Συνδρομή στο Hootsuite: πώς μπορώ να τη μοιραστώ;

Το Hootsuite έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τη στρατηγική κοινωνικής δικτύωσης. Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το σημαντικό εργαλείο για το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων και το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Τι είναι το Hootsuite;

Το Hoostsuite είναι ένα πρόγραμμα που διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των εταιρειών (όλων των μεγεθών) σε όλο τον κόσμο. Σας επιτρέπει να δημοσιεύετε σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Twitter, το Instagram, το LinkedIn, το Facebook, το YouTube και το Pinterest. Το φυσικό και το πληρωμένο περιεχόμενο μπορούν να διαχειρίζονται από κοινού. Ο χρήστης μπορεί επίσης να παρακολουθεί εύκολα τις συνομιλίες με τους πελάτες. Επιπλέον, το Hootsuite είναι ένα συνεργατικό εργαλείο που διευκολύνει τις ανταλλαγές εντός της εταιρείας, προσφέροντας σχετικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, βοηθώντας στη λήψη αποφάσεων, και όλα αυτά μέσω ενός ενιαίου πίνακα ελέγχου. Ως εναλλακτική λύση στο Hootsuite, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Sprout Social, Buffer, Hubspot, Later…

Τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες του

Χρησιμοποιώντας το Hootsuite, μπορείτε να :

  • Αναπτύξτε την επωνυμία σας παρακολουθώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ευκολία.
  • Βελτιώστε τις σχέσεις σας με τους πελάτες σας, αυτοματοποιώντας τις δημοσιεύσεις σας, ώστε να φτάνουν στο κοινό-στόχο σας τη σωστή στιγμή. Οι ανάγκες των πελατών εντοπίζονται με τη χρήση αναλυτικών στοιχείων. Στη συνέχεια, τα δεδομένα διαβιβάζονται σε προσαρμόσιμες αναφορές.
  • Βελτιστοποιήστε την απόδοσή σας εισάγοντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απρόσκοπτα στην επιχείρησή σας.
  • Ανάπτυξη της ομαδικής εργασίας με ανάθεση καθηκόντων και παρακολούθηση της παραγωγικότητας.

Ποια πακέτα συνδρομής είναι διαθέσιμα για το Hootsuite;

Όταν δημιουργείτε το λογαριασμό σας στο Hootsuite, έχετε δικαίωμα σε τέσσερα πακέτα επί πληρωμή: Professional, Team, Business και Enterprise. Με κάθε ένα από αυτά τα πακέτα έχετε 30 ημέρες δωρεάν χρήσης. Αυτό σας δίνει μια γρήγορη επισκόπηση των επιδόσεων της προσφοράς. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τη βασική έκδοση ή την πιο ισχυρή έκδοση, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να εγγραφείτε σε μια εντελώς δωρεάν έκδοση με περιορισμένες λειτουργίες. Για πιο προηγμένες λειτουργίες, καλό είναι να επιλέξετε μεταξύ των 4 πληρωμένων εκδόσεων. Το πακέτο Professional κοστίζει 19 ευρώ/μήνα, το πακέτο Team 99 ευρώ/μήνα και το πακέτο Business 499 ευρώ/μήνα. Για το πακέτο Enterprise, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ιστότοπο, καθώς οι τιμές προσαρμόζονται στις ανάγκες των χρηστών. Μπορείτε επίσης να γράψετε στη βοήθεια του Hootsuite ή να επισκεφθείτε το blog.hootsuite.com.

Πώς μπορώ να προσθέσω ένα μέλος σε έναν οργανισμό ή μια ομάδα;

Τα μέλη μπορούν να προστεθούν από τους υπερδιαχειριστές και τους διαχειριστές οργανισμών. Όλοι αυτοί οι χρήστες μπορούν να συνεργαστούν για τη διαχείριση κοινωνικών λογαριασμών. Σε μεμονωμένα μέλη ή ομάδες μπορεί να δοθεί πρόσβαση σε έναν ή περισσότερους κοινωνικούς λογαριασμούς.

Πρόσκληση ενός μέλους σε έναν οργανισμό

Μόλις δημιουργηθούν ο οργανισμός και οι ομάδες, τα μέλη μπορούν να προσκληθούν μέσω e-mail. Χωρίς λογαριασμό Hootsuite.

Απαιτούμενος χρόνος 3 λεπτά

Ακολουθούν τα βήματα για να φτάσετε εκεί:

  1. Δημιουργία λογαριασμού

    Πρέπει να δημιουργήσετε ένα μέσω αυτού του συνδέσμου: https://hootsuite.com/login.

  2. Το προφίλ μου

    Μεταβείτε στο “Το προφίλ μου” και στο “Διαχείριση λογαριασμών και ομάδων”.

  3. Πρόσκληση

    Επιλέξτε “Πρόσκληση μελών”.

  4. Προσθέστε τους συν-συνδρομητές σας

    Συμπληρώστε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάντε κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις”.

Πρόσκληση μέλους σε ομάδα

  • Μεταβείτε στο “Το προφίλ μου” και κάντε κλικ στο “Διαχείριση λογαριασμών και ομάδων”.
  • Επιλέξτε “ομάδες” στον οργανισμό για τα μέλη της επιχείρησης και του επιχειρηματικού σχεδίου.
  • Για τα μέλη του ομαδικού σχεδίου, επιλέξτε “διαχειριστείτε”.
  • Κάντε κλικ στο “Προσθήκη μέλους”.
    Υπάρχουν επίσης πλατφόρμες που σας επιτρέπουν να συμμετάσχετε σε ένα μερίδιο του Hootsuite. Η Sharesub είναι ένα καλό παράδειγμα. Χάρη σε αυτόν τον ιστότοπο, το κόστος σας θα μειωθεί και ο προϋπολογισμός σας θα εξοικονομηθεί.

Εύρεση του τρέχοντος πακέτου

Για να βρείτε τον τρέχοντα τύπο του προγράμματός σας, μεταβείτε στο “Το προφίλ μου”. Το σχέδιό σας είναι στο όνομά σας.

Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης

Απλά επιλέξτε “Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;” στην ενότητα Σύνδεση. Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε στη σελίδα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης.

Πώς λειτουργεί η δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών

Μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη του πακέτου Team και Professional δωρεάν για 30 ημέρες. Με τη δωρεάν δοκιμή, οι λειτουργίες του προγράμματος επί πληρωμή είναι επίσης προσβάσιμες.

Ιστορία του Hootsuite


Αυτό το εργαλείο δημιουργήθηκε το 2008 από τον Ryan Holmes. Προέρχεται από το σχέδιό του να διαχειρίζεται πολλούς λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων ταυτόχρονα. Ο πρώτος στόχος της ήταν να προωθήσει τις δραστηριότητες του πρακτορείου Invoke Média, ειδικού στις ψηφιακές υπηρεσίες. Τον Δεκέμβριο του 2009, η Hootsuite διαχωρίστηκε από την Invoke Media. Το Hootsuite έχει 200.000 λογαριασμούς που πληρώνουν και τρία εκατομμύρια χρήστες. Αυτό αποτελεί απόδειξη της αξιοπιστίας και της απόδοσης αυτής της λύσης διαχείρισης κοινωνικών μέσων.