Η Disney+ ανακοίνωσε αρκετές συναρπαστικές πρωτότυπες σειρές που θα προβληθούν τον Μάρτιο του 2023. Ακολουθούν μερικές από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές:

Η 3η σεζόν του “The Mandalorian” έφτασε επιτέλους, προς μεγάλη χαρά των φαν του “Star Wars”!

Ο Mando συνοδευόμενος από τον "Baby Yoda" στο σκάφος του. Εικόνα από τη σειρά The Mandalorian στο Disney+.

Την 1η Μαρτίου, οι οπαδοί του “Star Wars” θα ανακαλύψουν με ενθουσιασμό την πολυαναμενόμενη 3η σεζόν του “The Mandalorian“. Αυτή η σεζόν των οκτώ επεισοδίων, σε σκηνοθεσία του Rick Famuyiwa, θα προστεθεί στα προηγούμενα 16 επεισόδια. Συγκεκριμένα, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την ιστορία του κυνηγού επικηρυγμένων Mandalorian και του αγαπημένου του συντρόφου, “Baby Yoda”.

Η 3η σεζόν του “The Mandalorian” θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney+, με ένα επεισόδιο να μεταδίδεται κάθε εβδομάδα. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν μια συναρπαστική και εθιστική εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Παραγωγή από μια εξίσου ταλαντούχα ομάδα σκηνοθετών και με μια συναρπαστική πλοκή που έχει ήδη ενθουσιάσει τους θαυμαστές. Αυτή η νέα σεζόν υπόσχεται να ενθουσιάσει τους θεατές για άλλη μια φορά με δράση, περιπέτεια και απροσδόκητες ανατροπές. Οι οπαδοί του “Star Wars” δεν θα θέλουν να χάσουν τη νέα σεζόν του “The Mandalorian” στο Disney+. Και τι καλύτερο από το να το κάνετε σε χαμηλή τιμή, χάρη στις κοινές συνδρομές.

Abbott Elementary: η βραβευμένη με Emmy σειρά επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο Disney+.

Οι κύριοι χαρακτήρες της σειράς "Abbott Elementary" στο Disney+.

Η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της σειράς Abbott Elementary θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney+ από την 1η Μαρτίου. Αυτή η βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα κωμική σειρά παρακολουθεί τις περιπέτειες μιας ομάδας παθιασμένων δασκάλων και της διευθύντριάς τους σε ένα δημόσιο σχολείο της Φιλαδέλφειας. Αντιμετωπίζουν πολλά εμπόδια, όπως ελλείψεις προσωπικού και πόρων. Παρόλα αυτά, προσπαθούν να βοηθήσουν τους μαθητές τους να επιτύχουν. Παραγωγός της σειράς είναι η Quinta Brunson, κάτοχος της Χρυσής Σφαίρας Καλύτερης Ηθοποιού σε κωμική σειρά ή μιούζικαλ.

Ο μαγευτικός κόσμος του “Bleach” έρχεται στο Disney+ με ολόκληρη την πρωτότυπη σειρά και τη νέα διασκευή “Thousand-Year Blood War”.

Αφίσα για την προώθηση της νέας προσαρμογής του "Bleach Thousand-Year Blood War" στο Disney+.

Το διάσημο ιαπωνικό anime σε σκηνοθεσία Taguchi Tomohisa και παραγωγή του Studio Pierrot είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Disney+. Οι πέντε πρώτες σεζόν είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα από τις 8 Φεβρουαρίου. Οι σεζόν 6 έως 10 θα είναι διαθέσιμες από την 1η Μαρτίου και οι σεζόν 11 έως 16 από τις 29 Μαρτίου.

Αυτή η σειρά ακολουθεί την ιστορία ενός μαθητή που ονομάζεται Ichigo Kurosaki, ο οποίος είναι σε θέση να βλέπει φαντάσματα από τότε που ήταν παιδί. Η ζωή του ανατρέπεται όταν συναντά τη Rukia, μια κυνηγό ψυχών που βρίσκεται στη μέση μιας μάχης με ένα κακό πνεύμα. Το μάνγκα “Bleach”, που δημοσιεύτηκε το 2001, έγινε γρήγορα δημοφιλές χάρη στη συναρπαστική πλοκή και τις επικές μάχες του.

Η αρχική σειρά είναι διαθέσιμη ολόκληρη στο Disney+. Η πρώτη σεζόν του “Bleach: Thousand-Year Blood War” θα κυκλοφορήσει επίσης αποκλειστικά στην πλατφόρμα από τις 29 Μαρτίου. Αυτή η νέα προσαρμογή φέρνει τον Ichigo Kurosaki πίσω στο πεδίο της μάχης με το Zanpakuto του για να πολεμήσει έναν νέο εχθρό.

Οι θαυμαστές της καλτ σειράς “Bleach” θα μπορούν να βυθιστούν στο επικό σύμπαν που σημάδεψε τα νιάτα τους. Το νέο κοινό θα μπορέσει επίσης να ανακαλύψει αυτή τη συναρπαστική ιστορία και τους αξιαγάπητους χαρακτήρες της.

Βυθιστείτε στο κυνήγι του κατά συρροή δολοφόνου της Βοστώνης με το συναρπαστικό θρίλερ THE BOSTON STRANGLER

Εικόνα από την ταινία θρίλερ "The Boston Strangler".

Ένα νέο θρίλερ έρχεται στο Disney+ στις 17 Μαρτίου 2023. Αποτίοντας φόρο τιμής στους δημοσιογράφους που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης του κατά συρροή δολοφόνου “THE BOSTON STRANGLER“.

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία της Loretta McLaughlin, την οποία υποδύεται η Keira Knightley, δημοσιογράφος της εφημερίδας Record-American. Προσπαθεί να βρει μια σύνδεση μεταξύ των φρικτών δολοφονιών γυναικών μέσα στα σπίτια τους τον τελευταίο περίπου χρόνο. Καθώς ο μυστηριώδης δολοφόνος συνεχίζει να απαιτεί θύματα και να εξαπλώνει την ψύχωση σε όλη τη Βοστώνη, η Λορέτα και η συνάδελφός της Τζιν Κόουλ προσπαθούν να ερευνήσουν μαζί. Ωστόσο, ήρθαν αντιμέτωπες με τον σεξισμό της εποχής.

Παρά τα εμπόδια αυτά, η Λορέτα και η Τζιν συνεχίζουν την αναζήτησή τους για την αλήθεια και διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να μάθουν περισσότερα. Η ταινία διερευνά τις προκλήσεις που αντιμετώπιζαν οι γυναίκες δημοσιογράφοι εκείνη την εποχή και αποτίει φόρο τιμής στην αποφασιστικότητά τους να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Το THE BOSTON STRANGLER είναι ένα συναρπαστικό έργο που βυθίζει τους θεατές στον κόσμο της δεκαετίας του 1960 και στο κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου. Με κορυφαίο καστ, συναρπαστική πλοκή και προσεγμένη σκηνοθεσία, αυτό το θρίλερ είναι βέβαιο ότι θα γοητεύσει το κοινό. Μην χάσετε την κυκλοφορία του στο Disney+ στις 17 Μαρτίου 2023.

“Blood ties”, η νέα αποκλειστική δραματική σειρά στο Disney+.

Αφίσα για την προώθηση της νέας σειράς "Liens de sang" στο Disney+.

Στις 29 Μαρτίου, η Disney+ θα προβάλλει αποκλειστικά τη δραματική σειρά “Blood Ties“, η οποία διασκευάστηκε από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Octavia E. Butler. Η ιστορία ακολουθεί την Ντέινα Τζέιμς, μια νεαρή μαύρη γυναίκα που φιλοδοξεί να γίνει συγγραφέας, η οποία βρίσκεται μυστηριωδώς πίσω στο χρόνο, σε μια φυτεία του 19ου αιώνα που συνδέεται με την ίδια και την οικογένειά της. Αδυνατεί να ελέγξει τα πηγαινέλα της ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν.

Αυτή η σειρά εξερευνά τους δεσμούς που μας συνδέουν μέσα από τη συναρπαστική ιστορία της Dana. Πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του παρελθόντος, προσπαθώντας παράλληλα να κατανοήσει τη θέση της στο παρόν. Η κυκλοφορία του “Liens de sang” υπόσχεται πολλά για να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο επιστημονικής φαντασίας, ρομαντισμού, ίντριγκας και αυτογνωσίας.

Εν κατακλείδι, ο Μάρτιος 2023 θα είναι ένας συναρπαστικός μήνας για τους συνδρομητές του Disney+ με μερικές πολυαναμενόμενες σειρές που θα κυκλοφορήσουν, από spin-offs αγαπημένων σειρών μέχρι προσαρμογές των αγαπημένων σας anime. Φίλοι όλων των ηλικιών και από όλα τα κοινωνικά στρώματα θα μπορούν να βρουν κάτι να παρακολουθήσουν στην πλατφόρμα streaming αυτόν τον Μάρτιο.

Categorized in: