Το OCS είναι μια εξαιρετική υπηρεσία ροής βίντεο, με σειρές που πρέπει να δείτε, όπως Cheyenne and Lola, The Undoing, Industry, Tin Star και Game of Thrones μέσω της συνεργασίας του με το HBO. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην υπηρεσία και θα σας εξηγήσουμε πώς μπορείτε να πληρώσετε λιγότερο για τη συνδρομή σας στο OCS.

Περιγραφή των υπηρεσιών και τιμή

Δύο συνδρομές είναι διαθέσιμες στο OCS:

  • Η συνδρομή στα 10,99 ευρώ το μήνα είναι η φθηνότερη και σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την υπηρεσία OCS σε εισαγωγική τιμή. Σε αυτή την τιμή, έχετε απεριόριστο βίντεο σε 2 ταυτόχρονες οθόνες της επιλογής σας, είτε πρόκειται για υπολογιστή, tablet ή smartphone.
  • Η τιμή πάνω από αυτό, στα 12, 99 ευρώ, σας δίνει το ίδιο πράγμα, συν την υπηρεσία τηλεόρασης και την υποστήριξη του Chromecast και των αντίστοιχων συσκευών του. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε βίντεο σε 3 ταυτόχρονες οθόνες. Και περισσότερους φίλους για να το μοιραστείτε μαζί τους.

Στο OCS, μπορείτε να βρείτε όλα τα νέα αμερικανικά προγράμματα μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους. Ο κατάλογος του HBO είναι επίσης ένα πραγματικό χρυσωρυχείο, με το Game of Thrones, το Chernobyl, το Westworld και το The Sopranos. Υπάρχει επίσης μια εξαιρετική επιλογή πρόσφατων ταινιών και ντοκιμαντέρ.

Μοιραστείτε έναν λογαριασμό OCS για να εξοικονομήσετε χρήματα

Με πολλαπλές οθόνες διαθέσιμες ταυτόχρονα, μπορείτε να μοιράζεστε το λογαριασμό σας με φίλους χωρίς να ενοχλείτε.

Έτσι, επιλέγοντας ακριβώς το πιο ακριβό πακέτο θα πληρώσετε τα λιγότερα. Η υπηρεσία δεν συνδέεται με τον γεωγραφικό εντοπισμό, απλώς με τον λογαριασμό. Προσκαλέστε λοιπόν 1 ή 2 άτομα να μοιραστούν το λογαριασμό σας και αυτό είναι όλο.

Με μια συνδρομή 11,99 € χωρισμένη σε 3, η συνδρομή θα σας κοστίσει μόνο 4 € ανά άτομο! Τόσο φτηνό!

Ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν :

Δημιουργήστε ένα προφίλ χρήστη για κάθε άτομο

  • Στην κεντρική σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη προφίλ”.
  • Δημιουργήστε ένα προφίλ για κάθε χρήστη της υπηρεσίας, για να διατηρείτε τις ρυθμίσεις και τις προτιμήσεις σας. Μπορούν να δημιουργηθούν περίπου δέκα προφίλ, οπότε είναι υπεραρκετά. Οι φίλοι σας μπορούν να τα δημιουργήσουν απευθείας, αν χρειαστεί.

Μοιραστείτε τα στοιχεία σύνδεσής σας με τους φίλους σας

  • Η υπηρεσία δεν σας επιτρέπει επί του παρόντος να έχετε τα δικά σας στοιχεία σύνδεσης. Επομένως, πρέπει να μοιραστείτε τη σύνδεση και τον κωδικό πρόσβασής σας με τους φίλους σας.
  • Σε αυτή την περίπτωση, σας συνιστούμε να βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πρόσβασης είναι διαφορετικός από αυτόν που χρησιμοποιείτε για τους άλλους λογαριασμούς σας. Μην χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για το γραμματοκιβώτιό σας, διαφορετικά οι συν-συνδρομητές σας θα μπορούν να συνδεθούν σε αυτό. Επιλέξτε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης!

Μοιραστείτε το κόστος αυτόματα

Ας το παραδεχτούμε, ακόμη και αν ενεργείτε καλόπιστα, οι φίλοι σας μπορεί να ξεχάσουν να σας ξεπληρώσουν μετά τον πρώτο μήνα. Η πιο ειλικρινής λύση για όλους θα είναι η καθιέρωση μιας αυτόματης επιστροφής.

Το OCS δεν σας επιτρέπει να μοιραστείτε την πληρωμή σε διάφορες πιστωτικές κάρτες, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε στο Sharesub, την υπηρεσία για υπηρεσία κοινής χρήσης συνδρομής OCS . Αυτό το εργαλείο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μοιράζονται τα έξοδα μεταξύ φίλων με τον ίδιο τρόπο όπως ένα αυτόματο μηνιαίο γατάκι. Η μέθοδος αυτή διευκολύνει την πρόσβαση στο πλούσιο περιεχόμενο του OCS, από συναρπαστικές σειρές έως αποκλειστικές ταινίες, χωρίς την πολυπλοκότητα της οικονομικής διαχείρισης μεταξύ των συμμετεχόντων. Χρησιμοποιώντας το Sharesub, οι χρήστες μπορούν εύκολα να οργανώνονται για να απολαμβάνουν μαζί τα αγαπημένα τους προγράμματα, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν ότι το κόστος μοιράζεται δίκαια και χωρίς κόπο.

Απλά περιγράψτε τη συνδρομή σας, αναφέρετε την τιμή και στείλτε το σύνδεσμο στους φίλους σας.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν για να συλλέγετε τις συμμετοχές των συν-συνδρομητών σας και θα λαμβάνετε τις συμμετοχές σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Σχετικά με το OCS

Το OCS σημαίνει Orange Cinéma Séries και είναι ένα μπουκέτο τηλεοπτικών καναλιών αφιερωμένο σε σειρές και ταινίες από το 2008. Οι συνεργασίες με τις Sony Pictures Entertainment, Disney και Marvel του δίνουν πρόσβαση σε αποκλειστικές μεταδόσεις ταινιών. Η εταιρεία ανήκει στην Orange και το Canal+.

Categorized in: