Μια πρόσφατη απόφαση της Sony προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του PlayStation Plus: η αύξηση των τιμών της υπηρεσίας. Αυτή θα τεθεί σε ισχύ από τις 6 Σεπτεμβρίου. Η αύξηση αυτή προκάλεσε ένα κύμα διαγραφών και εξόργισε τους χρήστες μπροστά σε αυτές τις αυξήσεις των τιμών.

Ποιες είναι οι νέες τιμές συνδρομής στο Playstation Plus;

Οι παίκτες του PlayStation Plus σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν ότι η Sony θα αυξήσει τις τιμές της συνδρομής από τις 6 Σεπτεμβρίου. Πολλοί πιστεύουν ότι τα οφέλη που προσφέρει η υπηρεσία δεν δικαιολογούν μια τέτοια αύξηση των τιμών. Ορισμένοι απείλησαν ακόμη και με διαγραφή σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Αυτό αντιπροσωπεύει μια μέση αύξηση 20%:

  • Playstation Plus Essential: €59,99/έτος ➡️ €71,99/έτος
  • Playstation Plus Extra: €99,99/έτος ➡️ €125,99/έτος
  • Playstation Plus Premium: €119,99/έτος ➡️ €151,99/έτος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Sony ανακοίνωσε ότι για τους υφιστάμενους συνδρομητές που. “Εάν είστε υφιστάμενος συνδρομητής, οι νέες τιμές θα τεθούν σε ισχύ στις 6 Νοεμβρίου 2023, εάν η συνδρομή σας ανανεωθεί κατά ή μετά την ημερομηνία αυτή”.

🚨 Ωστόσο, εάν αλλάξετε την προσφορά σας, “”όπως αναβάθμιση, υποβάθμιση ή επέκταση της συνδρομής σας””, θα πρέπει να πληρώσετε άμεσα τη νέα τιμή.

Μια έξυπνη εναλλακτική λύση: κοινές συνδρομές

Αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση, πολλοί παίκτες αναζητούν απεγνωσμένα τρόπους για να μειώσουν τα έξοδά τους, απολαμβάνοντας παράλληλα τα οφέλη του PlayStation Plus. Το Sharesub. com είναι ένας ιστότοπος ανταλλαγής συνδρομών που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τη συνδρομή τους με άλλους παίκτες, λαμβάνοντας παράλληλα πληρωμή για τις διαθέσιμες θέσεις.

💡 Εάν είστε συνδρομητής του Playstation Plus ➡️ Μοιράζομαι τη συνδρομή μου στο Playstation Plus

Categorized in: