Deezer е една от най-популярните платформи за стрийминг на музика в света, която предлага неограничен достъп до милиони песни. Възможно е обаче да пожелаете да прекратите абонамента си за Deezer по различни причини, като например цената на абонамента, липсата на някои от любимите ви музикални произведения или дори наличието на по-привлекателна оферта или функция от конкурент.

Но преди да вземете това решение твърде бързо, има алтернатива, която можете да обмислите: пакет Deezer Family и споделяне на абонамента чрез уебсайта Sharesub.com.

Алтернативно решение: пакетът “Семейство

Вместо да прекратите напълно абонамента си за Deezer, интересна алтернатива е да преминете към семейния пакет. Deezer предлага семеен абонамент за 17,99 лв./месец, който ви позволява да добавите до пет други души, живеещи в едно домакинство. Избирайки тази оферта, Sharesub ще ви позволи да направите икономии.

Sharesub.com е сайт за споделяне на абонамент, който позволява на потребителите да споделят абонамента си за Deezer с други хора, дори извън дома. Като предложите местата, налични в абонаментния билет, можете значително да намалите цената на абонаментния си билет или дори да го възстановите почти изцяло, като го запазите. Ще трябва да платите само малко под 3 евро на месец!

Защо да прекратите абонамента си за Deezer?

Има няколко причини, поради които може да се замислите дали да не прекратите абонамента си за Deezer. Може би не използвате платформата толкова често, колкото преди, и искате да спестите пари. А може би сте намерили алтернатива, която е по-подходяща за вашите нужди и има допълнителни функции, които ви интересуват повече. Каквато и да е причината, важно е да вземете информирано решение, което да отговаря на вашите нужди и бюджет.

Как да прекратите абонамента си за Deezer

Ако въпреки това алтернативно решение все пак решите да прекратите напълно абонамента си за Deezer, ето как да го направите:

1 Влезте в профила си в Deezer, като използвате данните си за вход.

2 Осъществете достъп до настройките на профила си.

Потърсете опцията “Абонамент” или “Фактуриране” в настройките.

4) Изберете опцията за отмяна или прекратяване на абонамента си.

5 Следвайте инструкциите на екрана, за да потвърдите анулирането.

Защо не мога да прекратя абонамента си за Deezer?

Ако имате проблеми с прекратяването на абонамента си за Deezer, уверете се, че сте изпълнили правилно горните стъпки. Ако проблемът продължава, можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на Deezer за допълнителна помощ.

Как да изтрия безплатния си акаунт в Deezer?

Ако желаете да изтриете напълно профила си в Deezer, включително безплатния профил, трябва да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на Deezer, за да поискате изтриване на профила си.

Защо цената на абонамента ми за Deezer се промени?

Цените на абонамента за Deezer могат да варират в зависимост от региона и текущите промоции. Проверете данните за абонамента си, за да разберете точната цена, която плащате. Платформата добави и

Как да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на Deezer?

За да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на Deezer, можете да посетите официалния им уебсайт и да потърсите раздела “Поддръжка” или “Помощ”. Тук ще намерите информация за това как да се свържете с отдела за обслужване на клиенти чрез чат на живо, имейл или телефон.

В заключение, пълното прекратяване на абонамента за Deezer не е единствената възможност, ако искате да спестите пари. Избирайки семейния пакет и споделяйки местата, налични в абонамента ви за sharesub.com, можете значително да намалите цената на абонамента си, като същевременно продължите да се наслаждавате на музиката, която обичате.

Categorized in: