Το Deezer είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ροής μουσικής στον κόσμο, προσφέροντας απεριόριστη πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια. Ωστόσο, ενδέχεται να επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Deezer για διάφορους λόγους, όπως το κόστος της συνδρομής, η απουσία κάποιας από τις αγαπημένες σας μουσικές ή ακόμη και η παρουσία μιας πιο ελκυστικής προσφοράς ή λειτουργίας από έναν ανταγωνιστή.

Αλλά πριν πάρετε αυτή την απόφαση πολύ γρήγορα, υπάρχει μια εναλλακτική λύση που θα μπορούσατε να εξετάσετε: το πακέτο Deezer Family και η κοινή χρήση της συνδρομής σας μέσω του ιστότοπου Sharesub.com.

Η εναλλακτική λύση: το οικογενειακό πακέτο

Αντί να ακυρώσετε εντελώς τη συνδρομή σας στο Deezer, μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση είναι να μεταβείτε στο πακέτο Family. Το Deezer προσφέρει οικογενειακή συνδρομή για 17,99/μήνα, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε έως και πέντε άλλα άτομα που ζουν στο ίδιο νοικοκυριό. Επιλέγοντας αυτή την προσφορά, η Sharesub θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χρήματα.

Το Sharesub.com είναι ένας ιστότοπος κοινής χρήσης συνδρομής που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τη συνδρομή τους στο Deezer με άλλους, ακόμη και εκτός σπιτιού. Προσφέροντας τις διαθέσιμες θέσεις στο εισιτήριο διαρκείας σας, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος του εισιτηρίου διαρκείας σας ή ακόμη και να το επιστρέψετε σχεδόν εξ ολοκλήρου, διατηρώντας το. Θα πρέπει να πληρώσετε μόνο μόλις 3 ευρώ/μήνα!

Γιατί να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Deezer;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να σκεφτείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Deezer. Ίσως δεν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα όσο παλιά και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα. Ή ίσως έχετε βρει μια εναλλακτική λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, με πρόσθετα χαρακτηριστικά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι σημαντικό να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση που να ταιριάζει στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Deezer

Αν, παρά την εναλλακτική αυτή λύση, αποφασίσετε να ακυρώσετε εντελώς τη συνδρομή σας στο Deezer, δείτε πώς θα το κάνετε:

1 Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Deezer χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσής σας.

2 Αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Αναζητήστε την επιλογή “Συνδρομή” ή “Χρέωση” στις ρυθμίσεις.

4) Επιλέξτε την επιλογή για να ακυρώσετε ή να τερματίσετε τη συνδρομή σας.

5 Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να επιβεβαιώσετε την ακύρωσή σας.

Γιατί δεν μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο Deezer;

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ακύρωση της συνδρομής σας στο Deezer, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε σωστά τα παραπάνω βήματα. Εάν το πρόβλημα παραμένει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Deezer για περαιτέρω βοήθεια.

Πώς μπορώ να διαγράψω τον δωρεάν λογαριασμό μου στο Deezer;

Εάν επιθυμείτε να διαγράψετε πλήρως τον λογαριασμό σας στο Deezer, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν λογαριασμού, πρέπει να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του Deezer για να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Γιατί άλλαξε η τιμή της συνδρομής μου στο Deezer;

Οι τιμές της συνδρομής Deezer ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή και τις τρέχουσες προσφορές. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες της συνδρομής σας για να μάθετε την ακριβή τιμή που πληρώνετε. Η πλατφόρμα έχει επίσης προσθέσει ένα

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Deezer;

Για να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Deezer, μπορείτε να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπό της και να αναζητήσετε την ενότητα “Υποστήριξη” ή “Βοήθεια”. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με την Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου.

Εν κατακλείδι, η πλήρης ακύρωση της συνδρομής σας στο Deezer δεν είναι η μόνη επιλογή αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα. Επιλέγοντας το οικογενειακό πακέτο και μοιράζοντας τις θέσεις που είναι διαθέσιμες στη συνδρομή σας στο sharesub.com, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος της συνδρομής σας, συνεχίζοντας να απολαμβάνετε τη μουσική που αγαπάτε.