Τι είναι το λογισμικό CANVA;

Το CANVA σας επιτρέπει να δημιουργείτε γραφικά σχέδια: φυλλάδια, αφίσες, λογότυπα, ακόμη και μοντάζ φωτογραφιών ή βίντεο. Το CANVA είναι μια εναλλακτική λύση στο PowerPoint.

Σας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία διαφορετικών μοντέλων, χιλιάδες φωτογραφίες ή απεικονίσεις, τις οποίες μπορείτε να διαμορφώσετε προσωπικά. Μπορείτε να εισαγάγετε τις δικές σας εικόνες, να προσθέσετε κείμενο και γραφικά, ακόμη και να προσθέσετε emojis!

Μόλις ολοκληρώσετε το σχέδιό σας, μπορείτε να το εκτυπώσετε, να το κατεβάσετε ή να το μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε επίσης να το μοιραστείτε με όποιον θέλετε, αλλάζοντας την επιλογή “περιορισμένη κοινή χρήση συνδέσμου” σε “δημόσια κοινή χρήση συνδέσμου”. Με αυτόν τον τρόπο, οποιοσδήποτε στον οποίο θα στείλετε αυτόν τον σύνδεσμο θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτόν.

Τα διάφορα πακέτα που προσφέρει η CANVA

Η βασική έκδοση του CANVA είναι εντελώς δωρεάν για ιδιώτες και επαγγελματίες. Ορισμένες συνδρομές προορίζονται για συλλόγους ή εκπαιδευτικούς.

Η CANVA προσφέρει δύο premium πακέτα, το καθένα από τα οποία παρέχει πρόσβαση στο ίδιο περιεχόμενο.

Το πρώτο, το CANVA PRO, κοστίζει 109,99 €/έτος και είναι διαθέσιμο σε όποιον επιθυμεί απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο του CANVA. Η προσφορά αυτή περιορίζεται σε ένα άτομο.

Η δεύτερη, η CANVA EN ÉQUIPE, προσφέρει ένα πακέτο στα 139,90 ευρώ για ετήσια συνδρομή και 13,99 ευρώ για μηνιαία συνδρομή. Η ετήσια συνδρομή σας εξοικονομεί δύο μήνες. Αυτή η προσφορά ισχύει για έως και 5 χρήστες. Για κάθε πρόσθετο άτομο θα χρεώνεται επιπλέον χρέωση, με βάση μια κλιμακούμενη κλίμακα.

Ακολουθούν οι δυνατότητες που προσφέρει η CANVA TEAM, σε αντίθεση με τη δωρεάν έκδοση:

Για να αποκτήσετε συνδρομή στο CANVA, δημιουργήστε το λογαριασμό σας στο https://www.canva.com/ κάνοντας κλικ στο “Register for free”.

Μπορείτε να εγγραφείτε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Google, το λογαριασμό σας στο Facebook, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Είναι τόσο γρήγορο!

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην premium συνδρομή από τον πρόσφατα δημιουργημένο λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο ‘Τιμές ‘ και στη συνέχεια στο ‘Ομάδα’.

Επιλέξτε μεταξύ ετήσιας ή μηνιαίας συνδρομής. Η CANVA σας προσφέρει δοκιμαστική περίοδο ενός μήνα για να εξοικειωθείτε με τα premium εργαλεία της CANVA.

Αφού επιλέξετε τη συνδρομή σας, εισάγετε τα στοιχεία χρέωσης.

Επωφεληθείτε πλήρως από το CANVA EN ÉQUIPE!

Συνεργασία για το CANVA, κοινή ομάδα

Για να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο CANVA EN ÉQUIPE, προσκαλέστε άλλα άτομα να συμμετάσχουν στο έργο σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο “Δημιουργία ομάδας” στην αρχική σελίδα του ιστότοπου κάνοντας κλικ εδώ :

Ονομάστε την ομάδα σας και συμπληρώστε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των συν-συνδρομητών σας, ώστε να μπορείτε να στείλετε έναν σύνδεσμο σε όλους όσους θέλετε να προσκαλέσετε (5 το πολύ). Τα άτομα που λαμβάνουν αυτόν τον σύνδεσμο θα πρέπει να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στο CANVA για να έχουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Μπορείτε επίσης να στείλετε τον σύνδεσμο με άλλο τρόπο κάνοντας κλικ στο “λάβετε τον σύνδεσμο πρόσκλησης”.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε άλλους χρήστες στην ομάδα σας ή να αλλάξετε το ρόλο τους (μέλος ή διαχειριστής) στις ρυθμίσεις του λογαριασμού, κάνοντας κλικ στον οδοντωτό τροχό κάτω από την καρτέλα “Μέλη”.

Ένα μέλος έχει πρόσβαση σε κοινόχρηστους φακέλους και σχέδια και μπορεί να δημιουργήσει σχέδια χρησιμοποιώντας τα πρότυπα της ομάδας. Ένας διαχειριστής μπορεί να προσκαλέσει νέα μέλη, να αλλάξει την οπτική ταυτότητα της ομάδας και να δημιουργήσει νέα πρότυπα.

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα από τη συνδρομή σας στο CANVA EN ÉQUIPE;

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής του CANVA EN ÉQUIPE σε χαμηλή τιμή; Μη διστάσετε να συμβουλευτείτε τις προσφορές μας

Σύντομη ιστορία της CANVA

Η CANVA ιδρύθηκε το 2013 και σήμερα η εταιρεία έχει παρουσία σε 190 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 2.000 υπαλλήλους. Η ιστοσελίδα τους είναι πολύ δημοφιλής, με πάνω από 60 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα! Ο πλούσιος κατάλογός τους τους επιτρέπει να ικανοποιήσουν όλους τους χρήστες που επιθυμούν να δημιουργήσουν ή να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.