Aplikace > Setapp

Sdílení předplatného Setapp

4,6/5 ★ 5200+ recenze na Trustpilot a Google 1M+ uživatelů Ušetřete až 69 %
108.35 Kč / měsíc Jedno místo ve sdíleném předplatném
Připojit se ke skupině
259.31 Kč / měsíc Proplaceno, když sdílíte svá místa
Sdílet své předplatné
Osobní účet
Organizátor vás pozval již Setapp prostřednictvím e-mailové pozvánky.
Regulované platby
V souladu s evropskými předpisy (PSD2) prostřednictvím autorizované platební instituce.
Ověření členové
Sharesub ověřuje předplatné a členy na základě kontroly dokladů.
Jasná pravidla
Nabízíme pouze předplatné pro více uživatelů. Jednotlivé účty se nesdílejí.
Všechny Setapp Power user Rodina Setapp

Volná místa Setapp

Vyberte si volné místo v rámci předplatného Setapp ve vaší zemi. U každé nabídky je uveden typ předplatného a výše vašeho měsíčního příspěvku včetně všech poplatků.

RC
RobinC1 Registrováno od jan 2025
Ověřená identita
2 aktivních sdílení

Sdílení Setapp Power user
1 volné místo
Francouzský účet
5.71 € / měsíc, včetně poplatků
Předplatit si
LS
Laurent S. Registrováno od jan 2024
Ověřená identita
5 aktivních sdílení

Sdílení Setapp Power user
2 volná místa
Francouzský účet
5.71 € / měsíc, včetně poplatků
Předplatit si

Než se připojíte ke skupině Setapp

Systém společného předplatného je snadno srozumitelný, ale je běžné si před začátkem ověřit, jak funguje. Zde najdete odpovědi na nejčastěji kladené otázky.

Je to kompatibilní s Setapp?

Sharesub nabízí sdílení nákladů u všech předplatných, která zahrnují skupinovou nabídku. Věnujte však pozornost podmínkám sdílení služeb a vyhýbejte se předplatným z jiných zemí: mohlo by to omezit dostupný katalog nebo dokonce zablokovat přístup k účtu.

Jak se zpracovávají platby?

Vaše transakce mezi uživateli jsou zpracovávány v souladu s evropskými předpisy (DSP2): totožnost organizátorů je ověřována a platby jsou uchovávány po dobu jednoho měsíce, aby bylo možné provést případné vrácení peněz.

Co se stane, když člen skupinu opustí?

Členové mohou kdykoli odstoupit, ale za aktuální měsíc jim nebude vrácena částka. Organizátor si tak ponechá vyšší účastnický poplatek a volná místa se přesunou na začátek seznamu, aby se skupina rychle doplnila.

Měli bychom sdílet své heslo?

Ne, ve většině případů se služby sdílejí prostřednictvím pozvánkového odkazu nebo e-mailové pozvánky. Následně se ke skupině připojíte pomocí svého vlastního uživatelského jména a hesla, aby byla zajištěna důvěrnost vašich údajů. V ojedinělých případech, kdy je to nutné, je vám k dispozici zabezpečený správce. Někdy můžete také použít speciální profil chráněný PIN kódem.

© 2026 Sharesub