YouTube е платформата, отговорна за повечето вирусни видеоклипове, които се разпространяват в интернет и които всички ние редовно споделяме с приятелите и семейството си.

Основните функции на YouTube са безплатни, но абонаментът за YouTube Premium предлага изживяване без реклами, достъп до YouTube Music, ексклузивно съдържание и възможност за изтегляне на видеоклипове за гледане офлайн. Цената на YouTube Premium си заслужава, като се има предвид досадният характер на рекламите и подробности като изискването да оставите екрана включен, когато възпроизвеждате музика.

Но ако тази цена все още е твърде висока за вас, трябва да знаете, че цените на YouTube Premium могат да варират в зависимост от страната, в която се намирате, и някои хора използват този трик, за да спестят пари. Разказваме ви всичко за това!

Ето нашите топ 3 държави, за които е известно, че YouTube Premium е по-евтин в евро на месец:

На първо място в нашия топ 3 е услугата в Турция, за която се плаща само 1,48 евро на месец, което е по-добре от цената във Франция, където тя струва 12,99 евро на месец.

Второ, Индия: с този абонамент можете да спестите до 10,39 евро на месец.

И накрая, препоръчваме ви да разгледате тарифите на Аржентина: тази страна е известна не само с това, че е футболен фен, но и с добрите цени на цифровите услуги.

Как да платите по-малко за YouTube Premium ?

По-долу ще обясним как можете да преминете в чужбина и да купувате за по-малко пари, но е важно да запомните, чезакупуване на абонамент за YouTube Premium в чужбина остава сложна: трябва да симулирате връзка от чужбина с помощта на VPN, трябва да разполагате с платежно средство, прието в страната, и винаги рискувате да се окажете с абонамент, който вече не работи.

Алтернативата да плащате по-малко за YouTube е да споделите абонамента си с други хора, тъй като YouTube предлага план за 6 души: цената е изгодна и всеки има собствен акаунт благодарение на поканите. В сайта Sharesub можете да си намерите места с други потребители, без да поемате никакви рискове, тъй като сайтът защитава транзакциите ви.

Сега нека се върнем към техниката за закупуване на абонамент в чужбина.

Как да промените държавата в YouTube? 🌎

Ако искате да промените държавата, свързана с вашия акаунт в YouTube, трябва да промените настройките за местоположение в профила си в Google. Ето стъпките, които трябва да следвате, за да промените страната на акаунта си в YouTube:

Влезте в акаунта си в Google, свързан с акаунта ви в YouTube. Достъпете до настройките на профила си, като щракнете върху профилната си снимка или аватар, след което изберете “Настройки” или “Моят профил”. Потърсете опцията “Лична информация” или “Информация за плащане” и щракнете върху нея. Ще видите раздел за вашия адрес или държава. Променете тази информация, като изберете страната, която искате да свържете с акаунта си в YouTube. Запазете промените и трябва да сте променили успешно държавата, свързана с вашия акаунт в YouTube.

Колко струва YouTube за всяка страна? 💶🌎

СТРАНАЦЕНА
🇫🇷 ФРАНЦИЯ 🇫🇷12,99 на месец
🇹🇷 ТУРЦИЯ 🇹🇷1,48/месец
🇮🇳 ИНДИЯ 🇮🇳1,66 месечно
🇦🇷 АРЖЕНТИНА 🇦🇷1,83 на месец
🇧🇷 Бразилия 🇧🇷3,75 на месец
🇷🇴 Румъния 🇷🇴5,28 месечно
🇯🇵 Япония 🇯🇵8,20/месец
🇨🇦 Канада 🇨🇦8,64 на месец
🇺🇸 Съединени щати 🇺🇸12,52/месец
🇬🇧 Обединено кралство 🇬🇧12,99 на месец
Цени на Youtube+ в най-евтините страни (актуализирано на 4 август 2023 г.)

Как да получите YouTube Premium за £1? 😲

Един от най-често задаваните въпроси е как да се сдобиете с YouTube Premium на по-достъпна цена. В някои страни има специални оферти, които позволяват на потребителите да се абонират за YouTube Premium само за 1 евро на месец. Тези промоционални оферти обикновено са достъпни за нови абонати за ограничен период от време и може да изискват връзка с други оператори или мобилни услуги. Важно е да знаете, че тази оферта може да се промени с течение на времето, така че ви препоръчваме да проверите най-новите промоции, налични във вашата страна.

Затова препоръчваме да не се изкушавате от временни предложения, които след няколко седмици или месеци може да не работят, а да изберете трайно решение 🤝.

Categorized in: