Το YouTube είναι η πλατφόρμα που ευθύνεται για τα περισσότερα από τα viral βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και τα οποία όλοι μας μοιραζόμαστε τακτικά με τους φίλους και την οικογένειά μας.

Οι βασικές λειτουργίες του YouTube είναι δωρεάν, αλλά η συνδρομή στο YouTube Premium προσφέρει εμπειρία χωρίς διαφημίσεις, πρόσβαση στο YouTube Music, αποκλειστικό περιεχόμενο και δυνατότητα λήψης βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης. Η τιμή του YouTube Premium, δεδομένης της ενοχλητικής φύσης των διαφημίσεων και λεπτομερειών όπως η απαίτηση να αφήνετε την οθόνη ανοιχτή όταν παίζετε μουσική, αξίζει τον κόπο.

Αν όμως αυτή η τιμή εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλή για εσάς, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι τιμές του YouTube Premium μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε και κάποιοι χρησιμοποιούν αυτό το τέχνασμα για να εξοικονομήσουν χρήματα. Σας τα λέμε όλα!

Ακολουθούν οι 3 κορυφαίες χώρες στις οποίες το YouTube Premium είναι γνωστό ότι είναι φθηνότερο σε ευρώ ανά μήνα:

Στην πρώτη θέση του top 3, το έχουμε στην Τουρκία, πληρώνοντας μόλις 1,48€/μήνα, καλύτερα από τη Γαλλία όπου κοστίζει 12,99€/μήνα.

Δεύτερον, Ινδία: με αυτή τη συνδρομή, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 10,39 €/μήνα.

Τέλος, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στα τιμολόγια της Αργεντινής: η χώρα αυτή δεν είναι γνωστή μόνο για το ότι είναι οπαδός του ποδοσφαίρου, αλλά και για τις καλές τιμές στις ψηφιακές υπηρεσίες.

Πώς να πληρώσετε λιγότερα για το YouTube Premium ?

Θα εξηγήσουμε παρακάτω πώς να αλλάξετε στο εξωτερικό για να αγοράσετε με λιγότερα χρήματα, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ηαγορά συνδρομής YouTube Premium στο εξωτερικό παραμένει πολύπλοκο: πρέπει να προσομοιώσετε μια σύνδεση από το εξωτερικό χρησιμοποιώντας ένα VPN, πρέπει να έχετε ένα μέσο πληρωμής που να γίνεται αποδεκτό στη χώρα και πάντα διατρέχετε τον κίνδυνο να καταλήξετε σε μια συνδρομή που δεν λειτουργεί πλέον.

Ηεναλλακτική λύση για να πληρώσετε λιγότερο για το YouTube είναι να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με άλλα άτομα, αφού το YouTube προσφέρει ένα πρόγραμμα για 6 άτομα: η τιμή είναι εξαιρετική και όλοι έχουν το δικό τους λογαριασμό χάρη στις προσκλήσεις. Στον ιστότοπο Sharesub, μπορείτε να βρείτε θέσεις με άλλους χρήστες, χωρίς να παίρνετε κανένα ρίσκο, καθώς ο ιστότοπος διασφαλίζει τις συναλλαγές σας.

Ας επιστρέψουμε τώρα στην τεχνική για την αγορά μιας ξένης συνδρομής.

Πώς αλλάζετε τη χώρα του YouTube; 🌎

Αν θέλετε να αλλάξετε τη χώρα που σχετίζεται με το λογαριασμό σας στο YouTube, θα πρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις τοποθεσίας στο λογαριασμό σας στο Google. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αλλάξετε τη χώρα του λογαριασμού σας στο YouTube:

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Google που σχετίζεται με το λογαριασμό σας στο YouTube. Αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας κάνοντας κλικ στη φωτογραφία προφίλ ή στο avatar σας και επιλέγοντας στη συνέχεια “Ρυθμίσεις” ή “Ο λογαριασμός μου”. Αναζητήστε την επιλογή “Προσωπικές πληροφορίες” ή “Πληροφορίες πληρωμής” και κάντε κλικ σε αυτήν. Θα δείτε ένα τμήμα για τη διεύθυνση ή τη χώρα σας. Τροποποιήστε αυτές τις πληροφορίες επιλέγοντας τη χώρα που θέλετε να συσχετίσετε με το λογαριασμό σας στο YouTube. Αποθηκεύστε τις αλλαγές και θα πρέπει να έχετε αλλάξει επιτυχώς τη χώρα που σχετίζεται με το λογαριασμό σας στο YouTube.

Πόσο κοστίζει το YouTube ανά χώρα; 💶🌎

ΧΩΡΑΤΙΜΗ
🇫🇷 ΓΑΛΛΙΑ 🇫🇷12,99/μήνα
🇹🇷 ΤΟΥΡΚΙΑ 🇹🇷1.48/μήνα
🇮🇳 INDIA 🇮🇳1,66/μήνα
🇦🇷 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 🇦🇷1,83/μήνα
🇧🇷 Βραζιλία 🇧🇷3,75/μήνα
🇷🇴 Ρουμανία 🇷🇴5.28/μήνα
🇯🇵 Ιαπωνία 🇯🇵8,20/μήνα
🇨🇦 Καναδάς 🇨🇦8.64/μήνα
🇺🇸 Ηνωμένες Πολιτείες 🇺🇸12,52/μήνα
🇬🇧 Ηνωμένο Βασίλειο 🇬🇧12,99/μήνα
Τα ποσοστά του Youtube+ στις φθηνότερες χώρες (ενημερωμένο στις 4 Αυγούστου 2023)

Πώς να αποκτήσετε το YouTube Premium με £1; 😲

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις είναι πώς μπορείτε να αποκτήσετε το YouTube Premium σε πιο προσιτή τιμή. Ορισμένες χώρες έχουν ειδικές προσφορές που επιτρέπουν στους χρήστες να εγγραφούν στο YouTube Premium με μόλις 1 ευρώ το μήνα. Αυτές οι προσφορές προώθησης είναι γενικά διαθέσιμες σε νέους συνδρομητές για περιορισμένο χρονικό διάστημα και ενδέχεται να απαιτούν σύνδεση με άλλους φορείς εκμετάλλευσης ή υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτή η προσφορά μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, γι’ αυτό σας συνιστούμε να ελέγχετε τις τελευταίες προσφορές που είναι διαθέσιμες στη χώρα σας.

Σας συνιστούμε λοιπόν να μην αφήσετε τον εαυτό σας να μπει στον πειρασμό μιας προσωρινής προσφοράς που μπορεί να μην λειτουργεί πλέον μετά από μερικές εβδομάδες ή μήνες, αλλά να επιλέξετε μια μόνιμη λύση.🤝

Categorized in: