Η Sharesub λαμβάνει πολλά μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας. Παρόλο που δεν μπορούμε να περιγράψουμε όλες τις τεχνικές λύσεις που εφαρμόζονται, για να αποφύγουμε την αποκάλυψη πληροφοριών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν καταχρηστικά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η τεχνολογία της εταιρείας έχει σχεδιαστεί από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου, με εμπειρία άνω των 20 ετών, οι οποίοι έχουν ήδη αναπτύξει Λύσεις πληροφορικής που διαχειρίζονται συναλλαγές αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο.

Ολόκληρο το σύστημα πληροφορικής προστατεύεται σε μεγάλο βαθμό, αλλά ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στα δεδομένα συνδρομής και τα αναγνωριστικά, τα οποία αποθηκεύονται με ισχυρή κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο (AES 256).

Τα δεδομένα που ανταλλάσσονται σε ασφαλή συνομιλία με τους συνδρομητές σας επωφελούνται από την ίδια μεταχείριση ασφαλείας.

Τέλος, όλες οι πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας αποθηκεύονται αποκλειστικά στους διακομιστές του συνεργάτη μας Stripe, ο οποίος τις φιλοξενεί με ασφάλεια PCI-DSS. Ούτε καν η ομάδα μας δεν έχει πρόσβαση.