Τις τελευταίες δεκαετίες, η αγορά manga συνέχισε να αναπτύσσεται στη Γαλλία, σε τέτοιο βαθμό που η Γαλλία θεωρείται πλέον η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα για manga.

Με τον όρο manga, εννοούμε προφανώς τα ιαπωνικά κόμικς, οι πωλήσεις των οποίων αυξάνονται συνεχώς, αλλά και, κατ’ επέκταση, τις προσαρμογές κινουμένων σχεδίων που επίσης έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, όπως το “One Piece” και το “Naruto”, τα οποία έχουν κάνει αρκετές εκατοντάδες επεισόδια χωρίς το κοινό να τα κουραστεί ποτέ.

Σε αυτό το πλαίσιο, η πλατφόρμα ADN έγινε γνωστή, προσφέροντας σε όλους πρόσβαση σε έναν μοναδικό κατάλογο εκατοντάδων ιαπωνικών σειρών και ταινιών κινουμένων σχεδίων σε VOD.

Το Animation Digital Networkπροσφέρει

Στο ADN, η συνδρομή είναι απαραίτητη, διότι παρόλο που η πλατφόρμα προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο, αυτό είναι συχνά στο πνεύμα της “ανακάλυψης”, με μόνο το πρώτο επεισόδιο μιας σειράς για να πάρετε μια ιδέα.

Η επιλογή είναι μεταξύ :

  • Η προσφορά Streaming στα 6,99 €/μήνα, που παρέχει πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο χωρίς διαφημίσεις και σε 4 οθόνες ταυτόχρονα.
  • Το πακέτο Download στα 14,99€/μήνα προσφέρει τα ίδια, καθώς και τη δυνατότητα άμεσης λήψης περιεχομένου για τη δημιουργία προσωπικής συλλογής.

Κάθε μία από αυτές τις προσφορές έχει μια ετήσια έκδοση που σας επιτρέπει να μειώσετε ελαφρώς την τιμή με αντάλλαγμα μια ελάχιστη δέσμευση 12 μηνών.

Από την άποψη της κοινής χρήσης μιας σύνδεσης, αυτοί οι δύο τύποι πλεονεκτούν:

  • η Προσφορά Streaming έχει ένα κλιμακούμενο τιμολόγιο που πέφτει στα €4,79/μήνα από τον δέκατο τρίτο μήνα, το οποίο ανέρχεται σε €1,20/μήνα όταν μοιράζεται σε 4 χρήστες.
  • Η προσφορά Download, η οποία πρέπει να λαμβάνεται σε ετήσια βάση για να μπορεί κάθε συν-συνδρομητής να επωφελείται από απεριόριστες λήψεις περιεχομένου. Εξακολουθεί να είναι μια ελκυστική προσφορά, διότι αν συγκεντρώσετε την τιμή με 3 συν-συνδρομητές, θα πρέπει να πληρώσετε μόνο 38 ευρώ ετησίως.

Πώς να μοιραστείτε τη συνδρομή σας στο ADN

Στην πράξη, είναι πολύ εύκολο να μοιραστείτε μια συνδρομή στο ADN:

Απαιτούμενος χρόνος 4 λεπτά

  1. Εγγραφείτε στο

    Μεταβείτε στην ιστοσελίδα της ADN και κάντε κλικ στο “subscribe” στην επάνω δεξιά γωνία.

  2. Επιλογή τύπου

    Επιλέξτε το πακέτο σας, με ή χωρίς δέσμευση 1 έτους.

  3. Πληρωμή

    Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής: πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό PayPal.

  4. Διαχείριση λογαριασμού

    Μόλις εγγραφείτε και πριν σκεφτείτε να μοιραστείτε οτιδήποτε, προχωρήστε στη διαχείριση του λογαριασμού σας.

  5. Προσθέστε ασφάλεια

    Ενεργοποιήστε την ασφάλεια του λογαριασμού εισάγοντας έναν τετραψήφιο κωδικό PIN.

  6. Προσθέστε τα προφίλ σας

    Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Αλλαγή προφίλ” για να δημιουργήσετε προφίλ για τους συν-συνδρομητές σας.

Για να μοιραστείτε το λογαριασμό σας, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να στείλετε απευθείας τα στοιχεία σύνδεσής σας, δηλαδή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης που επιλέξατε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας.

Όταν ένας από τους επισκέπτες σας συνδεθεί στον ιστότοπο, θα πρέπει να επιλέξει ένα προφίλ, γνωρίζοντας ότι μόνο το δικό σας θα αποκλειστεί από τον κωδικό PIN, εφόσον έχετε ακολουθήσει προηγουμένως τα βήματα 4 έως 6.

Προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής η κοινή χρήση της συνδρομής στην ADN, και επειδή η προσοχή είναι το καλύτερο μέρος της ανδρείας, θα ήταν συνετό για τον κάτοχο του λογαριασμού να ανανεώνει τακτικά τον κωδικό PIN για να αποφεύγονται τυχόν περιστατικά.

Εάν έχετε λάβει αυτές τις προφυλάξεις, μπορείτε τώρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο κοινής χρήσης του λογαριασμού σας.

Η εταιρεία ADN

Το ADN, που σημαίνει Animation Digital Network, είναι μια πλατφόρμα VOD και streaming που γεννήθηκε από τη συγχώνευση των εκδοτικών οίκων Kazé και Kana.

Είναι πλέον η μεγαλύτερη πλατφόρμα VOD στη Γαλλία που ειδικεύεται στα ιαπωνικά κινούμενα σχέδια, με περισσότερα από 13.500 επεισόδια για περισσότερες από 400 σειρές να είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο.

Το ADN προσφέρει μερικά από τα πιο διάσημα έργα του ιαπωνικού animation, καθώς και λιγότερο γνωστές διασκευές για να ικανοποιήσει τους οπαδούς των manga.

Η εταιρεία επιδιώκει επίσης να διαφοροποιηθεί συμμετέχοντας στη διανομή και χρηματοδότηση έργων από τον γαλλικό τομέα των κινουμένων σχεδίων.