Днес музиката е по-достъпна от всякога благодарение на стрийминг платформи като Spotify, Deezer и Apple Music. Всяка от тези платформи има своите предимства и недостатъци.

Ако смятате да смените платформата, вероятно се чудите какво ще стане с вашите списъци за изпълнение. Ще изчезнат ли? Ще трябва ли да ги пресъздавате един по един? Не се притеснявайте, има решения за улесняване на този преход и аз ще ви разкажа за тях. Нещо повече, ако решите да смените платформата, защото вече не можете да намерите любимата си музика в някоя от тях, има трикове, с които можете да намалите цената на абонаментите си. Например, платформи като Sharesub ви позволяват да споделяте абонаменти и да намалите разходите шест пъти, като споделяте тези места!

В тази статия ще ви обясня как да прехвърлите списъците си за изпълнение от една платформа в друга – просто и евтино.

Как да прехвърля списъците си за изпълнение от Spotify в Deezer?

Ако решите да прехвърлите плейлистите си от Spotify в Deezer, има няколко лесни начина да го направите. Първият вариант е да използвате услуга на трета страна, например Soundiiz, TuneMyMusic, MusConv, Stamp или Houdini. Това са удобни онлайн инструменти, които улесняват прехвърлянето на списъци за изпълнение между различни платформи за стрийминг. Трябва само да се регистрирате в сайта, да свържете акаунтите си в Spotify и Deezer и да изберете плейлистите, които искате да прехвърлите. Само с няколко кликвания плейлистите ви от Spotify ще бъдат импортирани в акаунта ви в Deezer, за да можете да се наслаждавате на любимата си музика в тази платформа.

Как да прехвърля списъците си за изпълнение от Deezer в Spotify?

По същия начин, ако предпочитате да използвате Spotify като основна платформа за стрийминг, можете да прехвърлите списъците си за изпълнение от Deezer в Spotify, като използвате същия тип услуга. Трябва само да следвате същите стъпки, както при прехвърлянето от Spotify в Deezer: влезте в услугата, свържете акаунтите си в Deezer и Spotify и изберете списъците за изпълнение, които искате да прехвърлите. След като процесът приключи, вашите списъци за изпълнение ще бъдат достъпни в Spotify, за да можете да се наслаждавате на любимата си музика в тази платформа.

Как да прехвърля списъците си за изпълнение от Apple Music в Spotify?

Ако използвате Apple Music и искате да преминете към Spotify, също можете да прехвърлите списъците си с песни без усилие. Инструменти като Soundiiz, MusConv, TuneMyMusic и Houdini отново са най-добрите ви съюзници. Като се свържете с тази услуга и добавите акаунтите си в Apple Music и Spotify, можете да изберете списъците с песни, които искате да прехвърлите. Инструментът автоматично ще конвертира песните и ще ги прехвърли в акаунта ви в Spotify. Така че можете да продължите да се наслаждавате на любимите си списъци за изпълнение в Spotify, като същевременно се запознаете с уникалните функции на тази платформа. Всяка платформа предлага безплатна опция, която ви позволява да прехвърляте ограничен брой списъци за изпълнение и песни, а платената опция ви позволява да прехвърляте неограничен брой музикално съдържание.

Кой е по-добър между Deezer и Spotify?

Изборът между Deezer и Spotify зависи главно от личните ви предпочитания и нужди. И двете платформи предлагат богат музикален каталог, функции за откриване на музика и приятно потребителско изживяване. По-специално Spotify е известен с голямата си потребителска общност и съвместните списъци за изпълнение. Тази платформа предлага и възможност за споделяне на абонаменти за Spotify, което може да бъде рентабилно решение за семейства или групи приятели. От своя страна Deezer се отличава с качеството на звука и интеграцията си с аудиосистеми от най-висок клас. А ако става въпрос за цените на абонамента, можете да се възползвате от най-добрите цени в Sharesub. Тук можете да се наслаждавате на Deezer Famille само за 3,52 €/месец, а за тези, които искат да споделят абонамент за Spotify, опцията Spotify Famille е достъпна само за 3,17 €/месец.

Как да синхронизирам Deezer и Spotify?

За съжаление няма директен начин за автоматично синхронизиране на Deezer и Spotify. Съществуват обаче онлайн услуги, които ви помагат да прехвърлите списъците си за изпълнение от една платформа в друга с няколко прости стъпки, както е обяснено по-горе. Просто свържете акаунтите си, изберете плейлистите, които искате да прехвърлите, и започнете процеса на прехвърляне.

Как да синхронизирам Apple Music и Spotify?

Както и при Deezer, няма директен начин за автоматично синхронизиране на Apple Music и Spotify. Възможно е обаче да направите това чрез услуги като Houdini, Soundiiz и много други, които ще ви улеснят при прехвърлянето на списъците за изпълнение между двете платформи. Като свържете акаунтите си в Apple Music и Spotify, можете да изберете плейлистите, които искате да прехвърлите, и бързо да ги импортирате в Spotify.

Прехвърлянето на списъци с песни между Spotify, Deezer и Apple Music вече е възможно благодарение на редица инструменти. Тези услуги опростяват процеса на прехвърляне и ви позволяват да се наслаждавате на любимата си музика в различни платформи за стрийминг.

Categorized in: