Какво представлява Apple Music накратко?

Apple Music е втората по големина платформа за стрийминг на музика след Spotify. Можете да слушате неограничено количество офлайн музика без реклами от богат избор от песни, предлагани от Apple. Над 50 милиона песни са на разположение за слушане или изтегляне. Можете също така да създавате собствени списъци за възпроизвеждане и да ги споделяте с приятелите и семейството си.

Колко струва Apple Music?

За разлика от своите конкуренти Apple Music няма безплатна версия. Въпреки това за всички абонаменти се предлага 3-месечен безплатен пробен период.

Има три опции за абонамент за Apple Music:

  1. Apple Music Индивидуално 10,99 €/месец (без реклами, офлайн)
  2. Apple Music Student 5,99 €/месец (подлежи на квалификация, максимална продължителност 48 месеца, предимство на индивидуалния абонамент)
  3. Apple Music Family 16,99 €/месец (до 6 потребители, предимство на индивидуалния абонамент)

Как мога да споделя акаунта си в Apple Music Family?

За собственика на сметката :

Споделянето на акаунти е само с покана! Така че не е необходимо да споделяте паролите си, за да позволите на приятелите и семейството си да се възползват от офертата Apple Music Family.

От вашия iPhone или iPad :

  1. Отидете в настройките
  2. Кликнете върху акаунта си в iCloud
  3. След това изберете “Семейно споделяне”.
  4. Кликнете върху “Добавяне” и след това върху “Покани чрез съобщение”.
  5. Не забравяйте да въведете имейл адреса на съабоната и след това изпратете поканата.

От вашия Mac :

  1. В горния ляв ъгъл щракнете върху ябълката
  2. Отворете System Preferences (Системни предпочитания)
  3. Кликнете върху “+”, след което въведете имейл адреса на съабоната

За съабоната :

Кликнете върху връзката за покана и следвайте инструкциите! След това ще можете да се възползвате от офертата Apple Music Family

До 6 потребители!

Можете да споделите семейния си абонамент за Apple Music с до 6 потребители (включително собственика) и да се наслаждавате заедно на списъците с песни и предимствата на Apple Music.

Всеки акаунт в Apple Music Family ще бъде личен, така че абонатите ще могат да се наслаждават на любимата си музика поотделно.

Няма риск при споделяне на абонамент

Няма риск да споделите семейния си акаунт в Apple Music, тъй като споделянето е с покана и никой няма да има достъп до паролата на собственика на акаунта.

Споделянето на семейния акаунт в Apple Music е напълно законно, тъй като се предлага от платформата на Apple. Не забравяйте обаче, че само семейният пакет на Apple Music може да бъде споделен, за разлика от другите пакети.

⚠️ Внимание ⚠️

Ако не желаете съабонатите ви да могат да купуват платено съдържание, е важно да конфигурирате опцията Питане за разрешение за покупка. Имайте предвид обаче, че те ще могат да изтеглят безплатно това, което вече сте закупили за себе си, без това да ви струва пари.

Ето как да го направите от своя iPhone

  1. Отворете приложението Settings (Настройки).
  2. докоснете името си.
  3. докоснете Семейно споделяне.
  4. след това: Искане за разрешение за покупка.
    iPhone показва елемента от менюто Искане на разрешение за покупка
  5. докоснете името на члена на семейството си.
  6. Натиснете превключвателя, за да активирате или деактивирате опцията Request purchase authorisation (Искане на разрешение за покупка).

Спестете много от абонамента си за Apple Music Family

Семейният абонамент за Apple Music е 14,99 евро на месец. В зависимост от броя на членовете можете да намалите сметката си с до 6! Това е семеен абонамент (неограничен, офлайн и без реклами) само за 2,50 евро на месец! Чудесно, нали?

Лесният начин за възстановяване на разходи

Въпреки че Apple Music не предлага директно разделяне на разходите между членовете на даден план, тя предлага алтернативно решение за споделяне на абонаменти за Apple Music . Всъщност можете просто да споделите тези разходи, като се регистрирате в Sharesub.

След като въведете няколко детайла за абонамента, ще получите връзка за споделяне: тази връзка ще позволи на съабонатите ви да въведат картата си за плащане и ще бъде направен месечен дебит, за да се кредитира вашата сметка. Затова е лесно да позволите на приятелите и семейството си да се възползват от тази възможност да получат семеен акаунт в Apple Music на много ниска цена, като им изпратите връзка за споделяне в Sharesub.

Защо Sharesub?

Sharesub е платформа, която ви позволява да споделяте разходите за абонаменти с приятели, семейство и колеги. Идеята е да въведете всичките си сметки в нашия интерфейс и да изпратите покана до контактите си, за да им позволите да регистрират банковите си данни. Целта е най-накрая да получавате автоматично плащане всеки месец, без да се налага да изпращате напомняния!

Categorized in: