Το Google One είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που αναπτύχθηκε και προσφέρεται από την Google. Προσφέρει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο Cloud από τους λογαριασμούς Google και απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Η κοινή χρήση μιας συνδρομής Google One είναι ένας καλός τρόπος για να επωφεληθείτε από τη μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης με χαμηλότερο κόστος. Θα σας εξηγήσουμε πώς να απολαμβάνετε μια συνδρομή Google One με πολλούς χρήστες, διασφαλίζοντας ότι η εμπειρία είναι βέλτιστη για κάθε χρήστη.

Πόσο κοστίζει η συνδρομή Google One;

Κάθε χρήστης λογαριασμού Google διαθέτει δωρεάν πακέτο αποθήκευσης 15 GB, αλλά το Google One προσφέρει επιπλέον πακέτα. Ορισμένες από αυτές μπορούν να καταβάλλονται ετησίως αντί μηνιαίως.

  • Βασικό πακέτο : 1,99 δολάρια ΗΠΑ/μήνα και 19,99 δολάρια ΗΠΑ/έτος σας δίνει το δικαίωμα για 100 GB αποθηκευτικού χώρου, τη δυνατότητα κοινής χρήσης με έως και 5 άτομα, βοήθεια από ειδικούς της Google και οφέλη για μεμονωμένους συνδρομητές.
  • Βασικό πακέτο : 2,99 δολάρια ΗΠΑ/μήνα και 29,99 δολάρια ΗΠΑ/έτος, παρέχει πρόσβαση σε 200 GB αποθηκευτικού χώρου, δυνατότητα κοινής χρήσης της συνδρομής με 5 άτομα, βοήθεια από ειδικούς της Google και οφέλη για τους συνδρομητές.
  • Πακέτο Premium : 9,99 δολάρια ΗΠΑ/μήνα και 99,99 δολάρια ΗΠΑ/έτος. Αυτό το πακέτο σας δίνει το δικαίωμα για 2 TB αποθηκευτικού χώρου, τη δυνατότητα κοινής χρήσης με έως και 5 άτομα, υποστήριξη από ειδικούς και παροχές όπως τα άλλα πακέτα.

Τα ποσά είναι τα ίδια σε $ και €.

Πώς μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου στο Google One;

Σύμφωνα με τις συστάσεις για τη χρήση ενός λογαριασμού Google One, η συνδρομή θα πρέπει να μοιράζεται μόνο με τα μέλη της οικογένειάς σας. Αλλά μπορείτε να συνδεθείτε όπου κι αν βρίσκεστε, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με άλλους ανθρώπους. Για να μπορέσει κάθε χρήστης να χρησιμοποιήσει το λογαριασμό ανεξάρτητα, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα.

Απαιτούμενος χρόνος 3 λεπτά

Μοιραστείτε τον λογαριασμό σας Google One απλά

  1. 1. Συνδεθείτε στη σελίδα Google One

    Η σύνδεση πραγματοποιείται με πρόσβαση στη σελίδα Google One από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

  2. Κάντε κλικ στο “Μοιραστείτε με την οικογένειά σας

    Λίγο πιο κάτω, στην αρχική σελίδα, θα βρείτε το κουμπί “Μοιραστείτε με την οικογένειά σας”.

  3. Κάντε κλικ στο “Δημιουργία οικογενειακής ομάδας

    Στην επάνω δεξιά γωνία της νέας σελίδας, επιλέξτε την καρτέλα “Δημιουργία οικογενειακής ομάδας”.

  4. Προσθέστε λογαριασμούς για διαφορετικούς χρήστες.

    Αυτή η ενέργεια σας καθιστά διαχειριστή της ομάδας. Το μόνο που απομένει είναι να προσθέσετε μέλη.
    Μετά από αυτό το στάδιο, κάθε χρήστης θα μπορεί να επωφεληθεί από τη συνδρομή που έχετε συνάψει χωρίς τον κίνδυνο διαρροής πληροφοριών από τον ένα λογαριασμό στον άλλο. Κανένα από τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αυτόν τον χώρο δεν μπορεί να προβληθεί από άλλον χρήστη, εκτός εάν τα έχετε μοιραστεί μαζί του από το Google Drive, τις Φωτογραφίες Google ή το Gmail.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της κοινής χρήσης μιας συνδρομής Google One;

Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι :

  • Αν μοιραστείτε τη συνδρομή Premium με έναν άλλο χρήστη και χρησιμοποιήσετε το ετήσιο πακέτο, εξοικονομείτε έως και 49,99 δολάρια ΗΠΑ/έτος και επωφελείστε από 2 TB αποθηκευτικού χώρου.
  • Μοιράζοντας μια τυπική συνδρομή με ένα άτομο, ξοδεύετε μόλις 14,99 δολάρια ΗΠΑ/έτος και επωφελείστε από 200 GB αποθηκευτικού χώρου.

Αν θέλετε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Google One, ξεκινήστε τώρα:

Δεν έχετε κάνει συνδρομή; Μην περιμένετε λοιπόν άλλο και μπείτε σε ένα Google One share χάρη στο Sharesub :

Πώς μπορώ να μοιραστώ το κόστος της συνδρομής με τους συν-συνδρομητές μου;

Το Sharesub είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε το κόστος όλων των συνδρομών σας με τους συν-συνδρομητές σας. Αυτό διευκολύνει τη λήψη των μηνιαίων αποπληρωμών σας χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρείτε την οικογένεια και τους φίλους σας.
Δεν είναι δυνατό να μοιραστείτε τα τέλη συνδρομής του Google One απευθείας στη σελίδα. Αλλά με την εγγραφή σας στη Sharesub, μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό. Στο χέρι σας είναι να συμπληρώσετε στο λογαριασμό σας στο Sharesub τις απαραίτητες πληροφορίες και στη συνέχεια να λάβετε έναν σύνδεσμο κοινής χρήσης που θα επιτρέψει στους συν-συνδρομητές σας να προσθέσουν την κάρτα πληρωμής τους. Στη συνέχεια, ένα ποσό θα χρεώνεται αυτόματα κάθε μήνα.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της κοινής χρήσης μιας συνδρομής;

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος κατά την κοινή χρήση μιας συνδρομής Google One. Τα δεδομένα σας δεν είναι μόνο ασφαλή, αλλά μπορούν να κοινοποιηθούν μόνο οι πληροφορίες που επιθυμείτε να μοιραστείτε. Εξακολουθεί να είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή σε δύο διαφορετικές πτυχές όταν μοιράζεστε μια συνδρομή:

  • Χρησιμοποιήστε έναν διαφορετικό κωδικό πρόσβασης από αυτόν που χρησιμοποιείτε συνήθως για αυτόν τον λογαριασμό,

Για το Google One, η πρόσβαση είναι ξεχωριστή και διαχειρίζεται απευθείας από τη Google, οπότε είναι ακόμη πιο ασφαλής!