Skupna raba računa Netflix je dober način za znižanje stroškov, saj lahko z računom Premium hkrati pretakate do 4 zaslone. Tako je to le nekaj evrov na osebo na mesec. Dober načrt! Povedali vam bomo, kako to storiti in kako zagotoviti samodejno povračilo plačniku. Ta vadnica odlično deluje tudi v letu 2023, zato ne oklevajte.

Mise à jour : Découvrez le nouveau mode de partage Netflix à partir du 24 mai 2023

Cena storitev Netflix

Na voljo so štiri vrste naročnin.

 • Netflix z oglaševanjem: 5,99 EUR/mesec z oglaševanjem in slabšo kakovostjo na enem zaslonu hkrati. Žal v tem načrtu niso na voljo vsi filmi in serije, zato ga ne priporočamo.
 • Netflix Essential: 10,99 EUR na mesec, omogoča neomejen dostop do videoposnetkov brez oglasov in brez pogodbe. Vendar imate hkrati dostop le do enega zaslona in nimate dostopa do visoke ločljivosti.
  ⚠️ Načrt Netflix Essential je od decembra 2023 ukinjen.
 • Netflix Standard: 13,49 EUR na mesec, omogoča gledanje Netflixa na dveh zaslonih hkrati in v ločljivosti HD. Tako lahko svoj račun delite s prijatelji in družino ter v njem uživate. Če želite trije od vas gledati vsebino na Netflixu, bo enemu od vas onemogočen dostop do platforme.
 • Netflix Premium: 19,99 EUR na mesec, na voljo za vsakogar. Glejte, kar želite, na 4 zaslonih hkrati, v ločljivosti ultra HD.

V koliko napravah lahko uporabljam svoj račun?

 • Netflix Osnovno ali z oglasi: Za ogled videoposnetkov se boste morali zadovoljiti z enim samim ogledom.
 • Netflix Standard: Najljubše filme in serije lahko gledata dva hkrati.
 • Netflix Premium: videoposnetke lahko hkrati gledajo do štirje člani družine ali prijatelji.

Storitev še vedno omogoča konfiguracijo do 5 različnih profilov, vendar po peti hkratni povezavi oseba, ki se je povezala zadnja, tega ne bo mogla storiti.

Še nimate računa Netflix? Pridružite se naročninam, ki so na voljo za deljenje.

Kako nastaviti skupno rabo računa Netflix :

Time needed: 2 minutes

Čeprav v skladu z Netflixovimi pogoji uporabe računa ne smete deliti z osebami zunaj vašega gospodinjstva, je tehnično mogoče, da Souporaba naročnine na Netflix z uporabniki na drugih naslovih, saj imate pravico, da se s svojim računom povežete z različnih lokacij.

Če želite vsakemu uporabniku omogočiti bolj osebno uporabo računa, preprosto :

 1. Povezava s platformo Netflix

  partage compte netflix

 2. Kliknite na svoj avatar v zgornjem desnem kotu

 3. Kliknite na “Modify profiles” (Spremeni profile).

 4. Ostane nam le še, da za vsakega od njih ustvarimo profil.

Ko je ta faza končana, ste pripravljeni na delo! Dostop do celotnega kataloga. Vse te možnosti niso dokončne; vi ali novi naročnik lahko te podatke kadar koli spremenite. Čeprav lahko celoten postopek opravi novi naročnik sam, vam svetujemo, da ga prevzamete kot organizator računa, saj boste tako osebo spodbudili, da klikne na svoje ime in uporabi svoj profil.

Za večjo varnost ne pozabite v svoj profil dodati kode za dostop, da bo bolj varen.

Koliko lahko prihranim s skupnim računom?

Če delite :

 • Z eno osebo, ki uporablja standardni paket, bosta na voljo dve osebi, ki bosta še vedno lahko istočasno uživali v prenosu, s čimer boste prihranili 71,94 EUR na leto.
 • S tremi osebami v paketu Premium: 4 osebe bodo brez nevarnosti, da bi jih kdo motil, in prihranili boste 143,91 EUR na leto.

Ne čakajte več in ponudite svoj račun na spletnem mestu za deljenje naročnin Sharesub ter tako zmanjšajte stroške.

Sharesub je platforma, ki vam omogoča, da stroške vseh naročnin razdelite s prijatelji, družino in sodelavci. V naš vmesnik lahko preprosto vnesete vse svoje račune in pošljete povabilo svojim stikom ali poiščete soprijavitelje. Končno boste vsak mesec dobili svoj denar nazaj, ne da bi vas bilo treba opominjati!

Kako lahko stroške naročnine delim s soplačniki?

Netflix ne ponuja delitve stroškov med člane načrta, vendar si jih lahko preprosto razdelite z registracijo na Sharesub. Ko vnesete nekaj podatkov o naročnini, se prikaže povezava za skupno rabo: s to povezavo bodo lahko vaši soponudniki vnesli svojo plačilno kartico in mesečna obremenitev bo nakazana na vaš račun.

Naj prijatelji in družina izkoristijo to priložnost za pridobitev Netflixovega računa po zelo nizki ceni, tako da jim pošljete povezavo za deljenje Sharesub! Oboževali vas bodo.

Delitev tveganj in preventivnih ukrepov

Če upoštevate ta dve zlati pravili, ki zagotavljata, da bo souporaba računa Netflix potekala kar se da gladko, ni varnostnih tveganj, povezanih s souporabo računa:

 • Uporabite geslo, namenjeno temu računu, ki se razlikuje od običajnega gesla. Drugi uporabniki ne smejo imeti možnosti povezave z vašimi drugimi računi!
 • Račun lahko delite z ljudmi, ki jim zaupate, v varnem okolju.

Tudi če imate dostop do svoje prijave, drug uporabnik ne bo mogel spremeniti e-poštnega naslova, ki je povezan z računom, saj Netflix za to dejanje potrebuje kodo za potrditev, ki jo pošlje na vaš e-poštni naslov. Vendar bodo lahko spremenili geslo in nadgradili svoj paket, na primer s standardnega na premium.

Če se to zgodi, boste še vedno lahko obnovili svoj račun, saj e-poštnega sporočila ni mogoče spremeniti, zato priporočamo, da svojo naročnino delite le z osebo, ki ji zaupate.

Categorized in: