OCS е чудесна услуга за стрийминг на видео със задължителни сериали като Cheyenne and Lola, The Undoing, Industry, Tin Star и Game of Thrones чрез партньорството си с HBO. В тази статия ще разгледаме по-подробно услугата и ще обясним как можете да плащате по-малко за абонамента си за OCS.

Описание на услугите и цена

В OCS се предлагат два абонамента:

  • Абонаментът за 10,99 евро на месец е най-евтиният и ви позволява да се възползвате от услугата OCS на начална цена. На тази цена получавате неограничен брой видеоклипове на 2 едновременни екрана по ваш избор – компютър, таблет или смартфон.
  • Цената над тази сума, 12, 99 евро, ви дава същото, плюс телевизионната услуга и поддръжка на Chromecast и неговите еквиваленти. Още по-интересно е, че тя ви позволява да използвате видео на 3 екрана едновременно. И повече приятели, с които да го споделите.

В OCS можете да откриете всички нови американски програми в рамките на няколко часа след пускането им. Каталогът на HBO също е истинска златна мина – “Игра на тронове”, “Чернобил”, “Западен свят” и “Семейство Сопрано”. Има и добра селекция от скорошни филми и документални филми.

Споделяне на акаунт в OCS, за да спестите пари

С няколко екрана, достъпни едновременно, можете да споделяте профила си с приятели, без да си пречите.

Така че именно като изберете най-скъпия пакет, ще платите най-малко. Услугата не е свързана с геолокацията, а само с профила. Затова поканете 1 или 2 души да споделят профила ви и това е всичко.

С абонамент от 11,99 евро, разделен на 3, абонаментът ще ви струва само 4 евро на човек! Толкова евтино!

Действия, които трябва да се предприемат :

Създаване на потребителски профил за всяко лице

  • На главната страница щракнете върху бутона “Добавяне на профил”.
  • Създаване на профил за всеки потребител на услугата, за да запазите настройките и предпочитанията си. Можете да създадете около десет профила, което е повече от достатъчно. Вашите приятели могат да ги създадат директно, ако имат нужда.

Споделяне на данните за вход с приятелите ви

  • Понастоящем услугата не ви позволява да използвате собствени данни за вход. Затова трябва да споделите потребителското си име и парола с приятелите си.
  • В този случай ви препоръчваме да се уверите, че паролата е различна от тази, която използвате за другите си акаунти. Не използвайте една и съща парола за пощенската си кутия, защото в противен случай абонатите ви могат да се свържат с нея. Изберете уникална парола!

Автоматично споделяне на разходите

Нека си признаем, че дори да действате добросъвестно, приятелите ви може да забравят да ви платят след първия месец. Най-честното решение за всички ще бъде да се въведе автоматично възстановяване.

OCS не ви позволява да споделяте плащането с няколко кредитни карти, но можете да се регистрирате в Sharesub, услугата за Услуга за споделяне на абонамент за OCS . Този инструмент е специално разработен за споделяне на разходи между приятели по същия начин, както автоматичен месечен фонд. Този метод улеснява достъпа до богатото съдържание на OCS – от завладяващи сериали до ексклузивни филми, без да се налага да се усложнява финансовото управление между участниците. С помощта на Sharesub потребителите могат лесно да се организират, за да се наслаждават заедно на любимите си програми, като същевременно се гарантира, че разходите се разпределят справедливо и без усилия.

Просто опишете абонамента си, посочете цената и изпратете връзката на приятелите си.

Можете да се регистрирате безплатно, за да събирате заявките на съавторите си, и ще получавате заявките си по банковата си сметка.

За OCS

OCS е съкращение от Orange Cinéma Séries и представлява букет от телевизионни канали, посветени на сериали и филми от 2008 г. насам. Партньорствата със Sony Pictures Entertainment, Disney и Marvel му дават достъп до ексклузивни филмови предавания. Компанията е собственост на Orange и Canal+.

Categorized in: