στο Sharesub, τον ιστότοπο κοινής χρήσης συνδρομών, για να μειώσετε το κόστος σας.

Πώς μπορώ να κάνω κοινή χρήση του λογαριασμού μου Xbox;

Η κονσόλα Α θα είναι η κονσόλα Xbox του ατόμου που πλήρωσε για τη συνδρομή και η κονσόλα Β θα είναι η κονσόλα Xbox στην οποία θέλετε να μοιραστείτε τα παιχνίδια και τη συνδρομή.

Κονσόλα A :

  1. Πατήστε το “Xbox guide” (μεσαίο κουμπί στο χειριστήριο).
  2. Πηγαίνετε στο “Connect”.
  3. Μεταβείτε στο “Προφίλ και σύστημα”.
  4. Πατήστε “Προσθήκη ή εναλλαγή
  5. Προσθήκη νέου στοιχείου (στο κάτω μέρος αυτού του μενού)
  6. Εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του αγαπημένου σας προσώπου (στη συνέχεια, επόμενο)
  7. Συνδεθείτε στο λογαριασμό του αγαπημένου σας προσώπου
  8. Πατήστε το “Xbox guide” (μεσαίο κουμπί στο χειριστήριο).
  9. Επιβεβαίωση ρυθμίσεων (Γενικά 🡪 Προσαρμογή)
  10. Πηγαίνετε στο κύριο Xbox μου και κάντε το το κύριο Xbox μου

Επανασυνδεθείτε στο λογαριασμό σας και δεν θα χρειάζεται πλέον να συνδεθείτε στο λογαριασμό του αγαπημένου σας προσώπου.

Προσοχή! Αυτός ο χειρισμός είναι περιορισμένος κάθε χρόνο!

Κονσόλα B :

Τα βήματα είναι ακριβώς τα ίδια, αλλά πρέπει να συνδέσετε το λογαριασμό σας με την κονσόλα σας. Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό αν θέλετε να μοιραστείτε μια συνδρομή Xbox Live, για παράδειγμα, ή να μοιραστείτε ένα δωρεάν παιχνίδι με έναν φίλο. Πρέπει να το κάνετε αυτό από κονσόλα σε κονσόλα, ανάλογα με το τι θέλετε να μοιραστείτε με τον φίλο σας. Ο ένας από τους δύο πρέπει να έχει ήδη συνδρομή στο Xbox One, για παράδειγμα.

Για να κατεβάσετε τα παιχνίδια, πρέπει να μεταβείτε στο κατάστημα και να κατεβάσετε τα παιχνίδια δωρεάν, αφού μοιραστείτε το λογαριασμό σας στο Xbox. Αν ο φίλος σας έχει συνδρομή Game Pass, ULTIMATE ή Xbox Live Gold, θα μπορέσετε να επωφεληθείτε και εσείς.

Πόσο θα εξοικονομήσετε με τη Sharesub;

  • Για μια ULTIMATE συνδρομή, θα εξοικονομήσετε 59,95 € ανά έτος και η συνδρομή σας θα σας κοστίζει 4,99 € ανά μήνα.
  • Για μια ετήσια συνδρομή Xbox Live Gold, θα εξοικονομήσετε 29, 99 ευρώ ετησίως σε σχέση με τις τρέχουσες τιμές και η συνδρομή σας θα σας κοστίζει 2,49 ευρώ τον μήνα.

Το Sharesub είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα που απλοποιεί τον καταμερισμό του κόστους για όλες τις συνδρομές σας, καθιστώντας εύκολη την διαμοιρασμό συνδρομών Xbox διαμοιρασμό συνδρομών ιδιαίτερα αποδοτικό. Χρησιμοποιώντας το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον μας, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε όλους τους λογαριασμούς σας, να στείλετε προσκλήσεις στους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους σας ή ακόμη και να βρείτε συν-συνδρομητές. Η υπηρεσία αυτή σας επιτρέπει να αποζημιώνεστε αυτόματα κάθε μήνα, χωρίς να χρειάζεται να το υπενθυμίζετε σε κανέναν, εξασφαλίζοντας την απροβλημάτιστη οικονομική διαχείριση των συνδρομών σας σε παιχνίδια και ψυχαγωγία.