Θα θέλατε να εγγραφείτε συνδρομητής στον ιστότοπο της Dauphiné Libéré και θα θέλατε να μάθετε αν η οικογένειά σας και οι φίλοι σας μπορούν να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της συνδρομής σας; Η απάντηση είναι ναι. Μοιράζοντας τη συνδρομή σας στο Le Dauphiné Libéré, οι φίλοι και η οικογένειά σας θα μπορούν να εξοικονομήσουν σημαντικά χρήματα. Μάθετε πώς μπορείτε να μοιραστείτε το Le Dauphiné Libéré.

Προσφορά Le Dauphiné Libéré

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Dauphiné Libéré είναι διαθέσιμος με συνδρομή. Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά προσφορών, όπως περιγράφεται παρακάτω:

– Βασικό ψηφιακό πακέτο με €1 για τον πρώτο μήνα, στη συνέχεια €9,99 ανά μήνα

– Πρόσβαση σε όλα τα άρθρα στον ιστότοπο και την εφαρμογή,
– Έως και δύο συσκευές ταυτόχρονα.

– Ψηφιακό πακέτο Premium με 1€ για τον πρώτο μήνα, στη συνέχεια 12,99€ ανά μήνα.

– Πρόσβαση σε όλα τα άρθρα στον ιστότοπο και την εφαρμογή,
– Πρόσβαση σε ψηφιακές εφημερίδες από τις 5 π.μ. ,
– Έως και τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα ,
– Δώρα και προσκλήσεις χάρη στο πρόγραμμα επιβράβευσης,
– Περιορισμένη διαφήμιση.

– Χάρτινη + ψηφιακή προσφορά στα 39,99 ευρώ το μήνα

– Η έντυπη έκδοση της εφημερίδας, που παραδίδεται στην πόρτα σας,
– Πρόσβαση σε όλα τα άρθρα στον ιστότοπο και την εφαρμογή,
– Πρόσβαση σε ψηφιακές εφημερίδες από τις 5 π.μ. ,
– Έως και τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα ,
– Δώρα και προσκλήσεις χάρη στο πρόγραμμα επιβράβευσης,
– Περιορισμένη διαφήμιση.

Όλες οι προσφορές είναι μη δεσμευτικές και μπορούν να ακυρωθούν ανά πάσα στιγμή.

Μάθετε πώς μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο Dauphiné Libéré

Μόλις εγγραφείτε στο Dauphiné Libéré και τώρα αναρωτιέστε πώς μπορώ να μοιραστώ τη συνδρομή μου στο Dauphiné Libéré; Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή και οι φίλοι και η οικογένειά σας θα μπορούν να μοιραστούν το Dauphiné Libéré χωρίς καμία δυσκολία:

Απαιτούμενος χρόνος 3 λεπτά

Μοιραστείτε απλά Le dauphine libéré Digital Premium

  1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο της le Dauphiné Libéré

    Το πρώτο βήμα για να μοιραστείτε το Dauphiné Libéré είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στην αρχική σελίδα του ιστότοπου, να κάνετε κλικ στο “Είσοδος” και στη συνέχεια στο “Δημιουργία λογαριασμού (είναι δωρεάν)”. Για να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα του Dauphiné Libéré, θα πρέπει να δώσετε ορισμένα στοιχεία, όπως μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης.

  2. Επιλέξτε την προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα

    Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Εγγραφή” και επιλέξτε την προσφορά που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Η βασική ψηφιακή προσφορά περιλαμβάνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε τη συνδρομή σας με κάποιον άλλο εκτός από εσάς, καθώς προσφέρει έως και δύο οθόνες ταυτόχρονα. Τα άλλα δύο πακέτα προσφέρουν έως και τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα. Επιλέξτε λοιπόν προσεκτικά την προσφορά σας, ανάλογα με το πόσα άτομα θέλετε να μοιραστείτε το Dauphiné Libéré.

  3. Στείλτε τα στοιχεία σύνδεσής σας σε φίλους και συγγενείς

    Το μόνο που απομένει να κάνετε είναι να δώσετε τα στοιχεία σύνδεσής σας στους φίλους και την οικογένειά σας, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη της συνδρομής σας. Σημειώστε, ωστόσο, ότι επειδή θα δώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας σε φίλους και συγγενείς, θα πρέπει να επιλέξετε πολύ συγκεκριμένα στοιχεία σύνδεσης για το Dauphiné Libéré.

Ο όμιλος Dauphiné Libéré

Η Le Dauphiné Libéré είναι καθημερινή εφημερίδα που ιδρύθηκε το 1945 από μέλη της Αντίστασης. Η εφημερίδα είχε αρχικά την έδρα της στη Γκρενόμπλ και στη συνέχεια μετακόμισε στη Veurey-Voroize. Με πάνω από 710 άτομα προσωπικό να εργάζονται στην εφημερίδα, η Le Dauphiné Libéré βρήκε γρήγορα το κοινό της. Το Le Dauphiné Libéré επικεντρώνεται σε εννέα γαλλικά διαμερίσματα. Από το 2008, η εφημερίδα αυτή διατίθεται ως άλλη δωρεάν εβδομαδιαία εφημερίδα, ως WebTV και ως ιστότοπος όπου μπορείτε να κάνετε συνδρομή για να διαβάσετε όλα τα άρθρα χωρίς περιορισμό. Διατίθενται διάφορες προσφορές που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους ανθρώπων. Ως εκ τούτου, η Le Dauphiné Libéré προσφέρει αποκλειστικά ψηφιακά πακέτα και πακέτα που περιλαμβάνουν την έντυπη έκδοση της εφημερίδας.