Абонаментът за beIN SPORTS Connect 100% DIGITAL е идеалният инструмент за спортните фенове, които искат да са сигурни, че няма да пропуснат нито едно от най-важните спортни събития. Той предлага достъп на живо и повторение на различни спортове, включително футбол, ръгби, баскетбол, тенис и много други. Спортните фенове могат да гледат и спортни новинарски програми и спортни списания, за да са в крак с последните новини и тенденции в света на спорта.

Едно от предимствата на абонамента за beIN SPORTS Connect 100% DIGITAL е гъвкавостта, която той предлага. Потребителите могат да гледат мачове на живо или предварително записани, в зависимост от графика си. Това означава, че няма да се притеснявате, че ще пропуснете важен мач, защото можете да го гледате в удобно за вас време. Но основното предимство е, че можете да споделяте beIN Sports между двама потребители и така да намалите наполовина цената на абонамента. Не всички спортни услуги предлагат тази атрактивна възможност!

Ако не сте сигурни дали сами да се абонирате, можете да разберете дали да споделите акаунт с друг потребител. Това ще позволи на всеки да използва екран, за да се наслаждава на услугата, като плаща само половината. С услугата Sharesub споделянето на абонамент за Bein sport е лесно и сигурно, а вие лесно ще намерите съабонат.

Освен това абонаментът за beIN SPORTS Connect 100% DIGITAL предлага и избор на езици за коментар, за още по-персонализирано гледане. Това означава, че потребителите могат да избират езика, на който предпочитат да гледат мачовете, за още по-завладяващо зрителско изживяване.

Абонаментът за beIN SPORTS Connect 100% DIGITAL също е много лесен за използване. Той е съвместим с широк спектър от устройства, включително компютри, таблети, смартфони и Smart телевизори. Така че можете да гледате любимите си спортни предавания, където и да се намирате – у дома или в движение. Можете също така да използвате функциите за пауза и възобновяване, както и възможността за маркиране на програми, за да персонализирате още повече преживяването си при гледане.

И накрая, абонаментът за beIN SPORTS Connect ви дава неограничен достъп до цялото съдържание на beIN SPORTS. Така че можете да гледате колкото си искате мачове и програми, без да се притеснявате, че ще надхвърлите определен брой гледания.

Като цяло абонаментът за beIN SPORTS Connect 1 е задължителен за спортните фенове. Той предлага разнообразно спортно съдържание, качество на картината с висока разделителна способност, лесна употреба, гъвкавост при гледане, избор на езици за коментар и неограничен достъп до цялото съдържание на beIN SPORTS. Това наистина е невероятно предложение за всички спортни фенове, които не искат да пропуснат нищо.

За тези, които искат да следят спортни събития в международен план, тя предлага достъп до спортни събития, които невинаги са достъпни във вашата страна. Това означава, че можете да следите футболни срещи, ръгби, баскетбол, тенис и много други, които се провеждат в други държави, за още по-богато зрителско изживяване.

С приятелите или семейството можете лесно да споделяте и да използвате на няколко устройства едновременно, което означава, че можете да гледате мач или спортна програма с приятелите или семейството си, дори ако сте физически далеч.

Categorized in: