Αποκαλύφθηκαν τα παιχνίδια του Αυγούστου για το Playstation Plus Essential και η επιλογή είναι πιθανό να είναι διχαστική μετά από έναν πολύ καλό Ιούλιο. Οι παίκτες περιμένουν με ανυπομονησία τους επόμενους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν στην κονσόλα τους. Ακολουθεί μια επισκόπηση του τι πρόκειται να γίνει αυτό το μήνα:

– PGA Tour 2K23 (PS4/PS5)

Το PGA Tour 2K23 είναι ένα παιχνίδι γκολφ που προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία για τους οπαδούς του αθλήματος. Το παιχνίδι διαθέτει υψηλής ποιότητας γραφικά, μια σειρά από γήπεδα γκολφ παγκόσμιας κλάσης και ρεαλιστικό gameplay. Οι παίκτες μπορούν να εξατομικεύσουν τον παίκτη τους και να παίξουν μόνοι τους ή σε online multiplayer.

– Death’s Door (PS4)

Το Death’s Door είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας δράσης που ακολουθεί ένα μικρό κοράκι που εργάζεται για την Επιτροπή του Θεριστή. Οι παίκτες πρέπει να περιηγηθούν σε έναν μυστηριώδη κόσμο και να νικήσουν τους εχθρούς για να συλλέξουν ψυχές. Το παιχνίδι διαθέτει γραφικά pixel-art, ένα μαγευτικό soundtrack και μια συναρπαστική ιστορία.

– Dreams (PS4/PS5)

Το Dreams είναι το headliner του φετινού Αυγούστου. Το παιχνίδι δημιουργίας πολυμέσων επιτρέπει στους παίκτες να σχεδιάζουν τα δικά τους παιχνίδια, μουσική, ταινίες και άλλα έργα τέχνης. Οι παίκτες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν τις δημιουργίες άλλων παικτών και να αλληλεπιδράσουν με την κοινότητα.

Αν δεν είστε ακόμα συνδρομητής του PS Plus ➡️ Εγγραφείτε στο PS Plus με λιγότερα χρήματα

Playstation Plus Extra: η πρώτη προσθήκη που θα λατρέψετε!

Το PS Plus Extra θα καλωσορίσει επίσης το Sea of Stars, ένα turn-based RPG, μόλις κυκλοφορήσει. Το παιχνίδι επικεντρώνεται στην ιστορία δύο παιδιών του Ηλιοστασίου, τα οποία συνδυάζουν τις δυνάμεις του Ήλιου και της Σελήνης για να χρησιμοποιήσουν τη μαγεία της έκλειψης για να αποκρούσουν τερατώδη πλάσματα που δημιούργησε ένας κακός αλχημιστής.Το παιχνίδι προσφέρει μια πλούσια ιστορία, μεγάλη ελευθερία εξερεύνησης και πολλά μίνι-παιχνίδια. Συνολικά, πρόκειται για ένα old-school RPG με υπέροχη pixel art. Οι παίκτες θα μπορούν να ανακαλύψουν αυτό το παιχνίδι μόλις κυκλοφορήσει στο PlayStation Plus Extra και να απολαύσουν όλες τις δυνατότητες που έχει να προσφέρει.