Έχετε μαζέψει χρήματα για μήνες για να αγοράσετε το τελευταίο PS5 και ανακαλύψατε ότι για να παίξετε με τους φίλους σας πρέπει να πληρώσετε και πάλι 60€/έτος ή περισσότερα για μια συνδρομή στο PlayStation Network;

Με το Sharesub, μπορείτε να μειώσετε αυτό το κόστος στο μισό, μοιράζοντας τη συνδρομή σας με 1 φίλο σας. Θα σας εξηγήσουμε πώς!

Περιγραφή της υπηρεσίας PlayStation Network (PSN )

Η Sony προσφέρει 3 διαφορετικά πακέτα για την υπηρεσία Ps Plus. Μπορείτε να βρείτε μια σύγκριση των διαφόρων προσφορών σε αυτό το άρθρο

Χάρη στη συνδρομή PS Plus, θα μπορείτε να παίζετε με φίλους και να απολαμβάνετε πολλά άλλα οφέλη.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες των τριών πακέτων συνδρομής:

Playstation Plus Essential

  • 1 μήνας προς 8,99 €
  • 3 μήνες προς 24,99 €, δηλαδή 8,33 € ανά μήνα.
  • 12 μήνες προς 59,99 €, δηλαδή 5 € ανά μήνα.

Με την εγγραφή σας στο PS Plus, θα μπορείτε να συνδέεστε online με παίκτες από όλο τον κόσμο και να στέλνετε μηνύματα, να ενημερώνεστε για τα δωρεάν παιχνίδια του μήνα και να λαμβάνετε εκπτώσεις σε νέα παιχνίδια. Φυσικά, χρειάζεστε μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “Κοινή χρήση παιχνιδιού”, η οποία σας επιτρέπει να παίξετε ένα παιχνίδι που δεν έχετε με έναν φίλο σας.

Playstation Plus Extra

  • 1 μήνας στα €13.99
  • 3 μήνες προς 39,99 €, δηλαδή 13,33 € ανά μήνα.
  • 12 μήνες προς 99,99 €, δηλαδή 8,33 € ανά μήνα.

Με την εγγραφή σας σε αυτή την υπηρεσία, θα μπορείτε να ανακαλύψετε πάνω από 400 παιχνίδια PS5 και PS4 στο PS Store. Μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια στην κονσόλα σας ή να παίξετε απευθείας μέσω streaming.

Playstation Plus Premium

  • 1 μήνας προς 16,99 €
  • 3 μήνες προς 49,99 €, δηλαδή 16,66 € ανά μήνα.
  • 12 μήνες προς 119,99 €, δηλαδή 9,99 € ανά μήνα.

Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα της προσφοράς Extra, καθώς και πρόσβαση σε έναν κατάλογο κλασικών παιχνιδιών PS1, PS2, PS3 και PSP, καθώς και δοκιμαστικές εκδόσεις πρόσφατων κυκλοφοριών κονσόλας. Αυτή η υπηρεσία είναι για εσάς αν σας αρέσουν τα παλιά παιχνίδια.

Τα οφέλη μιας συνδρομής στο PSN :

  • Προσφέρει τρεις υπηρεσίες με πολύ διαφορετικά παιχνίδια. PS Plus Extra για πρόσφατα παιχνίδια και PS Plus Premium για παλαιότερα παιχνίδια.
  • Η δυνατότητα να παίζετε online με το PS Plus με φίλους
  • Μοιραστείτε ένα παιχνίδι με έναν φίλο χρησιμοποιώντας το PS Plus

Μην περιμένετε άλλο και εγγραφείτε για λογαριασμό στο Sharesub, τον ιστότοπο κοινής χρήσης συνδρομών, για να μειώσετε το κόστος σας.

Σε πόσες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω το λογαριασμό μου;

Όποιο κι αν είναι το πακέτο σας, θα μπορείτε να μοιράζεστε το λογαριασμό σας μόνο σε 2 διαφορετικές συσκευές. Επομένως, μπορείτε να τον μοιραστείτε μόνο με ένα άτομο.

Πώς να μοιραστείτε το λογαριασμό σας

Η κονσόλα A θα είναι το Play του ατόμου που πλήρωσε για τη συνδρομή PSN και η κονσόλα B θα είναι το Play στο οποίο θέλετε να μοιραστείτε το PSN.

Στην κονσόλα A :

  1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις της κονσόλας σας
  2. Διαχείριση λογαριασμού
  3. “Ενεργοποίηση ως κύρια PS4/PS5
  4. Απενεργοποίηση κύριου PS4/PS5

Στην κονσόλα B :

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Νέος χρήστης όταν ενεργοποιείτε την κονσόλα σας και, στη συνέχεια, στην επιλογή Δημιουργία χρήστη.
  2. Αποδεχτείτε τις συμφωνίες.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο όταν ανοίξει η σελίδα του PlayStation Network
  4. Εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσης του ατόμου με το οποίο πρόκειται να μοιραστείτε την υπηρεσία.
  5. Κάντε κλικ στο Σύνδεση
  6. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις λογαριασμού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στη διαχείριση λογαριασμού και ενεργοποιήστε ως κύριο PS4/PS5.

Στον λογαριασμό της κονσόλας Α θα εξακολουθείτε να έχετε τη συνδρομή PS plus, αλλά όχι ως κύριο λογαριασμό, αλλά ως δευτερεύοντα λογαριασμό, ενώ στην κονσόλα Β ο λογαριασμός PS plus θα είναι ορατός επειδή θα είναι ο κύριος λογαριασμός. Στην κονσόλα B πρέπει να συνεχίσετε να παίζετε με τον συνηθισμένο σας λογαριασμό. Ο λογαριασμός του φίλου που έχετε προσθέσει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη “μετάδοση” της συνδρομής PS Plus. Αν παίξετε σε αυτό, θα παίζετε με τον λογαριασμό του, κάτι που δεν είναι ο στόχος.

Για να κατεβάσετε ένα παιχνίδι με το PS Now, η διαδικασία είναι η ίδια: ο καθένας σας πρέπει να δημιουργήσει έναν νέο χρήστη για τον λογαριασμό του άλλου. Ο κάτοχος της συνδρομής πρέπει να ορίσει τον λογαριασμό του φίλου του ως κύριο PS4. Από την κονσόλα τους, οι κάτοχοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό του φίλου τους, να μεταβούν στη βιβλιοθήκη του, να επιλέξουν ένα παιχνίδι και να το κατεβάσουν. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, ο καθένας επιστρέφει στο λογαριασμό του.

Πόσα μπορώ να εξοικονομήσω με έναν κοινόχρηστο λογαριασμό;

Αν μοιραστείτε την υπηρεσία με κάποιον άλλον, θα μπορείτε να παίζετε και οι δύο στην κονσόλα σας. Αυτό αντιστοιχεί σε κόστος 4,50 ευρώ ανά άτομο ανά μήνα και, κυρίως, σε εξοικονόμηση 54 ευρώ ετησίως σε σύγκριση με την ατομική προσφορά. Η δυνατότητα κοινής χρήσης των συνδρομών PlayStation προσφέρει σημαντική οικονομική ευελιξία και απλοποιεί τη διαχείριση των εξόδων ψυχαγωγίας.

Το Sharesub είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε το κόστος όλων των συνδρομών σας με τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας. Μπορείτε εύκολα να εισάγετε όλους τους λογαριασμούς σας στο περιβάλλον εργασίας μας και να στείλετε πρόσκληση στις επαφές σας ή να βρείτε συν-συνδρομητές. Επιτέλους, θα παίρνετε τα χρήματά σας πίσω κάθε μήνα, χωρίς να χρειάζεται υπενθύμιση!

Το PlayStation Network με λίγα λόγια

Το Playstation Network ή PSN είναι μια υπηρεσία της Sony που δημιουργήθηκε το 2006 και προσφέρει στους παίκτες τον online κόσμο του PlayStation Plus ή PS plus. Ανακαλύψτε αυτόν τον κόσμο δοκιμάζοντάς τον online, λάβετε αποκλειστικές προσφορές στο PlayStation Store και συγχρονίστε το λογαριασμό σας στο Spotify για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ενώ παίζετε. Ανακαλύψτε εκατοντάδες νέα παιχνίδια με το PlayStation Now, γνωστό και ως PS now.