Αν δεν το έχετε ακούσει, το PlayStation Plus ανακοίνωσε μια επιλογή παιχνιδιών για τον Ιούλιο του 2023 που θα ενθουσιάσει πολλούς. Αυτόν τον μήνα, οι συνδρομητές του PS Plus θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα περιπετειώδες καλοκαίρι με Call of Duty: Black Ops Ψυχρός πόλεμος Το FPS αναφοράς της Treyarch, το οποίο δίχασε τους οπαδούς κατά την κυκλοφορία του, Alan Wake Remastered ένα σημείο αναφοράς στο είδος του, με τη συνέχειά του να αναμένεται στο τέλος του έτους. Endling – Extinction Forever ένα παιχνίδι από ένα μικρό ανεξάρτητο στούντιο που είναι πολύ σύντομο αλλά αξίζει τον κόπο.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε τη λίστα με τα παιχνίδια που προστίθενται στο PS+ τον Ιούλιο του 2023, καθώς και μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αποκτήσετε το Playstation Plus με λιγότερα χρήματα!

Κατάλογος παιχνιδιών PS Plus :

– Call of Duty Black Ops: Cold War (PS5/PS4)

Τοποθετείται κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός πράκτορα της CIA που έχει αναλάβει να διεισδύσει σε ένα δίκτυο συνωμοτών που επιδιώκουν να αποσταθεροποιήσουν την παγκόσμια ισορροπία και να αλλάξουν την πορεία του Ψυχρού Πολέμου. Το παιχνίδι προσφέρει μια ποικιλία αποστολών σε διαφορετικές τοποθεσίες, από τους δρόμους του Ανατολικού Βερολίνου μέχρι το Βιετνάμ και τη Μόσχα. Εκτός από τη λειτουργία εκστρατείας, θα βρείτε μια ανταγωνιστική λειτουργία multiplayer και τη διάσημη λειτουργία ζόμπι της Treyarch.

– Alan Wake Remastered (PS5/PS4)

Η βελτιωμένη και remastered έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού περιπέτειας δράσης Alan Wake, που κυκλοφόρησε αρχικά το 2010. Στο παιχνίδι πρωταγωνιστεί ο Alan Wake, ένας διάσημος συγγραφέας θρίλερ, ο οποίος ταξιδεύει στη μικρή πόλη Bright Falls για να βρει έμπνευση για το επόμενο μυθιστόρημά του. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν μια σκοτεινή τροπή όταν η γυναίκα του Άλαν εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

– Endling – Extinction Forever (PS5/PS4)

Το Endling – Extinction Forever είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας και επιβίωσης στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο μιας αλεπού που πρέπει να φροντίσει τα παιδιά της όσο καλύτερα μπορεί. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπου η φύση έχει καταστραφεί και τα ζώα απειλούνται από την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Πώς μπορώ να αποκτήσω δωρεάν παιχνίδια PS Plus;

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus, πρέπει να είστε συνδρομητής της υπηρεσίας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα δωρεάν παιχνίδια PS Plus είναι διαθέσιμα για περιορισμένο μόνο χρονικό διάστημα. Κάθε μήνα προστίθενται νέα παιχνίδια και τα προηγούμενα παιχνίδια δεν διατίθενται πλέον δωρεάν. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι τα κατεβάζετε ή τα προσθέτετε στη βιβλιοθήκη σας όταν είναι διαθέσιμα για να μην τα χάσετε.

Πώς μπορώ να αποκτήσω το PS Plus με λιγότερα χρήματα;

Αν δεν έχετε ακόμη εγγραφεί στο PS Plus επειδή θεωρείτε την υπηρεσία πολύ ακριβή, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να μειώσετε το κόστος σας. Ο διαμοιρασμός συνδρομών είναι μια λύση που κάνει καλό στο πορτοφόλι σας. Το Sharesub. com είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις διαθέσιμες θέσεις προκειμένου να μειώσετε το κόστος. Μοιράζοντάς τα στο Sharesub μπορείτε να μειώσετε στο μισό την τιμή της συνδρομής σας.