Videohry > Apple

Sdílení předplatného Apple

4,6/5 ★ 5200+ recenze na Trustpilot a Google 1M+ uživatelů Ušetřete až 62 %
28.56 Kč / měsíc Jedno místo ve sdíleném předplatném
Připojit se ke skupině
62.79 Kč / měsíc Proplaceno, když sdílíte svá místa
Sdílet své předplatné
Osobní účet
Organizátor vás pozval již Apple prostřednictvím e-mailové pozvánky.
Regulované platby
V souladu s evropskými předpisy (PSD2) prostřednictvím autorizované platební instituce.
Ověření členové
Sharesub ověřuje předplatné a členy na základě kontroly dokladů.
Jasná pravidla
Nabízíme pouze předplatné pro více uživatelů. Jednotlivé účty se nesdílejí.
Všechny Apple Music Apple Arcade Apple TV+ Apple One Family iCloud+ 200 GB iCloud+ 2 TB Apple One Premium Apple Fitness+ Apple TV MLS SEASON PASS Apple Tv + a Apple Arcade iCloud+ 6 TB iCloud+ 12 TB Apple TV + Apple Music Apple Creator Studio
Filtry Procházet

Okamžitý přístup
Přístupové údaje obdržíte okamžitě.

Ověřená identita
Tento uživatel poskytl další informace, aby byla zaručena jeho totožnost

Ověřená faktura
Tento uživatel předložil platný doklad o platbě.

Volná místa Apple

Vyberte si volné místo v rámci předplatného Apple ve vaší zemi. U každé nabídky je uveden typ předplatného a výše vašeho měsíčního příspěvku včetně všech poplatků.

ND
nikoladed Registrováno od apr 2026
Kompletní kontrola
3 aktivních sdílení

Sdílení iCloud+ 2 TB
1 zbývající místo
Účet česky
Ověřená faktura
60.32 Kč / měsíc, včetně poplatků
Předplatit si
NK
nassimk1 Registrováno od oct 2024
Kompletní kontrola
1 aktivní sdílení

Sdílení Apple Tv + & Apple Arcade
3 zbývající místa
Účet francouzština
4.48 € / měsíc, včetně poplatků
Předplatit si

Než se připojíte ke skupině Apple

Systém společného předplatného je snadno srozumitelný, ale je běžné si před začátkem ověřit, jak funguje. Zde najdete odpovědi na nejčastěji kladené otázky.

Je to kompatibilní s Apple?

Sharesub nabízí sdílení nákladů u všech předplatných, která zahrnují skupinovou nabídku. Věnujte však pozornost podmínkám sdílení služeb a vyhýbejte se předplatným z jiných zemí: mohlo by to omezit dostupný katalog nebo dokonce zablokovat přístup k účtu.

Jak se zpracovávají platby?

Vaše transakce mezi uživateli jsou zpracovávány v souladu s evropskými předpisy (DSP2): totožnost organizátorů je ověřována a platby jsou uchovávány po dobu jednoho měsíce, aby bylo možné provést případné vrácení peněz.

Co se stane, když člen skupinu opustí?

Členové mohou kdykoli odstoupit, ale za aktuální měsíc jim nebude vrácena částka. Organizátor si tak ponechá vyšší účastnický poplatek a volná místa se přesunou na začátek seznamu, aby se skupina rychle doplnila.

Měli bychom sdílet své heslo?

Ne, ve většině případů se služby sdílejí prostřednictvím pozvánkového odkazu nebo e-mailové pozvánky. Následně se ke skupině připojíte pomocí svého vlastního uživatelského jména a hesla, aby byla zajištěna důvěrnost vašich údajů. V ojedinělých případech, kdy je to nutné, je vám k dispozici zabezpečený správce. Někdy můžete také použít speciální profil chráněný PIN kódem.

© 2026 Sharesub