Το Disney+ αποκάλυψε πρόσφατα έναν ενδιαφέροντα κατάλογο πρωτότυπων σειρών και ταινιών που θα μεταδοθούν τον Μάιο του 2023. Οι θαυμαστές θα ενθουσιαστούν να ανακαλύψουν τι νέο υπάρχει. Ακολουθεί μια ματιά στην πιο πολυαναμενόμενη σειρά:

Τα μυστικά της επιτυχίας του Ed Sheeran: η σειρά ντοκιμαντέρ που αποκρυπτογραφεί τη γένεση των μεγαλύτερων επιτυχιών του

Η σειρά ντοκιμαντέρ “Ed Sheeran: The Sum of Everything”, παραγωγής Fulwell 73, πρόκειται να αποκαλύψει την απίστευτη ιστορία του μουσικού σούπερ σταρ, από το ταπεινό του ξεκίνημα μέχρι την αλματώδη άνοδό του. Και τα τέσσερα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο Disney+ από τις 3 Μαΐου.

Η σειρά προσφέρει μια μοναδική εικόνα της ζωής του Βρετανού καλλιτέχνη, ο οποίος ξεπέρασε το τραύλισμά του και έγινε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της σημερινής μουσικής. Για πρώτη φορά, ο Ed Sheeran ανοίγεται με εκπληκτική ειλικρίνεια για τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή του, τις δοκιμασίες που είχε να αντιμετωπίσει και τους θριάμβους που σημάδεψαν την καριέρα του.

Το “Ed Sheeran: το άθροισμα των πάντων” αποκαλύπτει επίσης τη γένεση των πιο διάσημων τραγουδιών του, αντλώντας από προσωπικά αρχεία που δεν έχουν δει ποτέ πριν, συνεντεύξεις με τους πιο κοντινούς του ανθρώπους και πολλά άλλα! Οι θαυμαστές του τραγουδιστή θα μπορέσουν να ανακαλύψουν τη φιλοσοφία του για τη ζωή, καθώς και τις σκέψεις του για τον εαυτό του και τα τραγούδια του, τα οποία έχουν κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο για πάνω από δέκα χρόνια.

Εν ολίγοις, η σειρά ντοκιμαντέρ “Ed Sheeran: το άθροισμα των πάντων” υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική κατάδυση στη ζωή και την καριέρα ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια της εποχής μας και μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε τον καλλιτέχνη από μια νέα και απροσδόκητη οπτική γωνία.

Και αν θέλετε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας σειρές, μη διστάσετε να εγγραφείτε τώρα σε μια συνδρομή Disney+ με μόλις 2,74€/μήνα.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Disney+ για να εξοικονομήσετε χρήματα!

Miep Gies: μια άγνωστη ηρωίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Η μίνι σειρά “A Glimmer of Hope” είναι διαθέσιμη στο Disney+ από τις 2 Μαΐου. Αφηγείται την αληθινή ιστορία της Miep Gies, μιας θαρραλέας νεαρής γραμματέως που διακινδύνευσε τη ζωή της για να κρύψει την Άννα Φρανκ και την οικογένειά της στο Άμστερνταμ κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η σειρά παρακολουθεί την Gies και τον σύζυγό της Jan καθώς κρύβουν τις οικογένειες Frank, van Pels και Pfeffer σε ένα μυστικό παράρτημα της εταιρείας του Otto Frank για δύο χρόνια. Η Miep είναι επίσης το πρόσωπο που βρήκε το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ και το διατήρησε ώστε να εκδοθεί, σε συμφωνία με τον πατέρα του κοριτσιού, ως μαρτυρία για τις μελλοντικές γενιές.

Η σειρά διαπνέεται από μια σύγχρονη ευαισθησία, δείχνοντας πώς μια ανέμελη, ισχυρογνώμων νεαρή γυναίκα έγινε ηρωίδα που διακινδύνευσε τα πάντα για να σώσει μια οικογένεια και να διατηρήσει τη μνήμη ενός νεαρού κοριτσιού, η μαρτυρία του οποίου σημάδεψε την ιστορία της ανθρωπότητας.

“Η σειρά ντοκιμαντέρ “Lambert contre Lambert: au nom de Vincent” (Lambert εναντίον Lambert: στο όνομα του Vincent) αφηγείται την ιστορία ενός νομικού και μιντιακού έπους που συγκλόνισε τη Γαλλία μέχρι τον πυρήνα της.

Το 2008, ένα τροχαίο ατύχημα άφησε τον Βίνσεντ Λάμπερτ, έναν 32χρονο νοσηλευτή, σοβαρά ανάπηρο. Η ζωή του βρέθηκε στο επίκεντρο ενός οικογενειακού, ιατρικού, νομικού, πολιτικού και δημοσιογραφικού έπους που καθήλωσε τη γαλλική κοινωνία για περισσότερα από δέκα χρόνια. Η σειρά ντοκιμαντέρ “Lambert contre Lambert: au nom de Vincent” (Lambert εναντίον Lambert: στο όνομα του Vincent) παρακολουθεί αυτή την ιστορία, που χαρακτηρίζεται από πολλές ανατροπές, μέχρι τον τραγικό επίλογο του θανάτου του Vincent Lambert τον Ιούλιο του 2019. Εξετάζοντας αυτή την υπόθεση, η σειρά εξετάζει πώς άλλαξε τη σχέση της γαλλικής κοινωνίας με τη ζωή και το θάνατο. Ο σκληρός αγώνας μεταξύ δύο γυναικών και δύο οικογενειακών φατριών έφτασε τελικά στα υψηλότερα επίπεδα του γαλλικού κράτους και δίχασε βαθιά τη χώρα. Η ιστορία αυτή είχε πολλές επιπτώσεις στη γαλλική κοινωνία και ώθησε τις αρχές να ξεκινήσουν μια εθνική συζήτηση για έναν νέο νόμο σχετικά με το τέλος της ζωής.

Η 3η σεζόν του The Kardashians έρχεται στο Disney+.


Η Disney+ ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία της τρίτης σεζόν της επιτυχημένης πρωτότυπης σειράς “The Kardashians”. Από τις 25 Μαΐου, οι θαυμαστές της πιο διάσημης οικογένειας της ριάλιτι τηλεόρασης θα μπορούν να παρακολουθούν αποκλειστικά νέα επεισόδια κάθε Πέμπτη.

Η Kris, η Kourtney, η Kim, η Khloé, η Kendall και η Kylie ανοίγουν για άλλη μια φορά τις πόρτες της ιδιωτικής τους ζωής και προσκαλούν τους θεατές να μοιραστούν τις προσωπικές τους στιγμές, ανάμεσα στη μητρότητα, τη συν-γονεϊκότητα και την επαγγελματική επιτυχία.

The Kardashians” είναι ένα φαινόμενο της ριάλιτι τηλεόρασης που έχει γίνει must-see για τους οπαδούς του είδους. Η τρίτη σεζόν υπόσχεται και πάλι να είναι γεμάτη ανατροπές και πολλές συγκινήσεις, προς τέρψη των θεατών.

Βυθιστείτε στον συναρπαστικό κόσμο των Κινέζων θεών με την πρωτότυπη σειρά της Disney+ “American from China””.

Η Disney+ πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νέα πρωτότυπη σειρά με τίτλο “American from China”. Η σειρά, η οποία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην πλατφόρμα από τις 24 Μαΐου, αποτελεί διασκευή του διάσημου graphic novel “American Born Chinese” του Gene Luen Yang.

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία του Jin Wang, ενός συνηθισμένου εφήβου που προσπαθεί να βρει τη θέση του στον κόσμο, μοιράζοντας το χρόνο του ανάμεσα στην οικογένεια και τους φίλους του. Αλλά όλα αλλάζουν όταν συναντά έναν νέο ξένο φοιτητή την πρώτη μέρα του εξαμήνου. Το πολιτισμικό σοκ είναι τεράστιο, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή των προβλημάτων του Τζιν. Παρά τον εαυτό του, εμπλέκεται σε μια επική μάχη μεταξύ κινεζικών θεών.

Categorized in: