Какво представлява софтуерът CANVA?

CANVA ви позволява да създавате графични проекти: флаери, плакати, лога и дори фото- или видеомонтажи. CANVA е алтернатива на PowerPoint.

Те ви предлагат богат избор от различни модели, хиляди снимки или илюстрации, които можете да персонализирате. Можете да импортирате собствени изображения, да добавяте текст и графики и дори да добавяте емотикони!

След като завършите дизайна си, можете да го отпечатате, изтеглите или споделите в социалните мрежи. Можете също така да я споделите с когото пожелаете, като промените “ограничено споделяне на връзка” на “публично споделена връзка”. По този начин всеки, на когото изпратите тази връзка, ще може да получи достъп до нея.

Различните пакети, предлагани от CANVA

Основната версия на CANVA е напълно безплатна за физически лица и професионалисти. Някои абонаменти са запазени за сдружения или учители.

CANVA предлага два премиум пакета, всеки от които осигурява достъп до същото съдържание.

Първата, CANVA PRO, е на цена от 109,99 €/година и е достъпна за всеки, който иска да има неограничен достъп до съдържанието на CANVA. Тази оферта е ограничена до едно лице.

Втората, CANVA EN ÉQUIPE, предлага пакет на цена 139,90 евро за годишен абонамент и 13,99 евро за месечен абонамент. Годишният абонамент ви спестява два месеца. Тази оферта е валидна за до 5 потребители. За всеки допълнителен човек се начислява допълнителна такса по скала.

Ето какви възможности предлага CANVA TEAM, за разлика от безплатната версия:

За да се абонирате за CANVA, създайте свой акаунт на https://www.canva.com/, като кликнете върху “Регистрация безплатно”.

Можете да се регистрирате само за няколко секунди, като използвате профила си в Google, Facebook, имейл адрес или друг метод. Толкова е бързо!

За да получите достъп до премиум абонамента от новосъздадения си акаунт, кликнете върху “Тарифи ” и след това върху “Екип”.

Изберете между годишен или месечен абонамент. CANVA ви предлага едномесечен пробен период, за да се запознаете с първокласните инструменти на CANVA.

След като изберете абонамента си, въведете данните за фактуриране.

Възползвайте се напълно от CANVA EN ÉQUIPE!

Работим заедно в CANVA, споделяме екип

За да споделите абонамента си за CANVA EN ÉQUIPE, поканете други хора да се присъединят към вашия проект. Всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху “Създаване на отбор” на началната страница на сайта, като кликнете тук :

Посочете името на екипа си и попълнете имейл адресите на съавторите си, за да можете да изпратите връзка на всички, които искате да поканите (максимум 5). Лицата, които получат тази връзка, ще трябва да създадат акаунт в CANVA, за да имат достъп до всички функции. Можете също така да изпратите връзката по друг начин, като кликнете върху “Получаване на връзка за покана”.

След това можете да добавяте други потребители към екипа си или да променяте ролята им (член или администратор) в настройките на профила, като кликнете върху зъбното колело в раздела “Членове”.

Всеки член има достъп до споделени папки и дизайни и може да създава дизайни, като използва шаблоните на екипа. Администраторът може да кани нови членове, да променя визуалната идентичност на екипа и да създава нови шаблони.

Искате ли да спестите от абонамента си за CANVA EN ÉQUIPE?

Искате ли да се абонирате за CANVA EN ÉQUIPE на ниска цена? Не се колебайте да се консултирате с нашите оферти

Кратка история на CANVA

CANVA е основана през 2013 г. и днес компанията присъства в 190 държави и има повече от 2000 служители. Уебсайтът им е много популярен, с над 60 милиона посетители месечно! Богатият им каталог позволява да задоволят всички потребители, които желаят да създадат или развият своя бизнес.