Искате ли ежедневно да получавате актуална информация за местните новини?

В тази статия разглеждаме вестник Est Républicain и как споделянето на абонамента може да ви помогне да плащате по-малко 😎

Значението на подкрепата за местната журналистика

Като абонат, вашият ангажимент пряко подкрепя качествената местна журналистика и ви позволява да се възползвате от изчерпателно и разнообразно отразяване на новините, обогатено със съдържание, предназначено специално за вас.

В епоха, когатоинформацията се разпространява свободно и бързо по целия свят, местната журналистика е безценна. Той преодолява пропастта между общностите и актуалните събития, като предлага уникална гледна точка към събитията, които пряко засягат живота на хората в ежедневието. Подкрепата за местната журналистика, каквато предлага L’Est Républicain, означава да участвате активно в запазването на богата и информирана социална структура.

Местните журналисти често са първите на мястото на регионалните събития и са готови да предадат фактите с точност и ангажираност. Близостта им до темите, които отразяват, означава, че те могат да предоставят ниво на анализ и разбиране, което често липсва в големите национални или международни медии. Абонирайки се за местен вестник, читателите гарантират, че този интимен поглед към техния регион ще продължи, като същевременно подкрепят местната икономика.

Местната журналистика също играе ключова роля в демокрацията, като осветлява въпроси, които пряко засягат гласоподавателите, и изисква от местните власти да отговарят за действията си. Този граждански контрол е в основата на прозрачното и справедливо общество.

Различните опции за абонамент

L‘Est Républicain предлага разнообразни възможности за абонамент, за да отговори на разнообразните нужди на своите читатели – отосновен цифров достъп до пакети, съчетаващи хартиен и цифров формат. Независимо дали предпочитате да четете новините онлайн, или държите вестника в ръка, има предложение за вас.

  • Numérique Essentielle: Този пакет ви дава достъп до всички статии на уебсайта и приложението само за 1 евро през първия месец, а след това за 9,99 евро на месец без ангажимент. Тя включва връзка за до 2 устройства и дигитални вестници от 5 ч. сутринта, както и подаръци и покани с LeCLUB и ограничена реклама.
  • Numérique Premium: За по-богато изживяване изберете Numérique Premium на цена от 1 евро за първия месец, а след това 14,99 евро на месец. Тази опция предлага всичко от пакета Essential, но с връзка за до 4 устройства и достъп до цифрови версии на вестници от 5 ч. сутринта.
  • Хартиен + цифров: Най-всеобхватният пакет, който съчетава хартиения вестник, доставян до дома ви, с всички предимства на Premium Digital за 41,70 евро/месец, без ангажимент. Идеален за тези, които обичат да четат традиционни вестници и същевременно се възползват от предимствата на цифровите технологии.
  • Други оферти : В допълнение към тези основни пакети L’Est Républicain предлага персонализирани карти за подаръци, оферта за хартия на цена от 8,99 EUR, оферта Pro за компании и местни власти, персонализиран преглед на пресата, говоримия вестник за хора с увредено зрение и абонамент за списание “Jeux en Famille” за семейни забавления.

Всяка опция за абонамент е разработена така, че да отговаря на начина ви на живот и на начина, по който консумирате информация, като ви гарантира, че ще бъдете информирани по удобен и приятен начин.

Изключително съдържание за абонати

Абонаментът за L‘Est Républicain предлага много повече от достъп до ежедневните новини. Ставайки абонат, вие отключвате свят на ексклузивно съдържание, предназначено да обогати читателското ви преживяване и да ви свърже по-дълбоко с местната общност. Ето преглед на това, до което имате достъп:

  1. Статии в дълбочина :

    Открийте подробни анализи и задълбочени доклади по местни, национални и международни теми, предназначени единствено за нашите абонати.

  2. Ранен достъп :

    Получавате приоритетен достъп до определени статии и доклади, за да можете да прочетете най-важната информация преди всички останали.

  3. Изключително мултимедийно съдържание:

    Потопете се в богати фотогалерии и завладяващи видеоклипове, които допълват докладите и статиите.

  4. Специални събития и уебинари :

    Участвайте в ексклузивни онлайн събития, като например уебинари с журналисти и експерти, които предлагат уникални гледни точки по актуални въпроси.

  5. Специални оферти на LeCLUB :

    Насладете се на ексклузивни предимства и отстъпки за редица културни и спортни събития, както и на покани за събития, запазени за членове.

Как Sharesub може да обогати опита на абонатите ви?

Sharesub прави революция в абонамента за L’Est Républicain, като предлага безпрецедентна гъвкавост и значителни икономии. Като се присъедините или създадете група за споделяне на абонамент за вестник l’Est Républicain, получавате достъп до качествено съдържание на по-ниска цена, като същевременно откривате общност от абонати, които споделят вашите интереси. Възползвайте се максимално от четенето, като същевременно оптимизирате бюджета си.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Ползват ли се абонатите от ексклузивно съдържание?

Да, абонатите имат достъп до ексклузивно съдържание, което не е достъпно за читателите, които не са абонати. Това може да включва задълбочени статии, специални рубрики и др.

2. Как мога да предложа абонамент за L’Est Républicain?

L’Est Républicain предлага карти за подарък за хартиен, цифров или и за двата вида издания. Това е оригинална идея за подарък, която държи получателя в течение през цялата година.

3. Какво трябва да направя, ако имам проблеми с абонамента си?

Ако имате проблем с абонамента си, можете да се свържете със службата за обслужване на клиенти на L’Est Républicain директно чрез уебсайта им или по имейл. Специализиран екип е на разположение, за да отговори на всичките ви въпроси и да разреши всички проблеми, които може да срещнете.

Categorized in: