Πώς να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στην εφημερίδα “LE BIEN PUBLIC”;

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα από την Côte-d’Or και τη γύρω περιοχή;
Η “LE BIEN PUBLIC” είναι η εφημερίδα για εσάς, καθώς είναι το κύριο μέσο ενημέρωσης στην περιοχή της Ντιζόν.

Περιφερειακή ημερήσια εφημερίδα με ψηφιακή έκδοση που μεταφέρει όλες τις ειδήσεις του διαμερίσματος Côte-d’Or, καθώς και τους κύριους εθνικούς και διεθνείς τίτλους ειδήσεων.

Ένας σαφής ιστότοπος, καλά οργανωμένος γύρω από διάφορα θέματα, αλλά όπου τα κύρια άρθρα είναι προσβάσιμα μόνο όταν έχετε κάνει συνδρομή.

Ευτυχώς, υπάρχουν εύκολες λύσεις για τον διαμοιρασμό του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΩΦΕΛΟΥ, δίνοντας σε όλους πρόσβαση στην εφημερίδα σε λογική τιμή, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη χρηματοδότηση της ημερήσιας εφημερίδας.

Οι διάφορες προσφορές της εφημερίδας.

Εάν επισκεφθείτε τον ιστότοπο τύπου, θα δείτε ότι η Le BIEN PUBLIC προσφέρει 3 φόρμουλες:

  • το πακέτο Essential Digital στα 9,99 ευρώ/μήνα, που παρέχει πρόσβαση σε όλα τα άρθρα του ιστότοπου και την εφαρμογή, για δύο συσκευές.
  • την προσφορά Digital Premium με 12,99 ευρώ/μήνα για 4 συσκευές, η οποία προσθέτει πρόσβαση σε εφημερίδες σε ψηφιακή μορφή, περιορίζοντας παράλληλα τη διαφήμιση.
  • την προσφορά Paper + Digital στα 39,99 €/μήνα, παρόμοια με την προσφορά Premium, με τη διαφορά ότι λαμβάνετε επίσης την εφημερίδα σε έντυπη μορφή, που παραδίδεται στο σπίτι σας κάθε πρωί.

Σημειώστε ότι αυτές οι προσφορές μπορούν να γίνουν με ή χωρίς δέσμευση, αλλά δεν υπάρχει διαφορά στην τιμή.

Η προσφορά Premium είναι η πιο συμφέρουσα, καθώς επιτρέπει σε τέσσερα άτομα να απολαμβάνουν τα ίδια οφέλη σε μειωμένη τιμή. Προσκαλώντας 3 άτομα να μοιραστούν τη συνδρομή σας, θα πληρώνετε μόνο 3,33 €/μήνα, δηλαδή 40 €/έτος, αντί για 120 €/έτος για ένα πακέτο Essentielle που θα είχατε συνάψει μόνοι σας.

Απαιτούμενος χρόνος 3 λεπτά

Πώς μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου στο LE BIEN PUBLIC;

  1. Πρόσβαση στις διάφορες προσφορές

    Ξεκινήστε με την εγγραφή σας σε μία από τις προσφορές της εφημερίδας.

  2. Πρόσβαση στο προφίλ σας

    Μεταβείτε στο προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.αρχική σελίδα της εφημερίδας le bien public

  3. Πρόσβαση στις ρυθμίσεις του προφίλ σας

    Κάντε κλικ στο “Συνδρομή και επιλογές” για να ελέγξετε το πακέτο σας

  4. Έλεγχος πρόσβασης

    Μπορείτε επίσης να ελέγχετε τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στην τοποθεσία, έως και τέσσερις ταυτόχρονα για ένα 24ωρο, με το πακέτο Premium.

Για να μοιραστείτε το λογαριασμό σας, πρέπει να δώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας στα άτομα που θέλετε να προσκαλέσετε.

Συνεπώς, οι τελευταίοι θα έχουν πρόσβαση σε εργαλεία διαμόρφωσης λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικών πρόσβασης κ.λπ. Παραμένετε στον έλεγχο του λογαριασμού σας επειδή, αν ποτέ ο κωδικός πρόσβασής σας αλλάξει παρά τη θέλησή σας, μπορείτε να ζητήσετε νέο κωδικό πρόσβασης από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Η εφημερίδα LE BIEN PUBLIC.

“Η LE BIEN PUBLIC είναι περιφερειακή εφημερίδα που ανήκει στην Est Bourgogne Média, θυγατρική του ομίλου Ebra.

Η εφημερίδα της Ντιζόν δημιουργήθηκε στις 31/08/1868 από τη συγχώνευση των εφημερίδων “L’Union bourguignonne” και “L’Impartial bourguignon”, με την οικονομική υποστήριξη του βαρόνου Louis Thenard.

Μόλις στις αρχές της δεκαετίας του ’90 η “LE BIEN PUBLIC” υπέστη σημαντική αναδιάρθρωση, μετά την εξαγορά της από τον όμιλο Ebra press.

Με σχεδόν 160.000 αναγνώστες, οι μισοί από τους οποίους είναι συνδρομητές, η “LE BIEN PUBLIC” είναι πλέον μία από τις κορυφαίες περιφερειακές εφημερίδες στη Βουργουνδία-Φρανς-Κοντέ.