Aplikace > Les Mills +

Sdílení předplatného Les Mills +

4,6/5 ★ 5200+ recenze na Trustpilot a Google 1M+ uživatelů Ušetřete až 59 %
114.7 Kč / měsíc Jedno místo ve sdíleném předplatném
Připojit se ke skupině
184.63 Kč / měsíc Proplaceno, když sdílíte svá místa
Sdílet své předplatné
Zabezpečený účet
Máte k dispozici chráněné přístupy v správci hesel.
Regulované platby
V souladu s evropskými předpisy (PSD2) prostřednictvím autorizované platební instituce.
Ověření členové
Sharesub ověřuje předplatné a členy na základě kontroly dokladů.
Jasná pravidla
Nabízíme pouze předplatné pro více uživatelů. Jednotlivé účty se nesdílejí.
Všechny Les Mills + Base Les Mills + Premium

Volná místa Les Mills +

Vyberte si volné místo v rámci předplatného Les Mills + ve vaší zemi. U každé nabídky je uveden typ předplatného a výše vašeho měsíčního příspěvku včetně všech poplatků.

AG
Aleksander G. Registrováno od dec 2024
Ověřená identita
3 aktivních sdílení

Sdílení Les Mills + Base
1 volné místo
Britský účet
Okamžitý přístup
4.95 £ / měsíc, včetně poplatků
Předplatit si
MB
manonb2 Registrováno od feb 2024
Ověřená identita
1 aktivní sdílení

Sdílení Les Mills + Premium
1 volné místo
Francouzský účet
Okamžitý přístup
12.54 € / měsíc, včetně poplatků
Předplatit si
TM
terencem1 Registrováno od aug 2025
Ověřená identita
5 a více aktivních sdílení

Sdílení Les Mills + Premium
2 volná místa
Francouzský účet
Okamžitý přístup
12.54 € / měsíc, včetně poplatků
Předplatit si

Než se připojíte ke skupině Les Mills +

Systém společného předplatného je snadno srozumitelný, ale je běžné si před začátkem ověřit, jak funguje. Zde najdete odpovědi na nejčastěji kladené otázky.

Je to kompatibilní s Les Mills +?

Sharesub nabízí sdílení nákladů u všech předplatných, která zahrnují skupinovou nabídku. Věnujte však pozornost podmínkám sdílení služeb a vyhýbejte se předplatným z jiných zemí: mohlo by to omezit dostupný katalog nebo dokonce zablokovat přístup k účtu.

Jak se zpracovávají platby?

Vaše transakce mezi uživateli jsou zpracovávány v souladu s evropskými předpisy (DSP2): totožnost organizátorů je ověřována a platby jsou uchovávány po dobu jednoho měsíce, aby bylo možné provést případné vrácení peněz.

Co se stane, když člen skupinu opustí?

Členové mohou kdykoli odstoupit, ale za aktuální měsíc jim nebude vrácena částka. Organizátor si tak ponechá vyšší účastnický poplatek a volná místa se přesunou na začátek seznamu, aby se skupina rychle doplnila.

Měli bychom sdílet své heslo?

Ne, ve většině případů se služby sdílejí prostřednictvím pozvánkového odkazu nebo e-mailové pozvánky. Následně se ke skupině připojíte pomocí svého vlastního uživatelského jména a hesla, aby byla zajištěna důvěrnost vašich údajů. V ojedinělých případech, kdy je to nutné, je vám k dispozici zabezpečený správce. Někdy můžete také použít speciální profil chráněný PIN kódem.

© 2026 Sharesub