Абонаментите CANAL+ включват всички оригинални продукции на групата, американски и европейски сериали и целия каталог STARZPLAY. Всички най-нови сериали: сериали на HBO с OCS, достъп до всички каталози на Disney+, Netflix и Lionsgate+ и всички оригинални продукции на CANAL+. Открийте хиляди вестници и списания, статии, подбрани от ентусиасти: Cafeyn, Télérama.

Как мога да получа евтин абонамент за Canal+?

Споделете разходите за абонаментите си с Sharesub! В зависимост от избрания от вас абонаментен пакет за Canal+ можете да се възползвате от отстъпка между 25% и 75%. Спестете между 250 и 300 евро, като споделите абонамента си за Canal+.

Възстановяване на данните за връзката с Canal+

След като сте се абонирали за Canal+ в Sharesub. Можете да намерите данните за връзката си в данните за абонамента.

намерете данните за вход в профила си в canal plus: имейл адрес и парола

Как да се свържа с моя акаунт в CANAL+?

Time needed: 2 minutes

Влезте в профила си в Canal+

  1. Посетете уебсайта на Canal+

    На уебсайта https://www.canalplus.com/, в горния десен ъгъл, кликнете върху “Sign in” (Влезте).начална страница канал плюс с възможност за влизане в

  2. Влезте в

    Можете да въведете своя имейл адрес и парола, за да влезете в системата. След това щракнете върху бутона “Validate”.страница за вход в canal+

  3. Проверете връзката си

    Ще бъдете пренасочени към друга страница. Ако имате достъп до бутона “Моят акаунт” в горния десен ъгъл и до профилите в горната част, това означава, че сте влезли успешно в акаунта си в Canal+.канал плюс падащо меню след свързване

Как да разбера дали абонаментът ми за Canal Plus е активиран?

За да направите това, трябва да влезете в системата. Ако все още не сте влезли в системата, следвайте инструкциите по-горе. След като кликнете върху“Моят акаунт”, ще получите достъп до бутона “Управление на моя абонамент“. Ако кликнете върху него, ще бъдете пренасочени към сайта за управление на абонамента за Canal+.

След това ще откриете своя “пакет и моите опции”, като в случая по-долу виждаме, че абонаментът за“Canal+ & Cine Series” е активен.

Как мога да гледам Canal Plus на своя смартфон или таблет?

Първо ще трябва да изтеглите приложението myCanal.

След като инсталирате приложението на избраното от вас устройство, можете да получите достъп до него. Въведете своя имейл адрес и парола, за да получите достъп до началната страница на Canal+ с последните новини и различните категории.

Можете да изберете филма или сериала по ваш избор и да му се насладите веднага. Можете да гледате Canal+ на компютър, смартфон, таблет, Android TV, Apple TV, PS5, Xbox One/Séries X и Chromecast.

Как да гледам Canal Plus по телевизията?

Когато искате да влезете в системата, ще ви бъде поискан код. За Samsung, например, са необходими само няколко стъпки, а принципът е същият и за всички останали марки: https: //www.samsung.com/fr/support/tv-audio-video/puis-je-utiliser-l-application-mycanal-sur-mon-televiseur/

Netflix и Disney+ работят по същия начин.

Как да активирам Canal Plus на моя телевизор?

Някои свързани телевизори поддържат директно приложението Canal+. В този случай се свържете директно с телевизора.

Можете също така да добавите Canal+ към кутията на вашия оператор (Orange, Free, SFR, Bouygues и др.). Тази операция може да бъде малко по-техническа и може да изисква някои манипулации с кутията на оператора. Възможно е да не можете да се свържете директно с кутията на оператора.

Най-лесният начин да направите това е да споделите (cast) видеоклипа на избрано от вас устройство – мобилно устройство, смартфон, таблет или компютър, на който е инсталирано приложението myCanal.

След като сте попаднали на програмата, която искате да гледате, щракнете върху иконата, оградена в червено на изображението по-горе.

⚠️ За да споделяте съдържанието си на телевизора от мобилно устройство, Bluetooth на мобилното устройство и телевизора трябва да са активирани и двете устройства трябва да са свързани към една и съща WIFI мрежа.

Защо не мога да се свържа с Canal Plus?

  1. Уверете се, че сте попълнили данните за връзката, предоставени от собственика на абонамента.
  2. Проверете дали връзката с интернет е правилно установена.
  3. Свържете се със собственика на абонамента в специалния чат, за да го информирате за тази неизправност.
да се свържете със собственика на абонамента Sharesub

Ако нито едно от горните решения не помогне, можете да се свържете с поддръжката на Sharesub по имейл на адрес [email protected].

На кого мога да споделя достъпа си до Canal+?

Абонаментът Sharesub дава право на едно място. Canal+ ви позволява да гледате съдържанието си на 2 до 4 екрана едновременно. Ако не спазвате това правило, рискувате да блокирате друг потребител или да блокирате себе си.

Все още имам нужда от помощ

Не се колебайте да се свържете с поддръжката на Sharesub, която ще ви помогне с тези технически проблеми.

Categorized in: