Με τη Nintendo, τη Microsoft και την Playstation να προσφέρουν η καθεμία τη δική της online υπηρεσία, γίνεται όλο και πιο περίπλοκο για τους σκληρούς παίκτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις κονσόλες τους. Η Nintendo έχει προβλέψει και σας επιτρέπει να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Nintendo Switch Online με 8 λογαριασμούς Nintendo χάρη στην οικογενειακή προσφορά της. Επομένως, μπορείτε να παίζετε και να επωφελείστε από τη συνδρομή σας στο Nintendo Switch Online σε 8 οθόνες και να μοιράζεστε το κόστος σε 8 από αυτές.

Θα σας πούμε πώς!

Τιμές υπηρεσιών Nintendo Switch

Η Nintendo προσφέρει δύο τύπους συνδρομής:

  • Ατομική συνδρομή: θα είστε φυσικά μόνοι σας με αυτή τη συνδρομή. Οι τιμές είναι φθίνουσες όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια της συνδρομής σας:
    • 3,99/μήνα
    • 7,99 / τρίμηνο
    • 19,99 / έτος
  • Οικογενειακή συνδρομή: μπορείτε να συμπεριλάβετε έως και 8 λογαριασμούς σε αυτή τη συνδρομή με ενιαία χρέωση 24,99 €/έτος.

Και για τις δύο συνδρομές, οι υπηρεσίες είναι αυστηρά οι ίδιες:

  • Διαδικτυακό παιχνίδι: Απολαύστε ανταγωνιστικές ή συνεργατικές εμπειρίες παιχνιδιού πολλαπλών παικτών με τους φίλους σας σε όλο τον κόσμο με συμβατούς τίτλους Nintendo Switch, όπως Mario Kart 8 Deluxe ή Splatoon 2.
  • NES και Super NES – Nintendo Switch Online: Απολαύστε έναν συνεχώς διευρυνόμενο κατάλογο κλασικών παιχνιδιών NES και Super NES. Όχι μόνο θα μπορείτε να το παίζετε όποτε και όπου θέλετε, αλλά θα μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις νέες online λειτουργίες!
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων στο cloud: αποθηκεύστε αυτόματα και με ασφάλεια τα δεδομένα αντιγράφων ασφαλείας σας στο διαδίκτυο για εύκολη πρόσβαση σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε απλά να ανακτήσετε τα αντίγραφα ασφαλείας σας, αν χάσετε την κονσόλα Nintendo Switch ή αν χρησιμοποιήσετε μια νέα κονσόλα, για παράδειγμα.

Σε πόσες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω την ίδια συνδρομή Switch Family;

  • Ατομική συνδρομή: είναι όλα στον τίτλο, αυτή η συνδρομή είναι για εσάς και μόνο για εσάς.
  • Οικογενειακή συνδρομή: ο οικογενειακός λογαριασμός σας επιτρέπει να έχετε έως και 8 λογαριασμούς Nintendo, ομαδοποιημένους σε μια ενιαία οικογενειακή ομάδα.

Πώς να μοιραστείτε το λογαριασμό σας

Για να επωφεληθείτε από τον οικογενειακό λογαριασμό :

  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό Nintendo του διαχειριστή της οικογενειακής ομάδας
  • Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, κάντε κλικ στο“Nintendo Account” στην επάνω αριστερή γωνία.
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο“Family Group“.
  • Τέλος, επιλέξτε ένα μέλος για να το προσθέσετε.
  • Αυτό θα στείλει μια πρόσκληση στον συν-συνδρομητή, ο οποίος πρέπει απλώς να την αποδεχτεί για να γίνει μέλος της ομάδας.

Voila! Τώρα ξέρετε πώς να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας στο Nintendo Switch Online!

Πόσα μπορώ να εξοικονομήσω με έναν κοινόχρηστο λογαριασμό;

Το κόλπο για να Κοινή χρήση συνδρομής Nintendo Switch Το οικογενειακό πακέτο μετατρέπει την εμπειρία του παιχνιδιού σε μια συλλογική περιπέτεια. Συγκεντρώνοντας έως και 8 παίκτες, ο καθένας με τη δική του κονσόλα, αυτή η μέθοδος διαμοιρασμού γίνεται συνώνυμη της συντροφικότητας και της οικονομικής αποδοτικότητας. Με κόστος λιγότερο από 1 ευρώ ανά άτομο το μήνα, η επιλογή αυτή όχι μόνο παρέχει εύκολη πρόσβαση σε πλήθος παιχνιδιών, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση 42 ευρώ ετησίως σε σύγκριση με μια μεμονωμένη μηνιαία συνδρομή. Αυτή η συνεργατική προσέγγιση ενισχύει την απόλαυση του ομαδικού παιχνιδιού, ενώ παράλληλα βελτιστοποιεί τις δαπάνες για ψηφιακή ψυχαγωγία.

Μην περιμένετε άλλο και εγγραφείτε για λογαριασμό στο Sharesub, τον ιστότοπο κοινής χρήσης συνδρομών, για να μειώσετε το κόστος σας.

Το Sharesub είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε το κόστος όλων των συνδρομών σας με τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας. Μπορείτε εύκολα να εισάγετε όλους τους λογαριασμούς σας στο περιβάλλον εργασίας μας και να στείλετε πρόσκληση στις επαφές σας ή να βρείτε συν-συνδρομητές. Επιτέλους, θα παίρνετε τα χρήματά σας πίσω κάθε μήνα, χωρίς να χρειάζεται υπενθύμιση!