Създаден през юни 2000 г., уебсайтът на L’Équipe е задължителен за всички спортни фенове.

Онлайн платформата обединява огромен набор от журналистическо съдържание (статии, видеоклипове, подкастове и др.) за впечатляващ набор от спортове – от много популярните футбол и тенис до по-малко известните бадминтон и водна топка.
Богато и добре заредено дигитално предлагане в допълнение към традиционния всекидневник (наличен в PdF), за да можете да следите всички последни новини за любимите си спортове, когато и където пожелаете, благодарение на мобилното приложение.

Разбира се, за да се възползвате от всички услуги, предлагани от L’Équipe, ще трябва да се абонирате, което е напълно разбираемо, като се има предвид обемът на информацията, налична на сайта.

Описание на офертите, налични в L’Équipe.

различни абонаментни оферти на екипа

L’Équipe предлага три различни пакета с различни степени на ползи в зависимост от избраната опция.

Пакетът Discovery на цена 9,99 евро на месец ви дава достъп до статиите и анализите на сайта, както и възможност да гледате над 1000 международни футболни мача на живо във видео.

Пакетът Essentiel е на цена от 11,99 евро на месец, който добавя цифров достъп до вестници и списания за допълнителни 2 евро, както и възможността да поканите приятел или член на семейството да се възползва от същите предимства като вас.

Пакетът Intégrale на цена от 15,99 евро на месец, ако все още искате повече, с достъп до цифровите версии на “France Football” и “Vélo Magazine”, с възможност за добавяне на второ лице към абонамента ви, което прави три акаунта допустими за този пакет.

Имайте предвид, че при тези три оферти можете да спестите 2 евро/месец, ако поемете ангажимент за минимум 12 месеца.
Ако споделите L’Équipe с още двама души в пълния му пакет с ангажимент, ще намалите разходите за ползване на всички услуги, предлагани от онлайн платформата, до по-малко от 5 евро на човек.

Как мога да споделя L’Équipe?

Time needed: 3 minutes

Имате пакет Essentiel или Intégrale и искате да го предадете на приятел или член на семейството? Нищо не може да бъде по-просто:

  1. Достъп до менюто

    Щракнете върху панела, който се отваря в лявата част на сайта.

  2. Отворете сметката си

    Кликнете върху достъп до вашия акаунт

  3. Вашият абонамент

    След това кликнете върху “Моят абонамент”.

  4. Вашата оферта

    Тук ще намерите описание на вашата оферта. Оттук можете да промените типа на абонамента си (например ако имате само пакет Discovery). Можете да влезете в раздела Много сметки.

  5. Добавяне на съавтори за абонамент

    Във формата за въвеждане въведете имейл адреса на лицето, с което искате да споделите профила си, за да може то да получи покана по имейл.

Имайте предвид, че операцията няма да работи, ако се опитате да изпратите покана на някой, който вече се е абонирал.

След като сте направили това, можете по всяко време да изтриете или промените списъка с хора, с които искате да споделите абонамента си.

Отборен дух с Sharesub.

Споделянето на L’Équipe от сайта е лесно, но разходите за пакета се поемат изключително от основния абонат.
В резултат на това много хора биха искали да се възползват от пълния набор от услуги на платформата, но не могат да го направят, тъй като това е свързано със значителен бюджет.

Sharesub е печеливша ситуация, защото е колективно усилие!

– L’Équipe привлича повече читатели към пълноформатния си формат, който е по-печеливш.
– Спортните фенове могат да спестят пари, като се възползват от пълен пакет и споделят разходите за него.

Това е решение, което е достъпно за всички и е напълно сигурно, тъй като всеки абонат има собствен акаунт в сайта със собствена парола, без да се налага да споделя лични данни помежду си.

Затова не чакайте повече:

Вестник L’Équipe

През 1944 г. водещият спортен всекидневник l’Auto е забранен за публикуване заради силно критичната си позиция по време на окупацията.

Две години по-късно, през 1946 г., Жак Годде иска да възобнови и реабилитира вестника, като промени името му, за да отбележи ясно раздялата с този мрачен период, и така се ражда L’Équipe.

75 години по-късно тази авантюра се е изплатила, тъй като L’Équipe се е утвърдил като еталон за спортната преса.

L ‘Équipe 21 се излъчва по телевизията, на сайта lequipe.fr в интернет и, разбира се, на традиционното хартиено издание и различните му списания.

Прес организация, която не само съобщава последните спортни новини, но и играе важна роля в организирането на големи спортни събития, като Тур дьо Франс и Шампионската лига, които стартираха под егидата на известния вестник.

L’Équipe е също така повече от 300 журналисти, които работят всеки ден, за да създават съдържанието, което ще се появи в онлайн платформата, която привлича повече от 3 милиона посетители всеки ден!