През последните няколко десетилетия пазарът на манга във Франция продължава да се развива дотолкова, че днес Франция се смята за втората по големина страна, в която се издава манга.

Под манга очевидно разбираме японските комикси, чиито продажби непрекъснато се увеличават, но също така и анимационните адаптации, които също се радват на голям успех, като “One Piece” и “Naruto”, които имат няколкостотин епизода, без да са омръзнали на публиката.

Именно на този фон платформата ADN стана известна, предлагайки на всички достъп до уникален каталог от стотици японски анимационни сериали и филми на VOD.

Анимационната цифрова мрежапредлага

Абонирането за ADN е от съществено значение, тъй като въпреки че платформата предлага безплатно съдържание, то често е в духа на “откриването”, като можете да видите само първия епизод на дадена поредица, за да добиете представа.

Изборът е между :

  • Предложението за стрийминг на цена от 6,99 евро на месец дава достъп до целия каталог без реклами и на 4 екрана едновременно.
  • Пакетът “Изтегляне” на цена 14,99 евро на месец предлага същото, както и възможност за директно изтегляне на съдържание за създаване на лична колекция.

Всяка от тези оферти има годишна версия, която ви позволява да намалите леко цената в замяна на минимален 12-месечен ангажимент.

От гледна точка на споделянето на връзка тези две формули имат предимство:

  • офертата за стрийминг е с тарифа с плъзгаща се скала, която от тринадесетия месец намалява до 4,79 евро на месец, което прави 1,20 евро на месец, когато се разпредели между 4 потребители.
  • Офертата за изтегляне, която трябва да се използва ежегодно, за да може всеки съабонат да се възползва от неограничено изтегляне на съдържание. Това все още е атрактивна оферта, тъй като ако обедините цената с трима съабонати, ще трябва да платите само 38 евро на година.

Как да споделите абонамента си за ADN

На практика е много лесно да споделите абонамент за ADN:

Time needed: 4 minutes

  1. Абонирайте се за

    Отидете на уебсайта на ADN и кликнете върху “Абониране” в горния десен ъгъл.

  2. Избор на формула

    Изберете своя пакет с или без едногодишен ангажимент.

  3. Плащане

    Изберете начина на плащане: кредитна карта или сметка в PayPal.

  4. Управление на сметки

    След като сте се абонирали и преди да помислите да споделяте каквото и да било, отидете да управлявате профила си.

  5. Добавяне на сигурност

    Активирайте защитата на акаунта, като въведете 4-цифрен ПИН код.

  6. Добавете профилите си

    След това щракнете върху “Промяна на профила”, за да създадете профили за съабонатите си.

За да споделите профила си, няма да имате друг избор, освен да изпратите директно данните си за вход, т.е. имейл адреса и паролата, които сте избрали при създаването на профила си.

Когато някой от гостите ви влезе в сайта, той ще трябва да избере профил, знаейки, че само вашият ще бъде блокиран от ПИН кода, при условие че предварително сте изпълнили стъпки 4-6.

За да бъде споделянето на абонамент с ADN възможно най-сигурно и тъй като предпазливостта е по-добрата част от доблестта, би било разумно притежателят на акаунта да обмисли редовното подновяване на ПИН кода, за да се избегнат инциденти.

Ако сте взели тези предпазни мерки, можете да обмислите споделянето на профила си.

Компанията ADN

ADN, което е съкращение от Animation Digital Network, е платформа за видео на поискване и стрийминг, създадена от сливането на издателствата Kazé и Kana.

Понастоящем това е най-голямата френска платформа за видео на поискване, специализирана в японска анимация, с над 13 500 епизода от повече от 400 сериала, достъпни на сайта.

ADN предлага някои от най-известните произведения на японската анимация, както и по-малко известни адаптации, които да задоволят феновете на мангата.

Дружеството се стреми да диверсифицира дейността си, като участва в разпространението и финансирането на произведения от френския анимационен сектор.

Categorized in: