Искате ли да се абонирате за уебсайта на Dauphiné Libéré и искате ли да знаете дали вашите близки и приятели могат да се възползват от предимствата на вашия абонамент? Отговорът е “да”. Споделяйки абонамента си за Le Dauphiné Libéré, вашите приятели и роднини ще могат да направят значителни икономии. Разберете как да споделите Le Dauphiné Libéré.

Le Dauphiné Libéré offer

Уебсайтът за новини на Dauphiné Libéré е достъпен с абонамент. Можете да избирате от редица оферти, описани по-долу:

– Основен цифров пакет на цена от 1 евро за първия месец, а след това 9,99 евро на месец

– Достъп до всички статии в уебсайта и приложението;
– До две устройства едновременно.

– Премиум цифров пакет на цена от 1 евро за първия месец, а след това 12,99 евро на месец

– Достъп до всички статии в уебсайта и приложението;
– Достъп до цифрови вестници от 5 ч. сутринта ;
– До четири устройства едновременно ;
– Подаръци и покани благодарение на програмата за лоялност;
– Ограничена реклама.

– Хартиена + цифрова оферта за 39,99 евро на месец

– Хартиената версия на вестника, доставяна до вратата ви;
– Достъп до всички статии в уебсайта и приложението;
– Достъп до цифрови вестници от 5 ч. сутринта ;
– До четири устройства едновременно ;
– Подаръци и покани благодарение на програмата за лоялност;
– Ограничена реклама.

Всички оферти не са обвързващи и могат да бъдат отменени по всяко време.

Научете как да споделите абонамента си за Dauphiné Libéré

Току-що сте се абонирали за Dauphiné Libéré и сега се чудите как да споделите абонамента ми за Dauphiné Libéré? Процедурата е изключително лесна и вашите приятели и роднини ще могат да споделят Dauphiné Libéré без никакви затруднения:

Time needed: 3 minutes

Споделяне просто Le dauphine libéré Digital Premium

  1. Създаване на акаунт в уебсайта на le Dauphiné Libéré

    Първата стъпка за споделяне на Dauphiné Libéré е да създадете акаунт в сайта. Всичко, което трябва да направите, е да отидете на началната страница на сайта, да кликнете върху “Влез” и след това върху “Създаване на акаунт (безплатно)”. За да се регистрирате на уебсайта Dauphiné Libéré, трябва да предоставите няколко данни, включително валиден имейл адрес и парола.

  2. Изберете най-подходящата за вас оферта

    След това кликнете върху “Абониране” и изберете офертата, която най-добре отговаря на вашите нужди. Основната цифрова оферта включва възможността да споделите абонамента си не само с вас, но и с друг човек, тъй като предлага до два екрана едновременно. Другите два пакета предлагат до четири екрана едновременно. Затова изберете внимателно офертата си в зависимост от това с колко души искате да споделите Dauphiné Libéré.

  3. Изпратете данните си за вход на приятели и роднини

    Остава ви само да предадете данните си за вход на приятелите и семейството си, за да могат и те да се възползват от предимствата на абонамента ви. Все пак имайте предвид, че тъй като ще дадете своя имейл адрес и парола на приятели и роднини, трябва да изберете много специфични данни за вход в Dauphiné Libéré.

Групата Dauphiné Libéré

Le Dauphiné Libéré е всекидневник, основан през 1945 г. от членове на Съпротивата. Първоначално вестникът е базиран в Гренобъл, а след това е преместен във Вьори-Вороаз. С повече от 710 служители, работещи за вестника, Le Dauphiné Libéré бързо намира своята аудитория. Le Dauphiné Libéré е посветен на девет френски департамента. От 2008 г. насам този вестник е достъпен под формата на друг безплатен седмичник, WebTV и уебсайт, където можете да се абонирате за всички статии без ограничение. Предлагат се няколко оферти, които са подходящи за всички типове хора. Поради това Le Dauphiné Libéré предлага пакети само в цифров формат и пакети, включващи хартиената версия на вестника.