Video > iQiyi > iQiyi Premium

Abonnementsdeling iQiyi

4,6/5 ★ 5200+ anmeldelser på Trustpilot og Google 1M+ brukere Spar opptil 63 %
Med iQiyi Premium kan du nyte hele Watch on-katalogen i 1080P- eller 4K-kvalitet, avansert visning, nedlasting av VIP-innhold, ingen VIP-reklame, se storfilmer og kinofilmer i Dolby-kvalitet hvor som helst og når som helst.
38.37 kr / måned En plass i et delt abonnement
Bli med i en gruppe
78.82 kr / måned Betalt tilbake når du deler plassene dine
Del ditt
Sikker konto
Du har beskyttet tilgang i en passordbehandler.
Regulerte betalinger
I samsvar med EU-regelverket (PSD2), gjennom et godkjent betalingsinstitutt.
Verifiserte medlemmer
Sharesub kontrollerer abonnementene og medlemmene ved å sjekke dokumentasjonen.
Tydelige regler
Det tilbys kun flerbrukerabonnementer. Vi deler ikke individuelle kontoer.

Ledige plasser iQiyi

Velg en ledig plass på et abonnement iQiyi i ditt land. Hvert tilbud angir abonnementsformen og størrelsen på din månedlige andel, inkludert alle kostnader.

WL
wlin99 Registrert siden jun 2023
Verifisert identitet
5+ aktive delinger

Deler Estándar iQiyi
1 ledig plass
Spansk konto
4.13 € / måned, avgifter inkludert
Jeg ønsker å abonnere
Tilby abonnementet ditt i tre trinn:
Tegn et abonnement nå hos iQiyi
Klikk på «Del» og legg ut annonsen din
Hver måned mottar du utbetalingen fra abonnentene dine. Ingen oppkoblings- eller uttaksgebyrer!
78.82 kr
Refusjon
/ måned
Dele

Før du blir med i en gruppe iQiyi

Fellesabonnementet er enkelt å forstå, men det er lurt å sjekke at det fungerer før man setter i gang. Her finner du svar på de vanligste spørsmålene.

Er dette kompatibelt med iQiyi?

Sharesub tilbyr kostnadsdeling for alle abonnementer som har et gruppetilbud. Vær imidlertid oppmerksom på vilkårene for deling av tjenester, og unngå abonnementer fra andre land: dette kan begrense det tilgjengelige utvalget eller til og med blokkere tilgangen til kontoen.

Hvordan håndteres betalingene?

Transaksjonene mellom brukerne behandles i henhold til EU-regelverket (PSD2): Arrangørenes identitet blir verifisert, og betalingsopplysningene oppbevares i en måned for å muliggjøre eventuelle refusjoner.

Hva skjer hvis et medlem forlater gruppen?

Medlemmene kan melde seg ut når som helst, men får ikke refundert den løpende måneden. Arrangøren beholder dermed et høyere deltakerbeløp, og de ledige plassene blir flyttet til toppen av listen for å fylle opp gruppen raskt.

Bør man dele passordet sitt?

Nei, som regel deles tjenestene via en invitasjonslenke eller en invitasjon via e-post. Deretter logger du deg inn i gruppen med ditt eget brukernavn og passord, for å sikre at opplysningene dine forblir konfidensielle. I de få tilfellene der dette er nødvendig, stilles en sikker administrasjonsløsning til din disposisjon. Noen ganger kan du også bruke en egen profil, beskyttet av en PIN-kode.

© 2026 Sharesub