Как да споделя абонамента си за вестник “LE BIEN PUBLIC”?

Искате да сте в крак с всички последни новини от Кот д’Ор и околностите?
“LE BIEN PUBLIC” е вестникът за вас, тъй като той е основният печатен орган в региона на Дижон.

Регионален всекидневник с цифрова версия, който публикува всички новини от департамента Кот д’Ор, както и основните национални и международни новини.

Прегледен сайт, добре организиран по различни теми, но основните статии са достъпни само след като сте се абонирали за тях.

За щастие, има лесни решения за споделяне на ОБЩЕСТВЕНОТО ДОБРО, които дават на всеки достъп до вестника на разумна цена и същевременно помагат за финансирането на всекидневника.

Различните оферти на вестника.

Ако посетите сайта на пресата, ще видите, че Le BIEN PUBLIC предлага 3 формули:

  • пакета Essential Digital на цена от 9,99 евро на месец, който дава достъп до всички статии на сайта и приложението за две устройства.
  • офертата Digital Premium на цена 12,99 евро на месец за 4 устройства, която добавя достъп до вестници в цифров формат, като същевременно ограничава рекламата.
  • офертата ” Paper + Digital” на цена 39,99 €/месец, подобна на офертата Premium, с тази разлика, че получавате вестника и в хартиен формат, който се доставя в дома ви всяка сутрин.

Имайте предвид, че тези оферти могат да бъдат сключени със или без ангажимент, но няма разлика в цената.

Офертата Premium е най-изгодна, тъй като позволява на четирима души да се възползват от същите предимства на по-ниска цена. Ако поканите трима души да споделят абонамента ви, ще плащате само 3,33 евро на месец, т.е. 40 евро на година, вместо 120 евро на година за пакета Essentielle, който бихте закупили сами.

Time needed: 3 minutes

Как мога да споделя абонамента си за LE BIEN PUBLIC?

  1. Достъп до различните оферти

    Започнете, като се абонирате за някое от предложенията на вестника.

  2. Достъп до вашия профил

    Отидете в профила си в горния десен ъгъл.начална страница на вестник le bien public

  3. Достъп до настройките на профила ви

    Кликнете върху “Абонамент и опции”, за да проверите пакета си.

  4. Контрол на достъпа

    С пакета Premium можете да управлявате и устройствата, свързани към сайта, до четири едновременно за период от 24 часа.

За да споделите профила си, трябва да дадете имейл адреса и паролата си на хората, които искате да поканите.

По този начин те ще имат достъп до инструменти за конфигуриране на акаунти, включително промяна на имейл адреси, пароли и др. Запазвате контрола върху профила си, защото ако паролата ви бъде променена против волята ви, можете да поискате нова парола от имейл адреса си. Само вие имате достъп до вашия имейл адрес.

Вестник LE BIEN PUBLIC.

“LE BIEN PUBLIC” е регионален вестник, собственост на Est Bourgogne Média, дъщерно дружество на групата Ebra.

Дижонският всекидневник е създаден на 31.08.1868 г. от сливането на “L’Union bourguignonne” и “L’Impartial bourguignon” с финансовата подкрепа на барон Луи Танар.

Едва в началото на 90-те години “LE BIEN PUBLIC” претърпява голямо преструктуриране, след като е поет от пресгрупата Ebra.

С почти 160 000 читатели, половината от които са абонати, “LE BIEN PUBLIC” вече е един от водещите регионални вестници в Бургундия-Франш-Конте.