Τι είναι το Apple Music με λίγα λόγια;

Το Apple Music είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πλατφόρμα streaming μουσικής, μετά το Spotify. Μπορείτε να ακούσετε απεριόριστη μουσική χωρίς διαφημίσεις, χωρίς σύνδεση, από μια μεγάλη ποικιλία κομματιών που προσφέρει η Apple. Πάνω από 50 εκατομμύρια κομμάτια είναι διαθέσιμα για ακρόαση ή λήψη. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής και να τις μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Πόσο κοστίζει το Apple Music;

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του, το Apple Music δεν διαθέτει δωρεάν έκδοση. Ωστόσο, διατίθεται δωρεάν δοκιμή 3 μηνών για όλες τις συνδρομές.

Υπάρχουν τρεις επιλογές συνδρομής στο Apple Music:

  1. Apple Music Individual €10,99/μήνα (χωρίς διαφημίσεις, χωρίς σύνδεση)
  2. Apple Music Student €5,99/μήνα (υπό προϋποθέσεις, μέγιστη διάρκεια 48 μήνες, πλεονέκτημα ατομικής συνδρομής)
  3. Apple Music Family €16,99/μήνα (έως 6 χρήστες, πλεονέκτημα της ατομικής συνδρομής)

Πώς μπορώ να μοιραστώ τον Apple Music Family λογαριασμό μου;

Για τον ιδιοκτήτη του λογαριασμού :

Η κοινή χρήση λογαριασμού γίνεται μόνο με πρόσκληση! Έτσι, δεν χρειάζεται να μοιραστείτε τους κωδικούς σας για να αφήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας να επωφεληθούν από την προσφορά Apple Music Family.

Από το iPhone ή το iPad σας :

  1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις
  2. Κάντε κλικ στο λογαριασμό σας iCloud
  3. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Οικογενειακή κοινή χρήση”.
  4. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη” και στη συνέχεια στο “Πρόσκληση μέσω μηνύματος”.
  5. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του συν-συνδρομητή και, στη συνέχεια, στείλτε την πρόσκληση.

Από τον Mac σας :

  1. Στην επάνω αριστερή γωνία, κάντε κλικ στο μήλο
  2. Ανοίξτε τις Προτιμήσεις συστήματος
  3. Κάντε κλικ στο “+” και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του συν-συνδρομητή.

Για τον συν-συνδρομητή :

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο πρόσκλησης και ακολουθήστε τις οδηγίες! Στη συνέχεια, θα επωφεληθείτε από την προσφορά Apple Music Family.

Μέχρι 6 χρήστες!

Μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή Apple Music Family με έως και 6 χρήστες (συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη) και να απολαμβάνετε μαζί τις λίστες αναπαραγωγής και τα οφέλη του Apple Music.

Κάθε οικογενειακός λογαριασμός Apple Music θα είναι ιδιωτικός, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική ξεχωριστά.

Κανένας κίνδυνος στην κοινή χρήση μιας συνδρομής

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να μοιραστείτε τον Apple Music Family λογαριασμό σας, καθώς η κοινή χρήση γίνεται κατόπιν πρόσκλησης και κανείς δεν θα έχει πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασης του ιδιοκτήτη του λογαριασμού.

Η κοινή χρήση του λογαριασμού σας Apple Music Family είναι απολύτως νόμιμη, καθώς προσφέρεται από την πλατφόρμα της Apple. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι μόνο το πακέτο Apple Music Family μπορεί να μοιραστεί, σε αντίθεση με τα άλλα πακέτα.

⚠️ Προσοχή ⚠️

Εάν δεν θέλετε οι συν-συνδρομητές σας να μπορούν να αγοράζουν περιεχόμενο επί πληρωμή, είναι σημαντικό να ρυθμίσετε τη ρύθμιση παραμέτρων της επιλογής Ζητήστε εξουσιοδότηση αγοράς. Σημειώστε, ωστόσο, ότι θα μπορούν να κατεβάζουν δωρεάν ό,τι έχετε ήδη αγοράσει για τον εαυτό σας, χωρίς αυτό να σας κοστίζει χρήματα.

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε από το iPhone σας

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
  2. πατήστε το όνομά σας.
  3. πατήστε στο Family sharing.
  4. στη συνέχεια: Αίτηση εξουσιοδότησης αγοράς.
    Το iPhone εμφανίζει το στοιχείο μενού Αίτηση εξουσιοδότησης αγοράς
  5. πατήστε το όνομα του μέλους της οικογένειάς σας.
  6. Πατήστε το διακόπτη για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επιλογή Αίτηση εξουσιοδότησης αγοράς.

Εξοικονομήστε πολλά στη συνδρομή Apple Music Family

Η συνδρομή Apple Music Family κοστίζει 14,99€/μήνα. Ανάλογα με τον αριθμό των μελών, μπορείτε να μειώσετε το λογαριασμό σας έως και κατά 6! Πρόκειται για μια οικογενειακή συνδρομή (απεριόριστη, χωρίς σύνδεση και χωρίς διαφημίσεις) με μόλις 2,50 ευρώ το μήνα! Υπέροχα, έτσι δεν είναι;

Ο εύκολος τρόπος για να σας επιστραφούν τα έξοδα

Παρόλο που η Apple Music δεν προσφέρει άμεσα τη δυνατότητα διαχωρισμού του κόστους μεταξύ των μελών ενός προγράμματος, προσφέρει μια εναλλακτική λύση για τον διαμοιρασμό των συνδρομών Apple Music . Στην πραγματικότητα, μπορείτε απλά να μοιραστείτε αυτά τα έξοδα με την εγγραφή σας στη Sharesub.

Εισάγοντας μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη συνδρομή, θα λάβετε έναν σύνδεσμο κοινής χρήσης: ο σύνδεσμος αυτός θα επιτρέψει στους συν-συνδρομητές σας να εισάγουν την κάρτα πληρωμής τους και θα γίνει μια μηνιαία χρέωση για να πιστωθεί ο λογαριασμός σας. Έτσι, είναι εύκολο να αφήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας να επωφεληθούν από αυτή την ευκαιρία να αποκτήσουν έναν οικογενειακό λογαριασμό Apple Music σε πολύ χαμηλή τιμή, στέλνοντάς τους έναν σύνδεσμο κοινοποίησης Sharesub.

Γιατί η Sharesub;

Το Sharesub είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε το κόστος των συνδρομών με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους. Η ιδέα είναι να καταχωρήσετε όλους τους λογαριασμούς σας στο περιβάλλον εργασίας μας και να στείλετε μια πρόσκληση στις επαφές σας, επιτρέποντάς τους να καταχωρήσουν τα τραπεζικά τους στοιχεία. Ο στόχος είναι επιτέλους να επιστρέφονται οι πληρωμές αυτόματα κάθε μήνα, χωρίς να χρειάζεται να στέλνετε υπενθυμίσεις!