Бяха разкрити игрите за август за Playstation Plus Essential, а изборът вероятно ще бъде разнороден след много добрия юли. Геймърите с нетърпение очакват следващите заглавия, които ще бъдат пуснати на тяхната конзола. Ето преглед на това, което ви очаква през този месец:

– PGA Tour 2K23 (PS4/PS5)

PGA Tour 2K23 е игра за голф, която предлага завладяващо изживяване за феновете на този спорт. Играта се отличава с висококачествени графики, множество голф игрища от световна класа и реалистичен геймплей. Играчите могат да персонализират своя голфър и да играят самостоятелно или в онлайн мултиплейър.

– Death’s Door (PS4)

Death’s Door е екшън-приключенска игра, в която се разказва за малко гарванче, което работи за Комисията на жътварите. Играчите трябва да се движат в мистериозен свят и да побеждават враговете, за да събират души. Играта се отличава с пикселна графика, омагьосващ саундтрак и завладяваща история.

– Dreams (PS4/PS5)

Dreams е хедлайнерът на фестивала през август. Играта за създаване на медии позволява на играчите да създават свои собствени игри, музика, филми и други произведения на изкуството. Играчите могат също така да разглеждат творенията на други играчи и да си взаимодействат с общността.

Ако все още не сте абонат на PS Plus ➡️ Абонирайте се за PS Plus за по-малко

Playstation Plus Extra: първото допълнение, което ще ви хареса!

PS Plus Extra ще посрещне и Sea of Stars, походова ролева игра, веднага щом бъде пусната. В центъра на играта е историята на две деца на слънцестоенето, които обединяват силите на Слънцето и Луната, за да използват магията на затъмнението и да се преборят с чудовищни същества, създадени от зъл алхимик.Играта предлага богата история, много свобода за изследване и множество мини-игри. Като цяло това е ролева игра от старата школа с великолепно пикселно изкуство. Играчите ще могат да открият тази игра веднага щом бъде пусната в PlayStation Plus Extra и да се насладят на всички функции, които предлага.