Οι συνδρομές CANAL+ περιλαμβάνουν όλες τις πρωτότυπες δημιουργίες του ομίλου, τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές σειρές και ολόκληρο τον κατάλογο STARZPLAY. Όλες οι τελευταίες σειρές: σειρές HBO με OCS, πρόσβαση σε όλους τους καταλόγους Disney+, Netflix και Lionsgate+ και όλες τις πρωτότυπες δημιουργίες CANAL+. Ανακαλύψτε χιλιάδες εφημερίδες και περιοδικά, άρθρα επιλεγμένα από λάτρεις: Cafeyn, Télérama.

Πώς μπορώ να αποκτήσω φθηνή συνδρομή στο Canal+;

Μοιραστείτε το κόστος των συνδρομών σας με το Sharesub! Ανάλογα με το πακέτο συνδρομής του Canal+ που θα επιλέξετε, μπορείτε να απολαύσετε έκπτωση μεταξύ 25% και 75%. Εξοικονομήστε από 250 έως 300 ευρώ με την κοινή χρήση της συνδρομής σας στο Canal+.

Ανακτήστε τα στοιχεία της σύνδεσής σας με το Canal+

Μόλις εγγραφείτε στο Canal+ στο Sharesub. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία της σύνδεσής σας στα στοιχεία της συνδρομής σας.

βρείτε τα στοιχεία σύνδεσης για το λογαριασμό σας στο canal plus: διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικός πρόσβασης

Πώς μπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό μου CANAL+;

Απαιτούμενος χρόνος 2 λεπτά

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Canal+

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Canal+

    Στον ιστότοπο https://www.canalplus.com/, στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο “Sign in”.αρχική σελίδα του καναλιού συν με τη δυνατότητα σύνδεσης

  2. Συνδεθείτε στο

    Μπορείτε να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Επικύρωση”.σελίδα σύνδεσης του canal+

  3. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας

    Θα μεταφερθείτε σε μια άλλη σελίδα. Εάν έχετε πρόσβαση στο κουμπί “Ο λογαριασμός μου” στην επάνω δεξιά γωνία και στα προφίλ στην κορυφή, αυτό σημαίνει ότι έχετε συνδεθεί επιτυχώς στο λογαριασμό σας στο Canal+.κανάλι συν το αναπτυσσόμενο μενού μόλις συνδεθεί

Πώς μπορώ να ξέρω αν η συνδρομή μου στο Canal Plus είναι ενεργοποιημένη;

Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να συνδεθείτε. Αν δεν έχετε συνδεθεί ακόμα, ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες. Μόλις κάνετε κλικ στο“Ο λογαριασμός μου”, θα έχετε πρόσβαση στο κουμπί“Διαχείριση της συνδρομής μου“. Αν κάνετε κλικ σε αυτό, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο διαχείρισης συνδρομών του Canal+.

Στη συνέχεια, θα βρείτε το “πακέτο και οι επιλογές μου”, στην παρακάτω περίπτωση βλέπουμε ότι είναι ενεργή η συνδρομή“Canal+ & Cine Series“.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το Canal Plus στο smartphone ή το tablet μου;

Θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε την εφαρμογή myCanal.

Μόλις έχετε την εφαρμογή στη συσκευή της επιλογής σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν. Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον κωδικό πρόσβασής σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στην αρχική σελίδα του Canal+ με τις τελευταίες ειδήσεις και τις διάφορες κατηγορίες.

Μπορείτε να επιλέξετε την ταινία ή τη σειρά της επιλογής σας και να την απολαύσετε αμέσως. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Canal+ σε υπολογιστή, smartphone, tablet, Android TV, Apple TV, PS5, Xbox One/Séries X και Chromecast.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το Canal Plus στην τηλεόραση;

Όταν θέλετε να συνδεθείτε, θα σας ζητηθεί ένας κωδικός. Για τη Samsung, για παράδειγμα, χρειάζονται μόνο μερικά βήματα και η αρχή είναι η ίδια για όλες τις άλλες μάρκες: https: //www.samsung.com/fr/support/tv-audio-video/puis-je-utiliser-l-application-mycanal-sur-mon-televiseur/

Το Netflix και το Disney+ λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το Canal Plus στην τηλεόρασή μου;

Ορισμένες συνδεδεμένες τηλεοράσεις υποστηρίζουν απευθείας την εφαρμογή Canal+. Σε αυτή την περίπτωση, συνδεθείτε απευθείας στην τηλεόραση.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το Canal+ στο κουτί του φορέα σας (Orange, Free, SFR, Bouygues κ.λπ.). Αυτή η λειτουργία μπορεί να είναι λίγο πιο τεχνική και μπορεί να απαιτεί κάποιο χειρισμό του κουτιού του χειριστή σας. Ενδέχεται να μην μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας στο κιβώτιο του φορέα σας.

Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να μοιραστείτε (cast) το βίντεο στη συσκευή της επιλογής σας από την κινητή συσκευή, το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας που τρέχει την εφαρμογή myCanal.

Μόλις βρεθείτε στο πρόγραμμα που θέλετε να παρακολουθήσετε, κάντε κλικ στο εικονίδιο που είναι κυκλωμένο με κόκκινο χρώμα στην παραπάνω εικόνα.

⚠️ Για να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας στην τηλεόραση από μια κινητή συσκευή, το Bluetooth της κινητής συσκευής και της τηλεόρασης πρέπει να είναι ενεργοποιημένο και οι δύο συσκευές πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο WIFI.

Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο Canal Plus;

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία σύνδεσης που παρέχονται από τον ιδιοκτήτη της συνδρομής.
  2. Ελέγξτε ότι η σύνδεσή σας στο Internet έχει δημιουργηθεί σωστά.
  3. Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της συνδρομής στην ειδική συνομιλία για να τον ενημερώσετε για αυτή τη δυσλειτουργία.
επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της συνδρομής Sharesub

Αν καμία από τις παραπάνω λύσεις δεν λειτουργήσει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Sharesub μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

Με ποιον μπορώ να μοιραστώ την πρόσβασή μου στο Canal+;

Η συνδρομή Sharesub σας δίνει το δικαίωμα μιας θέσης. Το Canal+ σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το περιεχόμενό του σε 2 έως 4 οθόνες ταυτόχρονα. Κινδυνεύετε να μπλοκάρετε κάποιον άλλο χρήστη ή να μπλοκάρετε τον εαυτό σας αν δεν συμμορφωθείτε με αυτόν τον κανόνα.

Χρειάζομαι ακόμα βοήθεια

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη της Sharesub, η οποία θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει με αυτά τα τεχνικά ζητήματα.