Спестявали ли сте месеци наред, за да си купите най-новата версия на PS5, само за да откриете, че за да играете с приятелите си, отново трябва да плащате 60 евро годишно или повече за абонамент за PlayStation Network?

Със Sharesub можете да намалите наполовина тези разходи, като споделите абонаментната си такса с 1 приятел. Ще ви обясним как!

Описание на услугата PlayStation Network (PSN )

Sony предлага 3 различни пакета за своята услуга Ps Plus. Сравнение на различните оферти можете да намерите в тази статия.

Благодарение на абонамента за PS Plus ще можете да играете с приятели и да се възползвате от редица други предимства.

Ето подробности за трите абонаментни пакета:

Playstation Plus Essential

  • 1 месец за 8,99 €
  • 3 месеца за 24,99 €, което прави 8,33 € на месец
  • 12 месеца за 59,99 €, което прави 5 € на месец

Ако се абонирате за PS Plus, ще можете да се свързвате онлайн с геймъри от цял свят и да изпращате съобщения, да научавате за безплатните игри на месеца и да получавате отстъпки за нови игри. Разбира се, необходима ви е добра интернет връзка. Ще можете да използвате функцията “Споделяне на игра”, която ви позволява да играете игра, която нямате, с приятел.

Playstation Plus Extra

  • 1 месец за 13,99 €
  • 3 месеца за 39,99 €, което прави 13,33 € на месец
  • 12 месеца за 99,99 €, което прави 8,33 € на месец

Ако се абонирате за тази услуга, ще можете да откриете над 400 игри за PS5 и PS4 в PS Store. Можете да изтегляте игри от конзолата си или да ги играете директно чрез стрийминг.

Playstation Plus Premium

  • 1 месец за 16,99 €
  • 3 месеца за 49,99 €, което прави 16,66 € на месец
  • 12 месеца за 119,99 €, което прави 9,99 € на месец

Тази услуга включва всички предимства на допълнителната оферта, както и достъп до каталог с класически игри за PS1, PS2, PS3 и PSP, както и пробни версии на последните издания за конзоли. Тази услуга е за вас, ако харесвате стари игри.

Предимства на абонамента за PSN :

  • Три услуги с много различни игри. PS Plus Extra за нови игри и PS Plus Premium за по-стари игри.
  • Възможност за онлайн игра с приятели чрез PS Plus
  • Споделяне на игра с приятел чрез PS Plus

Не чакайте повече, а си направете акаунт в Sharesub, сайта за споделяне на абонаменти, за да намалите разходите си.

На колко устройства мога да използвам акаунта си?

Независимо от пакета, можете да споделяте акаунта си само на 2 различни устройства. Така че можете да го споделите само с един човек.

Как да споделите профила си

Конзола А ще бъде играта на лицето, което е платило за абонамента за PSN, а конзола Б ще бъде играта, на която искате да споделите PSN.

На конзола A :

  1. Отидете в настройките на конзолата си
  2. Управление на сметки
  3. “Активиране като основен PS4/PS5
  4. Деактивиране на основните PS4/PS5

На конзола B :

  1. Щракнете върху Нов потребител, когато включите конзолата си, и след това върху Създаване на потребител.
  2. Приемете споразуменията.
  3. Щракнете върху Напред, когато се отвори страницата на PlayStation Network
  4. Въведете данните за вход на лицето, с което ще споделяте услугата.
  5. Кликнете върху Свързване
  6. Отидете в Настройки на профила, след това кликнете върху Управление на профила и активирайте като основен PS4/PS5.

В акаунта на конзола A все още ще имате абонамент за PS plus, но не като основен акаунт, а като вторичен акаунт, а в конзола B акаунтът за PS plus ще бъде видим, защото ще бъде основният акаунт. На конзола B трябва да продължите да играете с обичайния си акаунт. Добавеният от вас акаунт на приятел може да се използва за “излъчване” на абонамента за PS Plus. Ако играете в него, ще играете в неговата сметка, което не е целта.

За да изтеглите игра от PS Now, процесът е същият: всеки от вас трябва да създаде нов потребител за профила на другия. Собственикът на абонамента трябва да зададе акаунта на своя приятел като основен PS4. От своята конзола собствениците могат да получат достъп до акаунта на своя приятел, да отидат в библиотеката му, да изберат игра и да я изтеглят. След приключване на изтеглянето всеки се връща в своя акаунт.

Колко мога да спестя с обща сметка?

Ако споделите услугата с друг човек, и двамата ще можете да играете на конзолата си. Това представлява разход от 4,50 евро на човек на месец и най-вече икономия от 54 евро годишно в сравнение с индивидуалната оферта. Възможността за споделяне на абонаменти за PlayStation предлага значителна финансова гъвкавост и опростява управлението на разходите за развлечения.

Sharesub е платформа, която ви позволява да разделите разходите за всички абонаменти с вашите приятели, семейство и колеги. Можете лесно да въведете всичките си акаунти в нашия интерфейс и да изпратите покана до контактите си или да намерите съабонати. Най-накрая ще получавате парите си обратно всеки месец, без да се налага да получавате напомняния!

PlayStation Network накратко

Playstation Network, или PSN, е услуга на Sony, създадена през 2006 г., която предлага на геймърите онлайн света на PlayStation Plus, или PS plus. Открий този свят, като го изпробваш онлайн, получи ексклузивни оферти в PlayStation Store и синхронизирай акаунта си в Spotify, за да слушаш любимата си музика, докато играеш. Открийте стотици нови игри с PlayStation Now, известен още като PS now.